جالبه قانونش یک روزه هست
پارس تو قراردادش نوشته 7 روز
من درخواست تخلیه دادم زنگ زدن گفتن 10 تا 15 تخلیه طول میکشه
تو 195 هم شکایت کردم دو روز پیش هنوز جواب ندادن
جالبه قانونش یک روزه هست
پارس تو قراردادش نوشته 7 روز
من درخواست تخلیه دادم زنگ زدن گفتن 10 تا 15 تخلیه طول میکشه
تو 195 هم شکایت کردم دو روز پیش هنوز جواب ندادن
من حضوری رفتم نمایندگی ی کپی کارت ملی دادم 24 ساعت بعد تخلیه کردن اما برای حذف گلاسه 3 روز اذیتم کردن توی 195 هم شکایت کردم و روز چهارم نت جدیدم اوکی شد
وقتی نظرات دوستان رو میخوانم به یه سری نتایج میرسم
درسته که پارس آنلاین داره گرون میده
درسته که تعرفه هاش به نسبت جاهای دیگه نامناسب ترینه
اما چیزی که برای من وجود داره اینه که با توجه به اینکه سرعتم 2 مگابیت هست اما هیچ افت سرعتی یا کیفیتی در خطم ندارم حتی پینگ هم در بهترین حالت ممکن هست نسبت به جاهای دیگه.
منظورم اینه که بستگی داره که شما استفادتون از اینترنت به چه صورت باشه. خوشبختانه کیفیت پارس آنلاین واسه من خیلی عالیه . نمیدونم اگه بخوام تخلیه کنم برم هرجای دیگه ای به همچین ثبات کیفیتی برسم ! به قول معروف کیفیت رو باید فدای کمیت کرد.
حتی اگه ماهی 100 گیگ هم داشته باشی ولی کیفیت خطتت خوب نباشه چه فایده داره واقعا !؟
دوستان من سرویس512گرفتم سرعته دانلودم 67کیلوبایته اگه تغییرسرویس بدم حجم سرویس قبلیم قابله انتقاله یانه نمیشه چیزی دانلود کرد یا صفحه بازکرد ممنون یکی پاسخ بده درضمن کسی سرویس3مگ گرفته سرعت ازاده خط من رو9مگ بسته شد![]()
دقیقا حق با شماست
اون موقع که من های وب داشتم با وجود فشفشه از نظر هزینه خیلی به صرفه تر از پارس (و حتی مخابرات) بود ولی چه فایده که اکثر مواقع (مخصوصا از ساعت 2 بعدازظهر تا 11 شب) یا قطع و وصل میشد یا پینگ و تک کانکشنش افتضاح و غیرقابل استفاده بود (عملا فشفشه بدون استفاده می سوخت و پولی هم که هزینه کرده بودم هدر می رفت)
یه وقت قراردادت رو نسوزونی زنگ بزن پشتیبانی بگو میخوای سرویستو تغییر بدی به سرعتهای بالاتر و ماوتفاوتشم پرداخت میکنی حتی میتونی داخل اینستاگرامشون هم مشکلت رو بگی برات تیکت میزنن سریع کارتو را میندازن بر خلاف دوستانی که میگن فقط بلاک میکنن
3 مگ به بالا هم سرعت بازه
ممنون از راهنمائیتون
دوستان شما ها آیا میدونید که پارس آنلاین سرویس وایرلس هم ارائه میده؟ (از همون P2P ها که رادیو میزارن رو پشت بوم)
بله میده اگر تحت پوشش باشید
ممنون برای پاسختون.
توی سایتش گذاشته نقاط تحت پوشش رو؟
بعد شما الان از پارس سرویس دارید؟ راضی هستید؟ در کل چطوریه؟ (متاسفانه نسبت به شرکت های دیگه خیلی گرون تره!)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)