گناه واره نچاپش خجالتم خوب چیزیه![]()
گناه واره نچاپش خجالتم خوب چیزیه![]()
آهاری چیه دیگه اشتباه گفته لابد
اتفاقا خیلی هم خوب میشه در اوقات بیکاری میخونیم کیف هم داره اون بالا هم که فقط زده league of legends پس هر چیزی که ذره ای ربط داشته باشه میشه زد حتما که نباید بازیت دردی مرضی چیزی داشته باشهباشه دیگه خاطره تعریف نمیکنم
به جاش گل میدم مردم کیف کنن
طفلک اینترنتش داشت تموم میشد مجبور شدم براش پچ رو ببرم.بعدا اگه دوباره خراب شد برات پچ نمیارم تا 300 مگ دانلود کنی بسوزی
![]()
Last edited by daniel'; 18-06-2013 at 07:31.
کسی میدونه این orianna رو به چه طریقی میشه راحت تر کشت؟ یعنی مثل تیمو بهش حمله کنی و بکشیش یا زیاد باهاش درگیر نشی؟این توپ لعنتیش انگار کولد داون نداره از دور وا میستی هی بهت میزنه انگار خیلی چمپ op!!!!![]()
Last edited by daniel'; 18-06-2013 at 08:25.
کی می دونه از کجا میشه RP خرید ؟
سرور NA
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -قسمت league of legends خر پوووووول![]()
نه بابا خر پول کجا بودففقط می خوام اسممو عوض کنم
250 تا بیشتر نمی خوام اما مثل اینکه مجبورم 650 تا بخرم . کسی هست 250 تا گیفت بده ؟ اصلا امکانش هست 250 تا گیفت داد ؟ معادلش رو به پول ایران بهتون می دم
![]()
دمتون گرم باو این چیه دادن دیگه.
اولین بازیم در مقابل AAtrox بودش، هیچی دیگه گفتیم بریم یه سلامی Poke چیزی بدیم همون اول بازی. 1v1 بودیم گفتم فوقش یکم HP میده Garen هستم دیگه فول هیل میشم.
چشتون روز بد نبینه به محض اینکه اتک دادم 2 ثانیه نشد مردمیعنی اصلا نتونستم نه فلش بزنم نه دمیجی به یارو بدم نه کاری کنم
)
به روش معمولی نمیشه کشتشکسی میدونه این orianna رو به چه طریقی میشه راحت تر کشت؟ یعنی مثل تیمو بهش حمله کنی و بکشیش یا زیاد باهاش درگیر نشی؟این توپ لعنتیش انگار کولد داون نداره از دور وا میستی هی بهت میزنه انگار خیلی چمپ op!!!!![]()
اگه دنبالش کنی می کشتت با چمپ هایی مثل ... Kass و Rengar که jump دارن میشه راحت کشتش
با aatrox اصلا نباید درگیر شد,باید ذره ذره جونشو کم کنی بعد بکشیش مثلا اگه wukong داری w q e میکنی کم کم damage میدی,چند بار این کارو کنی بعد درگیر شی دیگه تمومه,اون طوری بخوای باهاش درگیر شی نمیمیره به خاطر اون پسیو مزخرفش,اما به نظر من خیلی هم شاخ نیست
Last edited by pancha73; 18-06-2013 at 10:06.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)