اون امضا موقعی بود که همیچی اروم بود نه الان.یکماه پیش ثابت 300 به بالا دانلود میکردم.الان نوسان داره ماه بعد خوب میشه.خوبی مخابرات همینه که الان 3 مگ نشون میده دوباره بری داخلش 2 مگ شاید1مگ.ولی ispهای دیگه ثابت هستن چون خودم داشتم
اون امضا موقعی بود که همیچی اروم بود نه الان.یکماه پیش ثابت 300 به بالا دانلود میکردم.الان نوسان داره ماه بعد خوب میشه.خوبی مخابرات همینه که الان 3 مگ نشون میده دوباره بری داخلش 2 مگ شاید1مگ.ولی ispهای دیگه ثابت هستن چون خودم داشتم
الانم 128 داری 2.5 مگ میده خیلی عالیه
حتی اگر 1 مگ هم بده بازم خوبه
دقیقا....الان خطم رو 3 مگ بستست و سرعتم همون 380 تاست...یعنی اگه 512 یا 1 مگ بگیرم بالا نمیبرن پورتم رو؟ اینطوری که همه 128 میگیرن خب![]()
همه خریدن
تنها چیزی که مخابرات بلد نیست خوب انجام بده همینه که گهنای باند رو تغییر نمیده وارد نیست باید با استان هماهنگی بشه.
اونایی که اطلاعات ندارن میرن سرویس بالا میخرن
همه 128 نيست ...همه سرويس ها 2048 مي باشد![]()
منظورتون از همه کسانی هست که تو استان خودتوننهمه 128 نيست ...همه سرويس ها 2048 مي باشد![]()
یا همه ی کاربرای مخابرات؟
کدوم؟
دوستان یه سایت برا دانلود فیلم معرفی کنین که رایگان باشه و سرعت سرورش هم برا کاربران رایگان خوب باشه.
ممنون.
این سایت رو یه تست کن ببین چطوریه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مال من تا 200 میره سرعتش.
ممنون
والا تقريبا همه كسايي كه تو مازندرانن ميشه گفت سرويس 128 شون سرعت بالاي 300 دارن كه اين همون 2 مگه ديگه (البته نه الان كه نزديك رويداد مهم ملي هستيم )
استان هاي ديگه همشون فك نكنم مخابراتشون انقد بخشنده و مهربان باشه ..بجز چند تا البته
دادا شما يه اكانت اپودباز بخر ...3 ماهه 6 تومن ...همه سايتا لينك اپودباز ميذارن ..
الان كه سرعت خرابه من ظهر ها با سرعت 370 ميگيرم ازش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)