تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 588 از 773 اولاول ... 88488538578584585586587588589590591592598638688 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,871 به 5,880 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام
    sony hx800 هم مثل sharp820 و پلاسماها صفحه نمایش محکم داره ؟
    تو سونی کدومیک صفحهش ضد ضربه است ؟

آخر فروم باز oghyanoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوستان این تصاویر بسیار با کیفیت از فوتبال (معمولا از لیگ برتر انگلیس) که مغازه دارها به نمایش میگذارن را از کجا میتونم دانلود کنم؟

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

با سلام
    همه فرمایشات و مستندات درسته اما دقیقا به مورد سوال پرسیده شده اشاره نشده و بررسی کلی صورت گرفته. دوستمون پرسیدن:
    اقا سلام
    به نظرتون بین این 3 مدل کدوم کیفیت تصویر 2 بعدی بهتری دارن
    hx800 سونی
    le820m شارپ
    lb700m شارپ

با توجه به درخواست ایشون و با توجه به ریویوهای مطرح شده در فوق، بویژه سیستم امتیاز دهی سایت
    AVforumsکه تصور میکنم بیشتر مورد تایید شماست (نسبت به بقیه)، نتیجه مقایسه به نفع پنل شارپه.
    دقت بفرمایید :
    video processing sd/hd for sony hx800 : good
    video processing sd/hd for shrp le820 : excellent
    سوای این بررسیها به نظر شما عدم یکنواختی شدت نور در پنل سونی(تا به این اندازه) نمیتونه در افت کیفیت تصویر موثر باشه؟
    فارغ از این بررسیهای سایتهای مختلف، بعنوان یه بیننده معمولی که نظرم البته سلیقه ایه (این دو پنل رو باضافه c8000 از سامسونگ کنار هم با مدیای یکسان و تنظیمات کارخانه دیدم)، برتری پنل شارپ در وضوح تصویر و دامنه رنگ مشهوده.
    با سپاس
    شما اگر اون پستی رو که نقل وقول کردین یکبار دیگه بخونید اشاره شده:
    پردازنده تصویر در شارپ کم خطا تر از سونی هست و گزینه هایی که شارپ برای کالیبره کردن تصویر در اختیار کاربر قرار میده گسترده تر هست.
    کار اون ویدئو پروسسور , بزرگنمایی و Deinterlace کردن سیگنالهای SD یا HD هست و قسمتی از پازل تشکیل دهنده کیفیت تصویر هست اما مهمترین فاکتورها مثل کنتراست و جزئیات و دقت رنگ مطرح تر هستند من تعجب میکنم چطوری شما به دقت رنگ بهتر یا سطح مشکی عمیقتر سونی توی اون تست توجه نکردین و فقط این مسئله پردازنده به چشمتون اومده.
    عدم یکنواختی شدت نور هم مسلما توی کیفیت تصویر تاثیر داره که تو نماهای تاریک بیشتر به چشم میاد و مسلما یه برتری برای شارپ هست اما به نظر من کیفیت دو بعدی این دو پنل در مجموع به هم نزدیک هستن البته من رنگهای سونی رو روی حالت پیش فرض بیشتر میپسندم (احتمالا شارپ با کالیبره کردن تصویر مثل سونی بشه) چون رنگهای شارپ کمی بیش اشباع هست و رنگ پوست صورت رو نارنجی نشون میده.

4. این کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه irani_shad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

از نظر Performance دو تا پنل نزدیک به هم هستن سایت FlatpanelsHD باز تولید مشکی این دو پنل رو قبل از کالیبره کردن روی LE820 اندازه گیری کرده که 0,12 کاندلا بر متر مربع بوده و قبل از کالیبره کردن عمق رنگ مشکی روی سونی 0,09 بوده این نشون میده که با تنظیمات کارخانه و بدون کالیبره کردن عمق رنگ مشکی سونی بهتر هست بعد از کالیبره کردن عمق رنگ مشکی شارپ روی 0,04 قرار گرفته در حالیکه سونی 0,06 هست این نشون میده که عمق رنگ مشکی بعد از کالیبره ای که سایت Flatpanels انجام داده روی شارپ عمیقتر بوده البته دقت کنید که این کالیبره ای هست که Flatpanels انجام داده ممکنه کالیبراتورهای دیگه نتایج دیگه ای بگیرن با توجه به تنظیماتی که FlatpanelsHD برای کالیبره کردن روی شارپ انجام داده میزان بک لایت یا درخشندگی پنل روی منفی 10 ست شده که برایتنس رو هم به همون نسبت پائین میاره برای همین برایتنس پنل بعد از کالیبره شدن به 93 کاندلا بر متر مربع رسیده ولی سونی HX800 روی مد Custom کالیبره شده با شدت تابش بک لایت بین 3 و 4 که برایتنس HX800 بعد از کالیبره شدن توسط FlatpanelsHD برابر با 132 کاندلا بر متربع بوده.
    .
    .
    .
    .

با سلام
    همه فرمایشات و مستندات درسته اما دقیقا به مورد سوال پرسیده شده اشاره نشده و بررسی کلی صورت گرفته. دوستمون پرسیدن:
    اقا سلام
    به نظرتون بین این 3 مدل کدوم کیفیت تصویر 2 بعدی بهتری دارن
    hx800 سونی
    le820m شارپ
    lb700m شارپ

با توجه به درخواست ایشون و با توجه به ریویوهای مطرح شده در فوق، بویژه سیستم امتیاز دهی سایت AVforumsکه تصور میکنم بیشتر مورد تایید شماست (نسبت به بقیه)، نتیجه مقایسه به نفع پنل شارپه.
    دقت بفرمایید :
    video processing sd/hd for sony hx800 : good
    video processing sd/hd for shrp le820 : excellent
    .
    .
    .
    .
    .
    کار اون ویدئو پروسسور , بزرگنمایی و Deinterlace کردن سیگنالهای SD یا HD هست و قسمتی از پازل تشکیل دهنده کیفیت تصویر هست اما مهمترین فاکتورها مثل کنتراست و جزئیات و دقت رنگ مطرح تر هستند من تعجب میکنم چطوری شما به دقت رنگ بهتر یا سطح مشکی عمیقتر سونی توی اون تست توجه نکردین و فقط این مسئله پردازنده به چشمتون اومده.
    عدم یکنواختی شدت نور هم مسلما توی کیفیت تصویر تاثیر داره که تو نماهای تاریک بیشتر به چشم میاد و مسلما یه برتری برای شارپ هست اما به نظر من کیفیت دو بعدی این دو پنل در مجموع به هم نزدیک هستن البته من رنگهای سونی رو روی حالت پیش فرض بیشتر میپسندم (احتمالا شارپ با کالیبره کردن تصویر مثل سونی بشه) چون رنگهای شارپ کمی بیش اشباع هست و رنگ پوست صورت رو نارنجی نشون میده.

واقعا نمیدونم چطوری تشکر کنم از شما بزرگواران که وقتتون رو یرای کمک و دادن اطلاعات فنی کامل و جامع میزارین

اگه نباشه جاش خالی می مونه compi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

با درود به شما
    دوستان یک راهنمایی کنید تو رنج قیمت 1 میلیون تومان تا 1.400 بین این دوتا خودم موندم و اگر شما نوع بهتری پیشنهاد میدین
    کدام بهتره برای خرید
    42LG LV5500 یا X.Vision 40" LED -Digital

داره خودمونی میشه help please's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام امروز رفته بودم جمهوری یه 2-3 تا نمایندگی پانا رفتم . v20 که تموم شده یه جا demo رو می گفت 1.5
    u30 هم اومده بود چون جایی ازش review پیدا نکردم ازشون خواستم که چراغارو خاموش کنن ولی انقدر از خیابون و وسایل دیگه نور بود که نشد حد اقل چشمی black level رو ببینم . in panel reflection هم من ندیدم حداقل .
    st30 هم همه جا بود میگفتن با گارانتی اصلی 2 تا عینکم روش میدن ( در صورتی که خود کارخونه نمیده !!!! )
    قیمتشم 2ملیون و 50 . راست و دوروغش پای خودشون .
    کسی رویویی از این u30 سراغ داره ؟؟؟؟ دلم میخواد بخرمش موندم چیکار کنم
    با این توضیح که واسه اتاقم می خوام و در نور محیطی صفر . نظرتون چیه ؟؟؟؟
    کاش یکی یدونشو میرسوند دست اوسا D-Nick که کالیبره میکرد تنضیماتشم میذاشت ولی تو آسیا یه نفر نیست که از tv سر در بیاره u30 هم که فقط واسه آسیاست
    کسی جواب نمیده

آخر فروم باز oghyanoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوستان من 4 تا led دارم و میخام یه فیلم رو همزمان در 4تا پخش کنم.
    از چه روشی استفاده کنم؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوست عزیز یکم صبر کن

مدلهای جدید داره میاد
    u30 هم نخر
    تفاوت هم در سایت زیر اومده
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

10. این کاربر از marsha_mahdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

اگه میشه یه ای سی دی معرفی کنید حدود 600 که این ویژگی ها را داشته باشه
    32 باشه
    پورت یو اس بی و اچ دی ام ای داشته باشه
    تیونر داخلی داشته باشه
    ترجیا فول اچ دی

ممنون

داره خودمونی میشه help please's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوست عزیز یکم صبر کن

مدلهای جدید داره میاد
    u30 هم نخر
    تفاوت هم در سایت زیر اومده
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ممنون . مشخصاتشو میدونم . میخواستم ازش یه رویو پیدا کنم .
    مثلا سایت hd tv test مدل s20 رو که تست کرده بود black level بهتری از مدل جدید st30 گزارش کرده بود .
    با توجه به شرایط محیطی که tv رو توش قرار میدم ( کاملا تاریک ) تاثیر block کردن
    نور محیطی برام مهم نیست که فیلتر روی پنل معیار قرار بگیره البته اگر تاثیرش روی black level کم باشه.
    دلیل شما برای پیشنهاد نکردن u30 چی هست ؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •