سلام دوستان
06 تهران از این دوره به بعد سرباز نمیگیره.
خدا رو شکر کنید.![]()
سلام دوستان
06 تهران از این دوره به بعد سرباز نمیگیره.
خدا رو شکر کنید.![]()
سلام دوست عزیز
خیلی ممنون.در جواب صحبتتون باید بگم جمله ی اولتون درسته ولی میتونی درخواستتو بنویسی و بگی(با توجه به فرض درست تاریخ اعزام)در فلان تاریخ اعزام میشم ومیخواهم امریه بگیرم.اما در رابطه با جمله ی دومتون باید بگم مخالفم چون خودم شخصا امریه ی جهاد کشاورزی گرفتم و این ارگان برعکس نظر شما تاریخ های اعزامش از برج 6 هست یعنی 6 8 10 و 12 یعنی این ارگان در ماههای اول سال سهمیه نداره و اما جمله ی سومتون نه اینکه تاثیر نداشته باشه تاثیر داره و باید بگم که کسانی که سابقه بسیج فعال دارن فقط در صورت داشتن حداکثر 3 ماه کسری میتونن در این ارگان امریه بگیرن.این اطلاعات کاملا دقیق هست ومیتونید با مراجعه به سایت جهاد کشاورزی شرایط امریه رو ببینید.با تشکر
سلام
یه سوال:
من دانشجوی کاردانی پیوسته رشته نرم افزارم. ترم 3. تا ترم چند "مجاز" به ادامه تحصیل هستم؟(در این دوره) شرایط ما یکم خاص هم بود چون ترم اول به ما 9 واحد دادند که نصف ترم هم حساب نمیشه ولی یک ترم کامل با ما حساب کردند. اگر یک ترم بیشتر بدن می تونم جمعش کنم ولی 6 ترم واقعا سخته. درس ها سنگین. دانشگاه هم کمال همکاری رو برای کمتر دادن واحد در هر ترم انجام میده. طوری که بیشتر از 16-15 تا نشه برداشت. البته من از ترم بعد، مجبورم هر ترم 20 واحد بردارم. وضعیتم خرابه.
كمالي در خصوص ادامه تحصيل مشمولين تصريح كرد: مدت معافيت تحصيلي دانشجويان براي مقطع كارداني، كارشناسي و كارشناسي ارشد و دكتري ناپيوسته ۳سال، كارشناسي پيوسته ۶سال و كارشناسي ارشد و دكتري پيوسته ۸سال و دكتري تخصصي ۵سال است و دانشجويان بايستي طوري برنامهريزي كنند كه در موارد خاص حداكثر ۲ترم علاوه بر مدت فوق به دانشجويان اجازه ادامه تحصيل دهند و پس از پايان مدت مذكور، دانشگاهها حق ثبت نام از دانشجويان را ندارند و بايستي آنان را جهت انجام خدمت دوره ضرورت به سازمان وظيفه عمومي معرفي كنند.
جانشين اداره منابع انساني ستاد كل نيروهاي مسلح افزود: در موارد استثنايي سازمان وظيفه عمومي ميتواند با تشكيل كميسيوني، وضعيت دانشجويان را بررسي و براي كساني كه به دليل مشكلات موفق به اتمام تحصيل خود نشدهاند ولي در مدت محدود قادر به اتمام تحصيل خواهند بود، با حفظ وضعيت غيبت، به مدت يك يا دو ترم اجازه ادامه شده است
بچه ها من باز نفهمیدم تقسیم نیرو بعد از آموزشی دست کجاست ها؟دست مرکز آموزشی؟دست جاهایی که نیاز دارن؟دست تهران؟
Last edited by odise2004; 02-12-2011 at 20:52.
من آدما زیادی دیدم که معافی پزشکی گرفتن و الان سر کار دولتی هستن
آقا حق شما اینه که خدمت نکنی.............
خدمت فقط بیگاریه.... تو اینمدت که نمیری خدمت توکل کن به خدا یه کار خوب واسه خودت جور کن- ازخداهم پارتی بزرگتر نیست
خسته نباشید
دوستان میخواستم بدونم یگان محل خدمت بعد از پایان دوره آموزشی مشخص میشه یا در برگه سفید هست؟
چون من المثنی برگه سفید رو گرفتم ولی از محل خدمت خبری نیست
اقا من خدمتم تو ارتش تموم کردم . یه کارت پایان خدمت موقت بهم دادن ایا با این کارت میشه رفت خارج از کشور ؟ چون کارت اصلی گفتن 4 5 ماه دیگه میاد !!!!
یه توضیح کلی
دوتا برگه درباره خدمت داریم
1- "برگ اعزام به خدمت" رنگ سبز - شهرت برگه سبز خدمتاین برگه پس از ارایه مدارک شما به دفاتر +10 پس از10 روز صادر میشه و این برگه شامل اطلاعات مشمول و همچنین تارخ اعزام میباشد.تواین برگ معمولا در مقابل "محل آموزش عبارت "متعاقبا اعلام خواهد شد" درج شده است
2- "معرفی نامه مشمولان به مراکز آموزش نیروهای مسلح" رنگ سفید- شهرت برگه سفیداین برگه 20 روز قبل اعزام صادر میشه و شامل اطلاعات مشمول تارخ اعزام میزان غیبت و نیرو یا سازمان به کار گیرنده و نام مرکز آموزش
در صورت خالی بودن نام مرکز آموزش به این معناست که تا زمان صدور این برگه برای شما مرکز برای اموزش درنظر نگرفته اند... بهتره 48 ساعت قبل تارخ اعزام به نظام وظیفه استان مراجعه شود....
نکته ::در تاریخ صدور با مرجعه به دفاتر +10 هر دو برگه نسخه المثنی صادر میکنن
یگان محل خدمت (یعنی بعد ازآموزش ) تو این دوتا برگه نیست و در پایان دوره اموزش توسط مرکز آموزش ابلاغ میشه
جاهایی که نیرو میخوان تعداد نیروهای مورد نیازشون رو به ستاد میدن و اونجا هم به مراکز اموزش ابلاغ میشه و اونج تقسیم میشه.
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)