سلام
من یک لپ تاب سونی وایو مدل vgn -fe855e دارم . وتاسفانه ویندوز عوض کردم واز ویستا به سون ارتقادادم ولی ویندوز سون وبکمش رانمی شناسه از دوستان تقاضادارم راهنمایی بفرمایند از کجا میتوانم درایور مربوط به وبکم در ویندوز سون دانلود کنم
با تشکر
سلام
من یک لپ تاب سونی وایو مدل vgn -fe855e دارم . وتاسفانه ویندوز عوض کردم واز ویستا به سون ارتقادادم ولی ویندوز سون وبکمش رانمی شناسه از دوستان تقاضادارم راهنمایی بفرمایند از کجا میتوانم درایور مربوط به وبکم در ویندوز سون دانلود کنم
با تشکر
سلام
من یک لپ تاب سونی وایو مدل vgn-fe855e دارم بعد از عوض کردن ویندوز از ویستا به سون وبکم آندیگر کار نکرد خواهشمندم راهنمایی بفرمایید از کدام سایت میتوانم درایور وبکم در ویندوز سون پیدا کنم
با تشکر
دوستان لپ تاپ من روی دمازی حدود 60 (البته خودم ندیدماا)ریست می شه.
کلا 2روزه خیلی ریست میشه. انگار دما زیاد شده.
یه کول پد قوی معرفی کنید خواهشا . البته الان دارم کول پد استفاده می کنم ولی ضعیف هست به نظرم
90 درصد, مشکل شما نرم افزاریه...با این دما ها لپتاپ ریست نمیشه... کانفیگ لپتاپت چیه؟
چه موقع هایی ریست میشه؟(وسط بازی..معمولی..)ویندوزت چیه؟چه مدته به این مشکل برخوردی؟قبل این مشکل چه یرنامه هایی نصب کردی؟
واسه کول پد یه نگاهی به اینجا بنداز...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
corei3 2.5390 درصد, مشکل شما نرم افزاریه...با این دما ها لپتاپ ریست نمیشه... کانفیگ لپتاپت چیه؟
چه موقع هایی ریست میشه؟(وسط بازی..معمولی..)ویندوزت چیه؟چه مدته به این مشکل برخوردی؟قبل این مشکل چه یرنامه هایی نصب کردی؟
واسه کول پد یه نگاهی به اینجا بنداز...
ram 4
graphic 1
5010 دل
کلا کار من اینترنت هست. وسط کار با فایرفاکس و فتو شاپ
این مشکل 2روزه ایجاد شده.
من توی این 2روز کلی ویندوز لودر نصب کردم !
یادم نیست دقیقا
با کانفیگ بالا فقط واسه بعضی بازی ها شاید سیستم کم بیاره...اونم ریست نمیشه..فقط داغ میکنه...تا دمای 70 تا 80 هم جا داره..
همون مشکل شما واسه لودر هاست...آنستال کن اگه درست نشه...ریستور..
کلا همیشه آپدیت ویندوز رو غیرفعال کن.
منظورتون به یک زمان قبل؟با کانفیگ بالا فقط واسه بعضی بازی ها شاید سیستم کم بیاره...اونم ریست نمیشه..فقط داغ میکنه...تا دمای 70 تا 80 هم جا داره..
همون مشکل شما واسه لودر هاست...آنستال کن اگه درست نشه...ریستور..
کلا همیشه آپدیت ویندوز رو غیرفعال کن.
آقا متوجه شدم به دما ربطی نداره. الان با نود اسکن کردم فعلا یه دونه ویروس پیدا کرده. خدا کنه از همین باشه و تموم بشه ماجرا
دروود
دوستان برای خرید یک کول پد مناسب چه چیز هایی را باید در نظر داشت؟
کولپدهایی که فن بزرگ دارن رو بخرین . فن های کوچک کارآمد نیستن (خودم تجربه عملی رو دارم)
بعنوان مثال مدل کولید من مدل کولر مستر NotePal X2 هست (اصل). گرچه فقط یه فن 14 سانتی داره ولی کاملا کفایت میکنه
چند نکته
1. از اونجایی که ورودی هوای این کولپد از زیر هست بهتر هست که یه پایه ای زیر کولپد بذارین تا هم بتونه راحتتر هوا رو از زیر بکشه و هم گرد و خاک های جمع شده از روی میز رو به زیر لپتاپ هدایت نکنه .
یعنی اگر شما فقط چند سانتی متر کولپد رو از روی میز بلند کنین به راحتی متوجه افزایش جریان هوا میشوید.
2. به نظر من برای اینکه یه پورت usb بیخودی اشغال نشه بهتره که یه آداپتور بخرین که ولتاژهای 1.5 الی 12 ولت رو داشته باشه و با اتصال کولپد به اون آداپتور نه تنها از اشغال بیمورد پورت usb جلوگیری میشه بلکه میتونین با افزایش ولتاژ تا یه حد ، لپتاپ رو بیشتر خنک کنین البته حواستون جمع باشه که بیش از حد ولتاژ ندین مثلا حداکثر تا 7.5 ولت مناسبه
نحوه سیم کشی هم در پست زیر توضیح دادم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)