تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 588 از 4105 اولاول ... 8848853857858458558658758858959059159259863868810881588 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,871 به 5,880 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    06 تهران از این دوره به بعد سرباز نمیگیره.
    خدا رو شکر کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba6682's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

به پیوست فرمایشات دوست عزیز مجتبی
    چندنکته عمومی
    معمولا میگن باید تاریخ اعزام داشته باشی ......
    به طورمعمول تقریبا ماهای اغازی سال سهمیه امریه هست و تو سه ماه اخرسال تقریبا جایی سهمیه نداره
    پارتی بسیارمهمه
    داشتن ویا نداشتن بسیج تاثیری نداره
    سلام دوست عزیز
    خیلی ممنون.در جواب صحبتتون باید بگم جمله ی اولتون درسته ولی میتونی درخواستتو بنویسی و بگی(با توجه به فرض درست تاریخ اعزام)در فلان تاریخ اعزام میشم ومیخواهم امریه بگیرم.اما در رابطه با جمله ی دومتون باید بگم مخالفم چون خودم شخصا امریه ی جهاد کشاورزی گرفتم و این ارگان برعکس نظر شما تاریخ های اعزامش از برج 6 هست یعنی 6 8 10 و 12 یعنی این ارگان در ماههای اول سال سهمیه نداره و اما جمله ی سومتون نه اینکه تاثیر نداشته باشه تاثیر داره و باید بگم که کسانی که سابقه بسیج فعال دارن فقط در صورت داشتن حداکثر 3 ماه کسری میتونن در این ارگان امریه بگیرن.این اطلاعات کاملا دقیق هست ومیتونید با مراجعه به سایت جهاد کشاورزی شرایط امریه رو ببینید.با تشکر

3. این کاربر از mojtaba6682 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

سلام
    یه سوال:
    من دانشجوی کاردانی پیوسته رشته نرم افزارم. ترم 3. تا ترم چند "مجاز" به ادامه تحصیل هستم؟(در این دوره) شرایط ما یکم خاص هم بود چون ترم اول به ما 9 واحد دادند که نصف ترم هم حساب نمیشه ولی یک ترم کامل با ما حساب کردند. اگر یک ترم بیشتر بدن می تونم جمعش کنم ولی 6 ترم واقعا سخته. درس ها سنگین. دانشگاه هم کمال همکاری رو برای کمتر دادن واحد در هر ترم انجام میده. طوری که بیشتر از 16-15 تا نشه برداشت. البته من از ترم بعد، مجبورم هر ترم 20 واحد بردارم. وضعیتم خرابه.

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    یه سوال:
    من دانشجوی کاردانی پیوسته رشته نرم افزارم. ترم 3. تا ترم چند "مجاز" به ادامه تحصیل هستم؟(در این دوره) شرایط ما یکم خاص هم بود چون ترم اول به ما 9 واحد دادند که نصف ترم هم حساب نمیشه ولی یک ترم کامل با ما حساب کردند. اگر یک ترم بیشتر بدن می تونم جمعش کنم ولی 6 ترم واقعا سخته. درس ها سنگین. دانشگاه هم کمال همکاری رو برای کمتر دادن واحد در هر ترم انجام میده. طوری که بیشتر از 16-15 تا نشه برداشت. البته من از ترم بعد، مجبورم هر ترم 20 واحد بردارم. وضعیتم خرابه.
    كمالي در خصوص ادامه تحصيل مشمولين تصريح كرد: مدت معافيت تحصيلي دانشجويان براي مقطع كارداني، كارشناسي و كارشناسي ارشد و دكتري ناپيوسته ۳سال، كارشناسي پيوسته ۶سال و كارشناسي ارشد و دكتري پيوسته ۸سال و دكتري تخصصي ۵سال است و دانشجويان بايستي طوري برنامه‌ريزي كنند كه در موارد خاص حداكثر ۲ترم علاوه بر مدت فوق به دانشجويان اجازه ادامه تحصيل دهند و پس از پايان مدت مذكور، دانشگاه‌ها حق ثبت نام از دانشجويان را ندارند و بايستي آنان را جهت انجام خدمت دوره ضرورت به سازمان وظيفه عمومي معرفي كنند.
    جانشين اداره منابع انساني ستاد كل نيروهاي مسلح افزود: در موارد استثنايي سازمان وظيفه عمومي مي‌تواند با تشكيل كميسيوني، وضعيت دانشجويان را بررسي و براي كساني كه به دليل مشكلات موفق به اتمام تحصيل خود نشده‌اند ولي در مدت محدود قادر به اتمام تحصيل خواهند بود، با حفظ وضعيت غيبت، به مدت يك يا دو ترم اجازه ادامه شده است

داره خودمونی میشه odise2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

بچه ها من باز نفهمیدم تقسیم نیرو بعد از آموزشی دست کجاست ها؟دست مرکز آموزشی؟دست جاهایی که نیاز دارن؟دست تهران؟
    Last edited by odise2004; 02-12-2011 at 20:52.

پروفشنال mali.sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    واقعا نمبدونم کجام فک کنم گم شدم

پيش فرض

میشه یک عنایتی هم به این پست بفرمایید !
    من آدما زیادی دیدم که معافی پزشکی گرفتن و الان سر کار دولتی هستن
    آقا حق شما اینه که خدمت نکنی.............
    خدمت فقط بیگاریه.... تو اینمدت که نمیری خدمت توکل کن به خدا یه کار خوب واسه خودت جور کن- ازخداهم پارتی بزرگتر نیست

داره خودمونی میشه mgh1899's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

خسته نباشید
    دوستان میخواستم بدونم یگان محل خدمت بعد از پایان دوره آموزشی مشخص میشه یا در برگه سفید هست؟
    چون من المثنی برگه سفید رو گرفتم ولی از محل خدمت خبری نیست

اگه نباشه جاش خالی می مونه Zachyrock's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

اقا من خدمتم تو ارتش تموم کردم . یه کارت پایان خدمت موقت بهم دادن ایا با این کارت میشه رفت خارج از کشور ؟ چون کارت اصلی گفتن 4 5 ماه دیگه میاد !!!!

پروفشنال mali.sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    واقعا نمبدونم کجام فک کنم گم شدم

پيش فرض

یه توضیح کلی

دوتا برگه درباره خدمت داریم
    1- "برگ اعزام به خدمت" رنگ سبز - شهرت برگه سبز خدمت این برگه پس از ارایه مدارک شما به دفاتر +10 پس از10 روز صادر میشه و این برگه شامل اطلاعات مشمول و همچنین تارخ اعزام میباشد.تواین برگ معمولا در مقابل "محل آموزش عبارت "متعاقبا اعلام خواهد شد" درج شده است
    2- "معرفی نامه مشمولان به مراکز آموزش نیروهای مسلح" رنگ سفید- شهرت برگه سفید این برگه 20 روز قبل اعزام صادر میشه و شامل اطلاعات مشمول تارخ اعزام میزان غیبت و نیرو یا سازمان به کار گیرنده و نام مرکز آموزش
    در صورت خالی بودن نام مرکز آموزش به این معناست که تا زمان صدور این برگه برای شما مرکز برای اموزش درنظر نگرفته اند... بهتره 48 ساعت قبل تارخ اعزام به نظام وظیفه استان مراجعه شود....

نکته ::در تاریخ صدور با مرجعه به دفاتر +10 هر دو برگه نسخه المثنی صادر میکنن

یگان محل خدمت (یعنی بعد ازآموزش ) تو این دوتا برگه نیست و در پایان دوره اموزش توسط مرکز آموزش ابلاغ میشه

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

بچه ها من باز نفهمیدم تقسیم نیرو بعد از آموزشی دست کجاست ها؟دست مرکز آموزشی؟دست جاهایی که نیاز دارن؟دست تهران؟
    جاهایی که نیرو میخوان تعداد نیروهای مورد نیازشون رو به ستاد میدن و اونجا هم به مراکز اموزش ابلاغ میشه و اونج تقسیم میشه.

12. این کاربر از hts1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •