ESET Smart Security 5
به اینا هم کاری نداشت!
![]()
ESET Smart Security 5
به اینا هم کاری نداشت!
![]()
سلام
به نظر من جای دو تا آنتی ویروس خالیه کسی از دوستان نیست شرکت کنه که کامل تر بشه تست هامون ???
bitdefender
G DATA
سَلام..
تا پنج دقیقه دیگه جاشون پر میشه
شما صبر داشته باش جی دیتا حُضور خودش رو نشون میدهاینطوری بیت دیفِندر هم نشون میده..
نتایج جی دیتا
موفق باشید.![]()
Last edited by A M ! N; 05-05-2012 at 15:30.
عجب ای کاش یه چیز دیگه میخواستم دیگه چی تو دست و بارت داریآنتی ویروس Norman هم داری
![]()
نورمن نه ولی تا آخر شب تستهای آرکاویر هم میزارم.. ازون هم جالبه تست داشته باشیم. فردا هم اگه بودم تستهای IKARUS
چندروزه دیگه هم تستهای پاندا.. برای بعدی ها هنوز تصمیمی نگرفتم.
سوفوس نکته ای که منو خیلی اذیت کرد سرعت اسکن کردنش بود که خیلی سنگین هست موقع اسکن گاها سیسیتم فیریز میشه.
همچنین موقعی که میخواد Clean up انجام بده.. باقی مواردش قابل رضایت بود..
توی این مدت دو هفته ای که جی دیتا دارم اصلا منو اذیت نکرد ، سرعت هم خوبه ، واقعا محصول کاملی هستش به همین خاطره که سریالش سریعا بلاک میشه.
موفق باشید.![]()
سلام و شب بخیر..
اینم از نتیجه ی آرکاویر
کلا عملکرد فایروالش و امکانات جانبیش بیشتر به دلم نشست تا دیتبایسش..الان حجمی بالغ بر 265 مگبایت فضا گرفته.. اما از نکته ای که خوشم اومد اینه که از ناد32 هم سبکتره و اصن اصن سرعت پایین نمیاد.. تنظیمات خوبی هم داره دست برای تنظیمات خیلی بازه..از Heuristic scan استفاده شده توی این محصول همچنین دارای Http scanner هستش، یک هیپسی هم داره درسطح متوسط..همچنین قابلیت محافظت از فرزند در جلوگیری از ورود به دامین های چیزززز..!!
دارای قابلیت Anti spam هستش ، و همچنین قابلیت جالبی به نام Registry monitor داره که اگه کلیدی به رجیستری بخواد اضافه بشه ناشناس باشه سریعا جلوگیری میکنه خودم تست کردم.. قابلیت Mail protection
File manager اختصاصی خودش برای نمایش تمامی اطلاعات به صورت ایمن.. و علاوه بر اینها Process manager هم داره
توی این اسکن هم آرکاویر 7 مورد رو روانه ی قرنطینه کرد و سه مورد هم تعمیر شده.
موفق باشید.
Last edited by A M ! N; 06-05-2012 at 00:59.
اسکن فایل spd.jpg در virusscan.jotti.org
بعضی وقت ها در مورد بعضی فایل ها در بعضی از موارد حالت روبرو بهم دست میدهتا کنترل پنل هم میرم ولی نمیدونم این اسمارت چی داره که باز پشیمون میشم...
حتی یه بار که ورژن 4 نصب بود پاکش کردم و میخواستم کاسپر نصب کنم (کاسپر هم دان کرده بودم) اما یه کاری پیش اومد رفتم بیرون ولی بعد از برگشتن دیدم داداشم رفته ورژن 5 اسمارت رو دانلود + نصب + آپدیت کرده! منم دیگه بیخیال کاسپر شدم...
امروز یه بررسی کردم ببینم کدوم آنتی ویروس ها به کرک دانلود منیجر گیر میده و اون را مخرب میشناسه البته شاید قبلا شده باشه و تکرار باشه اما ضرر نداره
نتیجه اسکن این شد که این آنتی ویروس های لیست شده به عناوین مختلف مخرب شناسایی کردند البته Emsisoft درجه خطر اون را در پایین ترین حالت اعلام کرده چون خودم اسکن دستی زدم
در مورد کرک فتوشاپ هم نتیجه تقریبا همین بود با یکی دو تا اختلاف مثلا Microsoft مخرب نشناخت و مثلا AhnLab-V3 که در مورد کرک دانلود منیجر بخاری نشون نداد در مورد کرک فتوشاپ عکس العمل داشته
تنها Avast و Kaspersky از معتبر ها بودند که در هر دو مورد مخرب شناسایی نکردند
Antiy-AVL
AVG
BitDefender
CAT-QuickHeal
ClamAV
Comodo
Emsisoft
F-Secure
Fortinet
GData
Ikarus
Jiangmin
K7AntiVirus
McAfee
McAfee-GW-Edition
Microsoft
NOD32
Norman
nProtect
PCTools
Rising
Sophos
Symantec
TrendMicro
TrendMicro-HouseCall
VIPRE
VirusBuster
سلام دوست عزیز
لطف میکنی این کرک اینجا بزاری تا بیشتر تست کنیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)