راستش از بانه که فعلا می ترسم بگیرم! دلیلش رو هم خودتون تو پست قبلی گفتید. میخوام ببینم بانیان می خواد چیکار کنه. راستش شهر ما نمایندگی نداره و گرنه اینجا نمی پرسیدم
راستش از بانه که فعلا می ترسم بگیرم! دلیلش رو هم خودتون تو پست قبلی گفتید. میخوام ببینم بانیان می خواد چیکار کنه. راستش شهر ما نمایندگی نداره و گرنه اینجا نمی پرسیدم
می تونی از خود بانیان بپرسی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان. کسی مقایسه ای بین vt30 و st50 می تونه کنه؟ کدومشون بهترن؟ مثلاً الان vt30 که 42 اینچ باشه 3500000 حدوداً هست اما st50 که 50 اینچ باشه میگند حدود 4 تومنه؟ به نظر کدام ارجح هست؟
دوست من مسلما st50 بهتره ...شک نکن ..تازه 50 اینچش ...در ضمن مدل های 2011 خرابی بوردش برقش زیاد بوده ..شایشالله 2012 همشون سالمن ..
یه ماه نیم شده که VT30م تعمیرگاه هست و با تماسهایی که مرتب می گیرم به این نتیجه رسیدم که در خوش بین ترین حالت تا 5 - 6 ماه دیگه هیچ امیدی به تعمیر شدنش نیست.
با وضعیت خاصی هم که کشور داره حتی شاید هیچ وقت تعمیر نشه.
الآن دارم با CRT اوقاتم رو میگذرونم که واقعاً خیلی برام سخت و عذاب آوره! به همین خاطر خرید یه تلویزیون جدید خیلی ذهنم رو مشغول کرده.
میخواستم نظر دوستان و اساتید رو درباره پلاسما 51E8000 سامسونگ بدونم. قیمتش 4.600 هست و احتمالاً تعمیرات و پشتیبانیش تو وضعیت تحریم بهتر از پاناسونیکه.
یعنی در مقایسه با VT30 کیفیتش میتونه راضی کننده باشه؟
SAMSUNG PNE8000 TEST
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Panasonic VT30 TEST
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by poonel; 22-01-2013 at 23:32.
تصویرش از نظر میزان نور یا برایتنسشو من با پلاسماهای HD ارزون سامسونگ مقایسه کردم تو فروشگاه، فرقی متوجه نشدم والا...
مخصوصا تو صحنه هایی که خورشیدو نشون میداد از نظر میزان نور فرق آنچنانی نداشتند.
یه مقاله من توی فیس بوک امروز خوندم که بی نام و نشان بود اما موضوعش این بود که تلویزیونهای جدید که دوربین و میکروفون رو دارند از طریق -- کردنشون عده ای موق شدن تصاویر و صداهای محیط منزل صاحب این TV هارو دریافت کنن.
Last edited by parham511; 23-01-2013 at 00:08.
عمو پونل خدا صبرت بده ...وای 5 الی 6 ماه ...شوخی میکنی ؟؟؟عجب شانسی آوردم که تی وی یه ماه درست شد ...خدا نکنه دوباره خراب شه که باید ترک خونه و زندگی کنم
بله آقا پرهام ..تو این ودیو عملی بهتون نشون میده چی به چیه ....اینا همش تحت پروزه اشلون دسته بندی شدن ...این که چیزی نیست ...شما تلفن همراهی که دستت گرفت نمیترسی اون وقت از این تی وی که دیگه جای خود دارند... تا وقتی که این تلفن های همراه هست این تی ها برای شنود باید برن لنگ بندازن ..شما فکر کن کمکی هستند اینا
بله اینجوریاستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
poonel جان این مدل رو 1 ماه پیش در شریعتی از نزدیک دیدم که متاسفانه در جای بسیار بدی برای دمو قرار داده بود دقیقا جلوی نور و تقریبا از لحاظ بازتاب تفاوتی با دیگر مدلها نداشت و دموها هم که زیاد جالب نبود و بنظرم تا این مدل در منزل با یک کالیبره خوب دیده نشه نمیشه نظری داد ولی در رویوها عالی گزارش شده که قیمت مناسبی هم داره البته فعلا!
با تشکر از دوستانی که جواب دادن
تو پست قبلیم این همه زور زدم نوشتم و عکس گذاشتم! توقع داشتم بحث زیادتری بشه!
چه خاکی به سرم کنم؟
به جای VT30 چی بخرم؟ خودم هر چی فکر می کنم هیچ مدلی جاشو برام پر نمیکنه! ترکیـــدم از بس غصه خوردم.![]()
همین امروز شریعتی بودم قیمتها به این ترتیب بود
50vt30 حدود 7400000 تومان
65st50 حدود 18500000 تومان!
65vt30 حدود 2500000 تومان!
pn51 8000 حدود 5500000 و 50st30 حدود 5800000 ناقابل!
در ضمن گفتن 50st50 هم میارن حدود 7 میلیون قیمتش هست!
با این وضعیت دیگه خرید کردن دل شیر میخواد...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)