امشب چه خبره سرعتم شده 1 کیلو اصلا نمی تونم پیج باز کنم وحشتناک شده هیچ موقع اینجور نشده بود .
امشب چه خبره سرعتم شده 1 کیلو اصلا نمی تونم پیج باز کنم وحشتناک شده هیچ موقع اینجور نشده بود .
فرصت دریافت اینترنت رایگان با کد ثبت نام سرشماری تموم شد؟
سلام عزیز
شما مصرف اینترنتتون زیاده؟ یعنی اهل دانلود هستید؟
آخه منم اوایل پینگم خوب بود ولی بعد از اینکه یه گیگ دانلود کردم یکم پینگم کشید بالا
به نظرت به دانلود ربطی داره؟؟؟![]()
سلام منم گیم رو فعال کردم ولی پینگم خیلی کم نشد
شما چه سرویسی رو خریدی؟
Last edited by master.k; 11-11-2016 at 16:23.
سلام سرویس جشنواره دارم اکو 144
سلام شما باید اینقدر line رو ریست کنی تا یه ip خوب بگیره .( ip خوب برای هر مرکز و شهر می تونه متفاوت باشه)
امروز برای این مسئله که به پینگ حدود 90 برسم تقریبا 20 دقیقه در حال ریست line بودم . تازه موفق شدم. البته امیدی به پایداری نیست ولی فعلا از شر 130 و 140 خلاص شدم
Last edited by dvb55; 11-11-2016 at 17:20.
من دیگه نقل نمی کنم پست شما رو و همین جا میگم .
من روزی 5 گیگ مصرف دارم که بیشترش یوتیوب هست و دانلود مستقیم کمتر دارم مگر دیتای بازی های کامپیوتری که شب دانلود می کنم .
مسلما دانلود ربطی به پینگ نداره من سرویسمو اردیبهشت گرفتم ولی پینگم 1 ماهه خوب شده قبلش 220 بود الان شده 86 .
این اتفاقات اخیر هم تاثیر گذار بوده مثل افتتاح شبکه مسخره و ضد ملی اطلاعاتشون که من مخالفم چون هدف کثیفی دارن ولی در کل تاثیر گذار بوده .
ضمنا پینگ شاتل اصلا ربطی به ریست کردن نداره شما 2 هزار بارم ریست کنی باز همون IP رو داری و تغییر نمی کنه مخابرات ولی فرق داره هر بار یه IP میده .
![]()
Last edited by George Shelly; 11-11-2016 at 17:54.
داداش اسم این برنامه اندروید چیه؟
دوست عزیز امکان داره برای شما اینجور نباشه . مطالبی که معمولا می نویسم اصولا بر مبنای تخیلات نیست.همونطور که خدمت شما و سایر دوستان عرض کردم تقریبا با هر بار ریست خطم یه ip مربوط به یه شهر رو می گیرم.( در حدود پنج شهر مختلف). توجه بفرمایید منظور از ip گت وی نیست(Default Gateway) منظور IP Address هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)