تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 588 از 686 اولاول ... 88488538578584585586587588589590591592598638 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,871 به 5,880 از 6854

نام تاپيک: 3G & 4G Rightel / شرکت رایتل

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

امروز اس ام اس برام اومد که کمتر از 200 مگ از اینترنت شما باقی مونده داخل سیمکارت هم شارژ بود.معمولا بعد از اینکه حجم کاملا تموم میشه از شارژ کم میکنه.هنوز 60 مگ از 200 مگ باقی مونده بود که اس ام اس اومد مبلغ اعتبار شما پایان یافته یعنی هنوز اینترنتم 0 نشده و دارم با همون اینترنت پست میزارم ولی شارژو 0 کرد.فقط حواستون باشه مبلغ زیاد شارژ نکنید که رو هوا میزنن.الان حتی عکس و اس ام اس از این موضوع دارم ولی مطمئنم هیچ کاری نمیتونم بکنم.یه بار دیگه سر ایرانسل با عکس به 195 شکایت کردم 195 هیچ گوهی نخورد وصلم کرد به کارشناس ایرانسل.
    مملکت دزد بازاره

اگه نباشه جاش خالی می مونه iran100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

امروز سیمکارت رایتل ترابرد شده به ایرانسلم سوخت! و sms اومد که یه سیمکارت در اپراتور رایتل به اسم شما ثبت شده!!!! و منم هیچ درخواستی نزده بودم!
    سیم ۱۱ تومن شارژ داشت!
    زنگ زدم به رایتل میگن شما درخواست بازگشت زدی ...
    ایرانسل هم میگه رایتل‌گفته بازگشت زدی!!!

فعلا از جفتشون ۱۹۵ شکایت کردم ببینم چی میشه!
    یعنی ادم نمیتونه سیمکارتشو هم با خیال راحت شارژ کنه، مبادا اینا یهو جو گیر شن بازگشت بزنن!
    فکر کنم اگر ی مدت سیم کارت ترابرد شده در ایرانسل غیر فعال باشه بجای روال عادی سلب امتیاز شدن، خودکار برمیگرده به اپراتور مبدا

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

رایتل بسته رایگان فورجی به مناسبت اتمام فاز اول فورجی در تهران داده! بقدری پوشش و سرعت فورجی داغونه نمیشه استفاده کرد

Sent from my iPhone using Tapatalk
    چطور میشه اینو فعال کرد؟ اس ام اس داده؟

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

فکر کنم اگر ی مدت سیم کارت ترابرد شده در ایرانسل غیر فعال باشه بجای روال عادی سلب امتیاز شدن، خودکار برمیگرده به اپراتور مبدا
    رفیق در حال استفاده بود... درضمن، یک ماه نشد ک ترابرد کرده بودم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    N/A

پيش فرض

الان یکساله رایتل توی همه نقاط کرمانشاه رومینگ هست، آخه نمیتونید سرویس بدید چرا جمع نمیکنید این مسخره بازیهارو؟

Sent from my Fly IQ4514 using Tapatalk

6. 4 کاربر از sajad-tnt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

از دوستانی که سیم کارت رایگان برای بیمه تامین اجتماعی گرفتن سیم کارت هدیه هم براشون اومده؟
    چون تو سایت نوشته دارندگان این سیم کارت ها مشمول سیم کارت هدیه هم میشن و 72 ساعت بعد پیامک کد هدیه میاد
    ولی برای من بعد از 5-6 روز هنوز پیامکی نیومده

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

از دوستانی که سیم کارت رایگان برای بیمه تامین اجتماعی گرفتن سیم کارت هدیه هم براشون اومده؟
    چون تو سایت نوشته دارندگان این سیم کارت ها مشمول سیم کارت هدیه هم میشن و 72 ساعت بعد پیامک کد هدیه میاد
    من بیستم بهمن مشخصات رو ثبت کردم برای این طرح. تازه امروز زحمت کشیدن ارسال کردند و دو سه روز دیگه میرسه!
    پیامک سیم کارت هدیه زمان مشخصی نداره برای من یکبار بعد یکماه اومد. عشقی هست و معلوم نیست

9. این کاربر از m2music بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

من بیستم بهمن مشخصات رو ثبت کردم برای این طرح. تازه امروز زحمت کشیدن ارسال کردند و دو سه روز دیگه میرسه!
    منظورتون خود سیم کارت هست یا هدیش؟
    من هجدهم ثبت نام کردم بیست و سوم اومد

11. این کاربر از L.utus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه iran100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

از همان خطی که تازه دریافت کردید بعد از 72 ساعت از فعالسازی با مرکز تماس رایتل 200 تماس بگیرید و اعلام کنید که کد ثبت نام سیم کارت هدیه را می خواهید. بعد یک کد براتون پیامک میشه که توسط اون می تونید در بخش ثبت نام سیم کارت سایت رایتل یک سیم کارت اعتباری یا دیتا جدید به نام خودتون یا هر شخص دیگری ثبت نام کنید

13. 2 کاربر از iran100 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

منظورتون خود سیم کارت هست یا هدیش؟
    من هجدهم ثبت نام کردم بیست و سوم اومد
    قسنت اول صحبتم در مورد سیم کارت اصلی طرح تامین اجتماعی بود. و قسمت دوم در مورد ارسال کد سیم کارت هدیه. چون قبلا خطی از رایتل داشتم و بعد یکماه کد هدیه رو فرستادن برام. برای یکی از دوستانم بعد سه هفته. تاریخ معینی نداره

15. این کاربر از m2music بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •