اینم مال ماست ADSL فن آوا![]()
اینم مال ماست ADSL فن آوا![]()
من همه شرکتای شیراز رو دور زدم... الان هم از نوین دارم و هم از همیار نت...![]()
کشور های همسایه بالکل تعطیل شدن:
صد رحمت به همون لندن و ....![]()
تست های صبحگاهی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این پینگ شرق آسیا همیشه خدا خرابه[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم دانلود امشب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by fanoostalaei; 21-05-2013 at 07:40.
اینم تست از سرور لندن:دوست عزیز دیتا سنتر اصلی مازندران،شهر بابل(0111) هستش،بعد شما می گید فیک،من تا چند ماه قبل از مخابرات مازندران سرویس 20 مگ داشتم،اینم تستش بود:
![]()
ببینم نواسانات پینگ توی تبریز کلا اثری نداره یا اینکه روی نت شما اصلا اثری نداره؟! والا من پینگم خیلی بد نیست ولی خوب در طول روز خیلی نواسان داره از صبح از 120 شروع می کنه تا ظهر به 400 هم می رسه!ولی نت شما به جز بعضی مواقع٬ همیشه و همه روزه انگار عالیه!
مال منم نوسان زیاد داره... صبح 170 180 هست اما هی که به ظهر نزدیک میشه تصاعدی میره بالا... مثلا تستای صبح این بود...
![]()
نه والا تقریبا تمام طول روز ثابته تو تبریز بهترین پینگ رو مکس نت و بعدش مخابرات و صبانت میدن بقیه باید برن غاز بچرونن(البته به جر اون 6 تا شرکتی که از مکس نت پهنای باند میگیرن)اگه نوسان هم داشته باشه کمتر از 50 تا هست
ولی مواقعی که پینگ خراب میشه اساسی خراب میشه
بذار ببینیم چقدر نوسان داره نسبت به صبح :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوسان رو برم! فرقی نکرده ماشالا! مکس نت یعنی از این بهتره؟! فکر نکنما. من یکی از دوستام داره مکس نت توی تبریز ولی 4.2.2.4 ۲ بار بهش گفتم بگیر 160 داد بهش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)