یعنی چی؟ یعنی اگه 2 تا چراغش روشن بمونن هم نمیسوزه؟
یعنی چی؟ یعنی اگه 2 تا چراغش روشن بمونن هم نمیسوزه؟
دوست عزيز شما روزي تا 8 ساعت هم كه بازي كني 3 چراغ نميشه خيالت راحت باشه !!!![]()
والله حدودا" یک ماه شده که در انتظار یک عدد جاسپر چشم به راه پستچی هستم! دیگه خسته شدم:(
البته شاید این سوالم بی ربط باشه ولی الان که وارد هشتمین ماه عرضه جاسپر شدیم و هنوز به گفته دوستان مشکلی نداشته به نظر شما همین مقدار زمان برای اعتماد به این برد کافی نیست ؟؟؟راستی دوستان برد فالکون بعد چه مدت اولین کنسول هاش سه چراغه شدن ....
سلام دوست عزيز
ببينيد ايكس باكس نميسوزه يا خراب نميشه ... ( به قول يكي از دوستان ايكس باكس يه دفعه ميميره ) مثلا طوري نيست كه كم كم خراب بشه و بعدش سه چراغ بشه
زمان خراب شدنش اصلا مشخص نيست . مثلا شما يه روز ميخواستيد مثل هميشه بازي كنيد اما يه دفعه ميبينيد ايكس باكس سه چراغ شده
نميخوام بترسونمتون ولي ايكس باكس هر لحظه ممكنه 3 چراغ بشه . طبق آمار درصد خرابي جاسپر خيلي خيلي كمه همونطور كه گفتم ايكس باكس
يه دفعه 3 چراغ ميشه و اگر جاسپر ميخواست سه چراغ بشه تا حالا چند تا همينجا خبر ميدادن چون خيلي ها اينجا ايكس باكس با برد جاسپر خريدن
به نظر من اگر جاسپر آمار خرابي هم داشته باشه به نظر من بازم بهترين گزينه هست چون درصد 3 چراغ شدن فالكون بيشتر از جاسپر هست![]()
اونجایی که میخوام دستگاه رو بخرم پرمیوم جاسپر میگه از طریق نرم افزاری کپی خور شده درسته؟ (یعنی میگه درایو رو تعویض نکرده)
آقا یک قیمت کلی از مین هایه جاسپر و فالکون بدین!![]()
یک عکس جالبی دیدم گفتم واسه شما هم بزام
" بدون شرح "
![]()
من مرده نقش آفرینی هستم و این فابل 2 رو که تموم کردم خیلی جالب بود ولی این دوتا رو حتما میگیرم ولی این Tales.of.Vesperia چه جوری هست تو سبک فایتینگ داداش کوچیکه این کمبدو گرفت اصلا خوب نیست
Street Fighter IV , Soul Calibur IV , Virtual Fight 5
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)