تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 589 از 1667 اولاول ... 8948953957958558658758858959059159259359963968910891589 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,881 به 5,890 از 16661

نام تاپيک: حل مشکلات در اجرا و نصب بازی ها

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام

من بازیه gta san andreas رو نصب کردم اولش اجرا میشه و تو منوی اولیش هم میره حتی وقتی سیو های قدیمیمو ریختم توی قسمتهایی که توی خونس سیوا میاد ولی به محض اینکه وارد خیابون میشم ارور میده و از بازی بیرون میاد در ضمن من این بازیو قبلا هم انجام داده بودم ممنون میشم راهنماییم کنید
    - به احتمال زیاد این مشکل میتونه از خراب شدن سیو های بازی ناشی بشه.
    - در بازی شاهد اون بودم که بعد از نصب Patch غیر رسمی HotCoffe, سیو های قبل از نصب اون پچ, عملا درست عمل نمیکرد... و اگه اقدام به نصب مجدد بازی میکردین سیو های بعد از نصب Patch غیر رسمی HotCoffe درست عمل نمیکرد... که از این مورد هم میتونه باشه.

من بازي هري پاتر و گروه ققنوس كه دارينوس به تازگي دوبله كرده نصب كردم
    بازي يك dvd هست و براي نصب معمولا بايد حدود يه 30 دقيقه اي طول بكشه ولي روي سيستم من 7 دقيقه اي نصب ميشه بعد هم پيغام ميده كه بازي به صورت كامل نصب نشده و اگر بازي رو دوباره نصب كنيد ممكنه مشكلش برطرف بشه ولي هر چه قدر نصب ميكنم فايده نداره
    در ضمن سيستم من از سيستم مورد نياز بازي خيلي بالاتره
    لطفا يكي كمكم كنه
    خوب! پس مشخصه که DVD بازی خرابه. چون هر بار که سعی کردید بازی رو نصب کنید به همون پیغام برخورده.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان و مدیران محترم
    مشکل من اینه که من دو تا دسته به کامپیوتر وصل کردم ولی هنگام بازی یک دسته رو بیشتر نشون نمیده و نمیشه دو نفره بازی کرد با وجود اینکه در کنترل پانل ویندوز هر دوی دسته ها رو شناخته برای مثال در بازی فوتبال
    مارک دسته ای که خریدم اینه enerous
    لطف کنید و مرا راهنمایی کنید که چیکار کنم با تشکر

آخر فروم باز soliman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    GameLand

پيش فرض

احتمالا شما باید تو خود بازی تنظیمات رو انجام بدید.

پروفشنال abtin5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    پشت كتاب يا كامپيوتر

پيش فرض

با سلام

يه جا تو همين انجمن گفتن ميشه براي مافيا زير نويس انگليسي گزاشت ميشه بگيد از كجا اين كارو بكنم؟؟؟

داره خودمونی میشه reza22222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

سلام
    pes رو چه از روی dvd یا image نصب میکنم خطای زیر رو میده
    conflict with disc emulator software detected
    تقریبا 200 صفحه قبل در همین تایپیک یکی از دوستان همین مشکل رو داشته که یکی دیگه از دوستان yasu رو بهش معرفی کرده کسی در مورد yasu اطلاعی داره
    مخفف yet another securom utility

پروفشنال san206's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

با سلام

يه جا تو همين انجمن گفتن ميشه براي مافيا زير نويس انگليسي گزاشت ميشه بگيد از كجا اين كارو بكنم؟؟؟
    توی Options ---> Contorols اون پایین نوشته Others (انتخابش می کنی) و Subtitles رو از Disable به Enable تغییر میدی.

موفق باشی

پروفشنال san206's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

من با گرید مشکل دارم. وقتی نصبش می کنم , کرکش هم می کنم, می زنم که اجرا شه هیچ اتفاقی نمی افته! چرا؟
    تو نصبش هم هیچ اروری نمی ده. جای خالی تو همه درایو ها به مقدار زیاد هست. فکر نکنم به مشخصات سیستم باشه چون : 1. یکی از بچه ها با سیستم خیلی خیلی پایینتر حداقل تو منو رفته بود. 2. حداقل باید صفحه سیاه می شد (که مثلا داره اجرا میشه) یا ارور می داد.
    مشخصات سیستم:
    Cpu : 3000 Intel Dual Core
    Ram : 1GB
    Vga : GeForce 7300 GT 512 MB

آخر فروم باز hesam_g59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    همسایه امام رضا(ع)

پيش فرض

من با گرید مشکل دارم. وقتی نصبش می کنم , کرکش هم می کنم, می زنم که اجرا شه هیچ اتفاقی نمی افته! چرا؟
    تو نصبش هم هیچ اروری نمی ده. جای خالی تو همه درایو ها به مقدار زیاد هست. فکر نکنم به مشخصات سیستم باشه چون : 1. یکی از بچه ها با سیستم خیلی خیلی پایینتر حداقل تو منو رفته بود. 2. حداقل باید صفحه سیاه می شد (که مثلا داره اجرا میشه) یا ارور می داد.
    مشخصات سیستم:
    --------------------------
    80 % از گرافيكته....چون موتور بازي همون dirt هستش... و من dirt رو رو 7300 اجرا كردم و همينطوري صفحه مشكي شد...پس نتيجه اينكه گرافيكت جواب نميده

پروفشنال san206's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

من میگم هیچ اتفاقی نمی افته. صفحه مشکی نمیشه. بعدش هم من Dirt رو راحت بازی می کردم.

داره خودمونی میشه LORD SCORPIAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    PC

پيش فرض

مشخصات سیستم:
    دوست عزیز اگه منظورت بازی Gird هست رو ویستا فکر نکنم بتونی اجراش کنی چون سیستمت ضعیفه تو ایکس پی امتحان کن شاید بتونی اجراش کنی
    Last edited by LORD SCORPIAN; 11-06-2008 at 20:09.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •