کاش یکی هم منو راهنمایی میکرد
اقایون من هر کاری میکنم نمیتونم ترینر را اعمال کنم
خواهش میکنم اگه امکان پذیره یکی از دوستان epsxe+trainer خودشو آپلود کنه
من نمیدونم چرا برای من کار نمیده!
کاش یکی هم منو راهنمایی میکرد
اقایون من هر کاری میکنم نمیتونم ترینر را اعمال کنم
خواهش میکنم اگه امکان پذیره یکی از دوستان epsxe+trainer خودشو آپلود کنه
من نمیدونم چرا برای من کار نمیده!
دوست عزیز همین طور که قبلا هم گفتم من از این نرم افزار استفاده نمیکنم ولی:
یک سری به لینک بزنین شاید یک چیزی پیدا کنین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون
ولی بنده خودم epsxe 1.6 و 1.7 را دارم اما نمی دونم چرا ترینر جواب نمیده
ایا دوستان پلاگین یا چیز خاصی روی شبیه سازشون نصب می کنند؟؟
از دوستان خواهش می کنم یکی از ترینرهایی که باهاش جوای گرفتین را این جا بگذارید
مثل این که دیر رسیدم
دیگه این تاپیک از رونق افتاده!!
دوست عزيز اگه يكمي پست هاي قبل رو خونده بوديد به جوابتون ميرسيديد.اينم لينك كاملترين و جديدترين ترينر بازي همراه با نرم افزار مربوطه كه توسط خودم گردآوري شده است اميدوارم كه مشكلتون برطرف شود.اگه بازم سوالي بود در خدمتم.در ضمن يك نكته مهم براي اون دوست عزيزمون كه گفت شهر با نسخه انگليسي نميشه رفت ! خواهشمندم اين حرف هاي الكي و بي سند و مدرك رو روي هوا نزن چون با تمام سي دي ها و نسخه هاي موجود در بازار ميشه رفت شهر و هيچ فرقي نميكنه ! به اميد خدا سرم يكمي خلوت بشه براتون بازي رو كامل كنم و سيو شهر و كلي امكانات ديگه از قبيل بزرگ بودن حوضچه و كندوي عسل بزرگ ... را براتون بزارم كه بدونيد واقعا تمام اين چيزاها وجود دارد و هست!
لينك دانلود نرم افزار مربوطه همراه با ترينر :
http://uploadtak.com/images/fxbti61he1kjiulxi5u.rar
سلام دوست عزیز آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوبه که شما هنوز این بازی رو انجام میدیدن
در مورد شهرم که شما فرمودین، سند من همین 587 صفحه ای است که دوستان در گذشته زحمت کشیدن به خصوص اقای (ایمان رضا) به توافق رسیدن که حداقل در ورژن انگلیسی این بازی شهری وجود نداره. ولی کلا اگر شما عکس یا هر چیزی که مخالف این موضوع داشته باشین، همه با کمال میل استقبال میکنیم.
فقط اگر ممکنه بفرمائید که حجم سی دی شما چقدر است؟
آقا من یادم رفته کارن چه چیزهایی دوست داشت فقط پیتزا یادم مونده.....
کمممممممممککککک!!!!!!
دوست عزيز اين چيزي كه شما ميگيد نشد مدرك و اينكه در مورد حجم بازي بايد بگم كه من سي دي پلي استيشن بازي رو كه همه جاي بازار يافت ميشه رو تبديل به ايميج كردم و با شبيه ساز بازي ميكنم.من خيلي چيزا رو داخله بازي ديدم و بهشون برخورد كردم كه خيلي ها چون نتونسنه بودن انجامشون بدن با شايعه پردازي و حرف هاي الكي مي گفتن وجود نداره و و يا شايعات ديگه رد مي كردن واقعيت رو!به اميد خدا سرم كمي خلوت بشه بازي رو ادامه ميدم و چند تا عكس و سيو و فايل تصويري براتون تهيه مي كنم كه بدونيد هيچ حرفي و الكي نمي زنم و تمام چيزهايي كه مي گم وجود دارد و هست و من جاي هيچ چيزي رو نميبينم كه بخوام براتون دروغ بگم!
در ضمن من كوچيكت نئو هستم و از آشنايي باهات خوشبختم
به ياري خدا تا چند ماهه آينده چيزايي را براتون مي زارم كه مخ همگي دوستان هنگ كنه و ببينيد كه اين بازي اصلا چه چيزايي داره كه ما همگي ازشون غافليم!متاسفانه هميشه ما به دنبال چيزهاي آماده بوديم خودمون هيچ موقع با خلاقيت يك بازي رو انجام نداديم و چيزهاي مخفي اون بازي رو كسب نكرديم هميشه يا كنسول-رمز و .... دنبال مي كنيم و خيلي چيزها را داخل بازي كه بقيه نتونستن كشف كنن از دست ميديم!
کارن معمولا از انواع گلها خوشش میاید ولی از همه بیشتر از نوشیدنیهایی که مغازه aja میفروشه و 300G هم ارزش داره خوشش میاد.
سلام
ممنون از شما
من قبلا این فایل را دانلود کردم
اما نمیدونم چرا جواب نمیگیرم!!!!
نسخه بازی من همونه که 2 زبان انگلیسی و المانی داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)