منظور شما این است اگه کسی امارات هست و از دانشگاه های ایران انتخاب رشته کرده ، باید بیاد ایران امتحان بده؟
اینو مطمئن هستید؟
منظور شما این است اگه کسی امارات هست و از دانشگاه های ایران انتخاب رشته کرده ، باید بیاد ایران امتحان بده؟
اینو مطمئن هستید؟
نه یه بار دیگه بخون:
بجز خارج از کشور که حوضه هاش همون جاست
بچه ها یه سوال علمی تخصصی فنی.... اون کدی 14 رقمی فکر کنم که ازاد میخواد باید بریم جدید از اون سایت بگیریم یا همون کدی که واسه سراسری گرفتیم وارد کنیم؟
سلام.
من امسال میخام آزمایشی بزنم و رشته مورد علافم معماری هستش ودر دفترچه دیدم رودهن هم هست ولی تو لیست ترازها پیداش نکردم!
و معماری امارات رو هم بدم نمیاد برم و بابام موافقه که برم,به نظر شما عاقلانس تو امارات؟معافیت سربازی (به جز تحصیلی)میخاد؟
و آخرین سوالم اینه که رزرو وجود داره.
سرتون رو درد آوردم,ممنون.![]()
من که دوباره یه کد جدید گرفتم یادمه پارسال هرچقدر اون کد میزدم هر دفعه یه کدی میداد نمیدونم قضیه اش چیهبچه ها یه سوال علمی تخصصی فنی.... اون کدی 14 رقمی فکر کنم که ازاد میخواد باید بریم جدید از اون سایت بگیریم یا همون کدی که واسه سراسری گرفتیم وارد کنیم؟
نه بابا چرا حرف تو دهنم میذاریمنظور شما این است اگه کسی امارات هست و از دانشگاه های ایران انتخاب رشته کرده ، باید بیاد ایران امتحان بده؟
اینو مطمئن هستید؟فقط جمله ام یکم ایهام داشت که آقا سعید برطرفش کرد
این کد 14 رقمی رو باید از سایت st.sanjesh.org/student
بگیری. اما من وقتی اطلاعاتم رو وارد می کنم و سوابقم رو نشون می ده، گزینه ی تایید رو که برای دریافت کد می زنم پیام خطا می ده!
چه پیامی میده؟؟؟
یا دوباره برمی گرده صفحه ی اول یا می نویسه:
Server Error in '/Student' Application.
واسه رفیقم اینجوری بود هرچقدر میزدی اینو مینوشت به امکان زیاد به خاطر ترافیک سایت من که چندبار زدم نشد بعد با IE رفتم که بعد 10 دقیقه تلاش درست شد![]()
جملتون بیشتر از یه کم ایهام داشت اصلا ایهام نداشت کژتابی داشت من 70 بار خوندمش نفهمیدم چیه؟!
آخه اماراتم خارج از کشوه دیگه ...
من خودم امارات زندگی می کنم.
به نظر من اگه میخوای بیای اینجا آزادش خوب نیست چون تا اونجایی که من اطلاع دارم خیلی با آزاد ایران فرق داره
مهم ترین فرقشم اینه که قیمتش خیلی بیشتره (البته تا اونجا که من میدونم(اطلاعات بیشتر خواستی درخدمتم))
بعد اینجا من خودم موندم که بیام ایران یا اینجا بمونم البته اگه اینجا باشم آزاد نمیرم!
ایران از نظر سطح علمی خیــــــــــلی بالاتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)