فشرده کردن بازی خودش خیلی وقت میبره در ضمن آپلود کردنشم خیلی بیشتر وقت میبره و بعد هم دانلود هم خیلی خیلی بیشتر وقت میبره.
به نظر شما خریدن راحت تر نیست![]()
فشرده کردن بازی خودش خیلی وقت میبره در ضمن آپلود کردنشم خیلی بیشتر وقت میبره و بعد هم دانلود هم خیلی خیلی بیشتر وقت میبره.
به نظر شما خریدن راحت تر نیست![]()
به نکته ی خوبی اشاره کردی.یادم رفت اینو بگم
ومبلی در شب خیلی بد درست شده و نور ورزشگاه به شدت زیاده ولی ورزشگاه های دیگه اینطور نیست.
کلا از ورزشگاه های واقعی, آنفیلد توی شبش خیلی قشنگ در اومده.
بچه ها گیم پلی بازی در مقایسه با فیفا چه جوریه؟(بازم جر نکنیدا.سوال کردم)
بهادر جان من فکر میکنم شما خیلی وقته دمو رو بازی نکردی و در مورد سرعت بازی مقایسه خوبی نمیکنی به نظر من اگه کمتر نشده باشه بیشتر نشده .
حالا کمتر یا بیشتر به نظر من طبیعی تر از دمو شده .
بازی خیلی قشنگ تر و واقعی تر از دمو شده اما از جهت آسون تر شدن بازی من اصلا خوشحال نیستم .
امین یادت میاد میگفتم حرف سیباس که گفته بازی توی نسخه نهایی متفاوته منو نگران میکنه نگرانیم از همین بود .
هرکدوم گیم پلی خاص خودشون رو دارن و هرکسی میتونه از بازی مورد علاقه ی خودش تعریف کنه.
از نظر من بهتره.
حسین جان شاید تو درست بگی ولی من فکر میکنم شاید من چون روی نرمال بازی می کنم اینجوزی به نظر میاد.
این اتفاقا خیلی خیلی طبیعیه دقیقا مثل فوتبال واقعیه که به یارت می گی پاس بده یا خودت می خوای پاس بدی دقیقا همون صدم ثانیه که نمی تونی پاس بدی باید پات به توپ برسه اون یکی پات رو زمین ثابت باشه تا بتونی بدی دقیقا اینجا هم همونجوریه اگه وضعیت بازیکن درست باشه همون صدم ثانیه پاس رو می ده
من با نرم افزارهایی که مخصوص این کار هستند رو میگم که حجم بازی رو خیلی خیلی کم میکنند که در نتیجه نه آپلود و نه دانلودش هیچ وقتی نمیگیره و فقط فشرده و باز کردنش وقت میگیره ولی اگر کسی این کار رو بکنه کمک خیلی بزرگی به بروبچی که در به در دنبال بازی هستند کرده.
به عنوان اولين پستم!!
بازي رو توي تهران از كجا مي تونم بخرم ، تورو خدا راهنمايي كنيد
توروخدا یکی تو کرج ادرس بده بریم بخریم....
خاک تو سر این کرججججججججججج
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)