گریدر همون حل تمرینه؟چه باحال ما هم یه حل تمرین ریاضی داریم.
---------- Post added at 12:43 AM ---------- Previous post was at 12:42 AM ----------
شما رتبتون چند شد؟منطقه +کشوری.
گریدر همون حل تمرینه؟چه باحال ما هم یه حل تمرین ریاضی داریم.
---------- Post added at 12:43 AM ---------- Previous post was at 12:42 AM ----------
شما رتبتون چند شد؟منطقه +کشوری.
آره همون حل تمرینه که یه TA میاد تمرین حل می کنه ( البته موضوع به همین سادگی نیست ) معمولا استادا 6-7 تا تکلیف ( دیگه توی دانشگاه میگن homework ) میده و باید به همین حل تمرین ارائه بدید .( اگه TA خیلی گیر نباشه مشکلی پیش نمیاد 2،3 نمره هم حل تمرینه که بچه ها فقط روی اون حساب می کنن)
الان اخبار کانال یک گفت جواب نیمه متمرکزا روی سایت قرار گرفته.شما هم شنیدید؟
خود سنجش که گفته 25 مهر میاد!
what are they doing?
من که ندیدم.اگه رو سایت هست لطفا لینک مستقیمش رو قرار بدین.![]()
سلام. من رشته نرم افزار توی شهر نور قبول شدم.ثبت نام کردم ولی کلاسها به حد نصاب نرسید اونجا به من گفتن یه دانشگاه انتخاب کن تا برات نامه انتقالی بدیم منم دانشگاه صدرا انتخاب کردم. چند روز رفتم سر کلاس یدفعه به من گفتن سازمان سنجش اطلاعیه داده که هیچ انتقالی توی ترم اول نباید صورت بگیره.دیروز پروندمو دادن زیر بغلم اومدم خونه.1حالا موندم چیکار کنم؟2میتونم توی تکمیل ظرفیت شرکت کنم؟3اگه توی تکمیل ظرفیت قبول شدم کلاسهاش از کی شروع میشه؟ تروخدا زود جواب بدین
دلتو صابون نزن
تکمیل ظرفیت یا رشته های تاپه که ظرفیتاش یکی دوتا بیشتر نیست.اونم بخاطر اینه که طرف نخواسته بره یا رفته ازاد یا مثل من قراره نیمه متمرکز قبول بشه و اونونره
یا رشته های خیلی بیخود تو شهرای دور افتاده که اصلا پر نشده که دربرابر شهر نور لامپ 100 ولتم نیست.
یا بیا برو ازاد یا وایسا سه ترم بعد انتقالی بگیر یا مهمان شو تو شهرخودت
---------- Post added at 02:00 AM ---------- Previous post was at 01:59 AM ----------
کلاسای تکمیل ظرفیت ترم 2شروع میشه.بهمن ماه
---------- Post added at 02:00 AM ---------- Previous post was at 02:00 AM ----------
کلاسای تکمیل ظرفیت ترم 2شروع میشه.بهمن ماه
به احتمال زیاد زودتر از 25 بزارند ولی هنوز خبر ی نیست ....
آره منم شنیدم از اون موقع هی 1 دقیقه به 1 دقیقه میرم سنجش فک کنم چون آمار بازدیدشون کمه دروغ گفتنخداکنه زودتر بیاد جوابش
![]()
نیمه متمرکز چی زدی؟نوشته شده توسط زهـــZAHRAــــــرا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گرافیک![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)