تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 589 از 616 اولاول ... 89489539579585586587588589590591592593599 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,881 به 5,890 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

سلام من متولد 1368 هستم سربازی رفتم فرار کردم.. فکرکنم سرباز فراری محسوب میشم چون تو هفته دوم آموزشی فرار کردم.الانم 26 سالمه.

زندگیمو باختم کلا. تو اول دبیرستان یه ناظم بدجور کتکم زد منم نرفتم دیگه مدرسه.ترسو بودم شدید دکتر روانپزشک هم نرفتم اونموقع باید میرفتم . لج کردم .الان مادرم میگه برو درستو ادامه بده من میگم بابا بخدا قسم الان بخام برم هنرستان بزرگسالان کارت پایان خدمت می خواد!!!!

میگه نه چه ربطی داره.باورش نمیشه فکر میکنه میشه ادامه تحصیل داد.

حالا به من دیشب میگفت برو مدرسه پیدا کن درستو ادامه بده..

من اومدم مطمئن بشم که حتما اول باید رفت خدمت برم بهش بگم دست از سر کچل من بر داره.

غیر دولتی و پولی هم همینطوره؟ برای ثبت نام کارت پایان خدمت میخواد؟ پولش مهم نیست سالی 10 میلیون هم میتونم بدم به هنرستان.مشکل مالی ندارم.

داداش کوچیکم از اول راهنمایی تا الان که چهارم دبیسرتانه داره غیر دولتی میره بابام براش 20-30 میلیون تومن پول داده برای مدرسش..امسال فقط 9 میلیون تومن داد.
    Last edited by javad34; 29-03-2015 at 16:32.

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام من متولد 1368 هستم سربازی رفتم فرار کردم.. فکرکنم سرباز فراری محسوب میشم چون تو هفته دوم آموزشی فرار کردم.الانم 26 سالمه.

زندگیمو باختم کلا. تو اول دبیرستان یه ناظم بدجور کتکم زد منم نرفتم دیگه مدرسه.ترسو بودم شدید دکتر روانپزشک هم نرفتم اونموقع باید میرفتم . لج کردم .الان مادرم میگه برو درستو ادامه بده من میگم بابا بخدا قسم الان بخام برم هنرستان بزرگسالان کارت پایان خدمت می خواد!!!!

میگه نه چه ربطی داره.باورش نمیشه فکر میکنه میشه ادامه تحصیل داد.

حالا به من دیشب میگفت برو مدرسه پیدا کن درستو ادامه بده..

من اومدم مطمئن بشم که حتما اول باید رفت خدمت برم بهش بگم دست از سر کچل من بر داره.

غیر دولتی و پولی هم همینطوره؟ برای ثبت نام کارت پایان خدمت میخواد؟ پولش مهم نیست سالی 10 میلیون هم میتونم بدم به هنرستان.مشکل مالی ندارم.

داداش کوچیکم از اول راهنمایی تا الان که چهارم دبیسرتانه داره غیر دولتی میره بابام براش 20-30 میلیون تومن پول داده برای مدرسش..امسال فقط 9 میلیون تومن داد.
    سلام. به مدرسه ارتباط نداره آموزش پرورش اجازه نمیده براتو کارنامه صادر بشه. هیچ راهی جز پایان خدمت نیست.
    ضمنا شما اگه مدت زیادی از فرار از خدمتتون گذشته باشه مجرم هم هستین و دادگاه به جرمتون رسیدگی میکنه و حبس هم میبره. البته اگه قبلا سابقه فرار از خدمت رو برای بار دوم نداشته باشین و همچنین قبل از دستگیر شدن، خودتون به یگان خدمتتون معرفی کنین، میتونین زندانش رو نقدی بخرین مبلغشم خیلی زیاد نیست.
    به نظر من با درس یا بدون درس آِنده شما تفاوتی نخواهد کرد برین مساله سربازی رو مشخص کنین و برگردین هرکاری میخوای بکنین.

3. 3 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

با سلام.
    من درخواست معافیت ایثارگری خود را ثبت کردم. قصد ثبت نام دانشگاه را دارم.
    وضعیت معافیت ایثارگری من در حال بررسی است.... آیا در حین بررسی درخواست معافیت ایثارگری به من معافیت تحصیلی تعلق می گیرد تا در موعد مقرر در دانشگاه حاظر شوم؟!

پروفشنال eblisandenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام دوستان !
    من سال 89 دفترچه فرستادم و همون موقع برگ سبز هم اومد . توی همون سال (( سال 89 )) هم نامه کسری خدمت (( 11 ماه کسری )) گرفتم .
    اما چون سال 89 دانشجو شدم الان از معافیت تحصیلی استفاده میکنم. آیا میتونم بعد از اتمام تحصیل و رفتن به سربازی از اون کسری استفاده کنم ؟
    متول سال 1370 هم هستم !

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام دوستان !
    من سال 89 دفترچه فرستادم و همون موقع برگ سبز هم اومد . توی همون سال (( سال 89 )) هم نامه کسری خدمت (( 11 ماه کسری )) گرفتم .
    اما چون سال 89 دانشجو شدم الان از معافیت تحصیلی استفاده میکنم. آیا میتونم بعد از اتمام تحصیل و رفتن به سربازی از اون کسری استفاده کنم ؟
    متول سال 1370 هم هستم !
    از اون که مسلما نمیتونین چون باید دفترچه جدید بفرستین و با کارت سبز قبلی اعزام نخواهید شد ولی اگه همچنان شرایط براتون موجود باشه مجددا کسری خدمت رو براتون صادر میکنن. چه کسری خدمتی هست حالا این که 11 ماه شده؟؟؟

7. 2 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

بچه هایی که برای فرار از سربازی میخواین یه درس از پیش دانشگاهی رو پاس نکنین و یه سال نگهش دارین و سال بعد خرداد پاسش کنین، خیلی مهمه توجه کنین :

در مورد نگه داشتن یه درس به مدت دو نمیسال متوالی توجه داشته باشید که مدتی هست که برخی از استان ها بخشنامه کردن که اگه کسی برای بار دوم زیر 8 واحد مردود شده باشه حق نداره ادامه تحصیل بده و باید بره خدمت. یعنی اگه همچین قصدی دارین که امسال خرداد پیش رو تموم نکنین و دی ماه هم تموم نکنین و بزارین برای خرداد سال بعد، سعی کنین به جای یه درس 3تا درس رو نه دارین طوری که مجموع واحدهاش حداقل 8 واحد بشه و دی ماه هم اگه خواستین یخوردش رو پاس کنین و بقیه رو نگه دارین برای خرداد. تا مشمول این بخشنامه نشین. خیلی ضدحاله اینجوری حق شرکت در کنکور رو از دست بدین

9. 2 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MR.CART's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

بچه هایی که برای فرار از سربازی میخواین یه درس از پیش دانشگاهی رو پاس نکنین و یه سال نگهش دارین و سال بعد خرداد پاسش کنین، خیلی مهمه توجه کنین :

در مورد نگه داشتن یه درس به مدت دو نمیسال متوالی توجه داشته باشید که مدتی هست که برخی از استان ها بخشنامه کردن که اگه کسی برای بار دوم زیر 8 واحد مردود شده باشه حق نداره ادامه تحصیل بده و باید بره خدمت. یعنی اگه همچین قصدی دارین که امسال خرداد پیش رو تموم نکنین و دی ماه هم تموم نکنین و بزارین برای خرداد سال بعد، سعی کنین به جای یه درس 3تا درس رو نه دارین طوری که مجموع واحدهاش حداقل 8 واحد بشه و دی ماه هم اگه خواستین یخوردش رو پاس کنین و بقیه رو نگه دارین برای خرداد. تا مشمول این بخشنامه نشین. خیلی ضدحاله اینجوری حق شرکت در کنکور رو از دست بدین
    اینکه گفتین خرداد بصورت روزانه تموم کنم منظورتون چیه؟؟؟

Sent from my GT-I9105 using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

اینکه گفتین خرداد بصورت روزانه تموم کنم منظورتون چیه؟؟؟

Sent from my GT-I9105 using Tapatalk
    یعنی روزانه درس بخونی و خرداد هم تموم کنی.
    کجاش رو متوجه نشدی ؟

12. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

سلام دوستان
    من دارم یمرم خدمت.احتمالا تا تیر ماه سال آینده به خاطر کسیر خدمتم تموم میشه..

میخواستم واسه ارشد ادامه بدم.کدوم دانشگاهع شراط ثبت نام داره که بتونم مهر ماه سال آینده سر کلاس باشم؟

علمی کاربری گویا دی ماه ثبت نام داره و اردیبهشت هم امتحان که اون زمان من خدمتم ...می افته واسه 2 سال بعد...

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_n71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    زنجان - پلاک 7

پيش فرض

سلام
    من 1 اردیبهشت به اصلاندوز اعزام بودم
    ولی مثل اینکه پادگان اصلاندوز عدم نیاز زدنه به لیسانسا ها
    هرکس این پادگان بوده و لیسانس بوده زدن برن پادگان شهید رجایی کرمانشاه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •