ل پرفیومش 130-140 هست
قابل تحمل هستند![]()
ل پرفیومش 130-140 هست
قابل تحمل هستند![]()
بچه ها یکیم غیر فعال شدین ها علی جان کجایی که دل بکار نمیدیبچه هایی که میاین یه عکس از ادکلن هاتون بزارید تا ما بدونیم چیا دارین اگه خواستیم بگیریم ازتون راهنمایی بگیریم مثلا من اقا فرید رو یادمه که لانوییت رو داشت و رومانس رو که باعث یه خرید خیلی خوب شد که بازم ممنونم ازش شما هم بذارید عکسا رو کمک بگیریم.تشکر
نظرتون رو میخواستم بابت عطر ENGLISH BLAZER , SANSIRO
انگلیش اول بوش عادیه ولی هر چه ازش میگذره خوش بو تر میشه
سن سیرو کدوم بوش از همه بهتره ؟ E75 چطوره
اینم یک عکس آپدیت شده[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 05:11 PM ---------- Previous post was at 05:08 PM ----------
سن سیرو رو تا به حال ندیدم
ولی انگلیش بلیزر رو داشتم قبلا(البته اگر منظورتون همون ادکلن برند یاردلی باشه!)
بیشتر بوش به افتر شیو میخوره
به نظر من گزینه های بهتری هم هست
خودتم بزار تا به حال عکس ادکلنهاتو ندیدم![]()
چشم اقافرید منم میزارم .فقط یه سوال اون ادکلن های کوچیک رو از همون اهواز خریدی ؟چند اون کریستال نویر ورساچه زنانه رو چند گرفتی؟
اول یک نکته: اول مال خانم هست ویک موقع اشتباه برداشت نکنید که من عطر زنانه بزنم
اکثرا از اهواز خریدم ولی تعدادیشون هم از بوشهر و کرمانشاه. البته خیلی بودند که تارومار شدند
اون وساچه رو فکر کنم 2 سال پیش براشون خریدم 4 تومن. آخ آخ یادش بخیر. چقدر قیمتها خوب بود. هر چی که عشقمون میکشید میخریدم![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم ادکلن های من البته یکم کیفیت عکس پایینه رام گوشیم و عوض کردم درست نمیگیره واندروود هم اون پشت هست گفتم بازم واسم بیاره البته این هنوز مونده
---------- Post added at 05:55 PM ---------- Previous post was at 05:53 PM ----------
عجب عکسی گرفتم هیچی معلوم نیست که اون لالیک مشکی هم پشت رومانس هست
---------- Post added at 06:00 PM ---------- Previous post was at 05:55 PM ----------
اون سمپل های جلو رو چنتاشون رو داداش گلم امیر حسین خان لطف کردن که من واقعا از ساویج و گرلن خوشم اومد البته اون مونتاله هم بد نیست
نمیدونستم اینجا این مدلیه
ممنون از جوابت
از بوش که خوشم نمیاد چون اصلا موندگار نیست و پخش بو هم اصلا نداره
همون 100 خوبه ردش کنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)