مثل اینکه چند روزه درست شده !
مثل اینکه چند روزه درست شده !
دمت گرم آقا شاهین خوب کار مارو راه انداختی!!!!!!!!!!!
جناب snowydreams
اگه من تمام عمرم رو توی شیراز بودم و این شهرو مثل کف دستم حفظم و ایرانسل هم دارم میدونم که از اونایی که گفتی فقط فرودگاه و مرکز شهر و بابا کوهی آنتن میده...همین.
دیشب کشف کردم که آقا این 40 درصد هم نیست....حدود 20 در صد شهره.
دیشب از مرکز شهر به سمت شمال غرب حرکت کردیم.خیلی جاها تبلیغ های بزرگ ایرانسل بود ولی آنتن دهی صفر.
درسته اون مناطق تحت پوشش 20 درصد شهرم نیست.
یا شما یه شیراز دیگه رو میگی یا اسم خیابونا رو بلد نیستی یا توهم بوده.
پس من نمیتونم اونی که گفتی تا آخر شهریور پوشش شیراز 100 کامل میشه رو باور کنم.
توی 8 ماه 1 آنتن هم نصب نکردند بعد توی 20 روز اینهمه رو میبرند تحت پوشش؟
بابا من نه ام ام اس میخوام نه جی پی آر اس...من به همون مکالمه هم راضیم...ولی اونم ندارم.
محمد جان
mms عکس و فیلم و ... رو حمل میکنه ولی wap push یه نوع اس ام اس هست که یه لینک پشتشه نه عکس و فیلم...فقط متنه و وقتی کلیک کنی وصل میشه به لینکه.wap push رو فقط اپراتور موبایل میتونه براتون بفرسته.
یه چیز دیگه...
توی تنظیمات ایرانسل برای اینترنت دو تا آدرس ------ هم هستا...
Last edited by jackhammer; 30-08-2007 at 17:33.
بچه ها یه سوال دارم...
کسی میدونه پیش شماره 0931 و 0934 چی هستند؟
0931 برای اپراتور اصفهان : اسپادان
0934 برای اپراتور کیش
30000303
موفق باشید.
دوستان کسی از آقا شاهین خبری نداره یک ایمیلی حدود یک هفته ای بهش زدم ولی جوابی نمیده طفلک حتما خیلی براش کار و سفارش
رسیده خسته شده .
با سلام
برای تغییر آدرس به E-care وارد شدم و سپس به قسمت خدمات مشترکین رفتم ولی نتونستمآدرسم رو عوض کنم. روش خاصی داره؟ هر کی بلده کمک کنه
من که از ایرانسل راضیمچون اینجا ( تهران) هر جا میرم آنتن داره در ضمن قبض هام همه درسته اومده و کم و زیاد نبوده ...
چه خوش شانسه این M Like Mother
باید از تو همون قسمت به ادمین ایکر میل بدی.منم آدرسم اشتباه تایپ شده بود از همین راه برام درست کردن.
بابا پس این بندرعباس کی میاد ؟
تا کی باید به دلمون صابون بزنیم؟
از افزایش پوشش خبری نیست؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)