سلام یه همه برو بکس شاتلی! ببخشید 2-3 روزه نیستم، کارم زیاد شده. چه خبره؟ سرعت شاتل بازم افت کرده؟ من چند شب هست که دانلود نکردم، ولی امشب دانلود میکنم خبرش رو میدم.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام یه همه برو بکس شاتلی! ببخشید 2-3 روزه نیستم، کارم زیاد شده. چه خبره؟ سرعت شاتل بازم افت کرده؟ من چند شب هست که دانلود نکردم، ولی امشب دانلود میکنم خبرش رو میدم.
دوست عزيز
پست هاي كاربران جديد ، بايد تاييد شوند
شما هم بايد منتظر بمونيد تا پست تاييد بشه
نه اينكه چند پست پشت سر هم بزنيد
بالاي صفحه كاربري هم توضيح تكميلي وجود داره
بعد از يك مدت ، كه كاربر عادي شويد ،ديگه نيازي به تاييد نيست
اين هم پست شماست كه تاييد شده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اعلاميه جديد شركت شاتل در مورد كاهش سرعت و افت كيفيت(خبرنامه از طريق ايميل)
مشترك گرامي،
با احترام،
علاقهمنديم به اطلاع برسانيم از آن جايي كه فراهم آوردن رضايت مشتريان و ارايهي سرويس با بالاترين كيفيت ممكن يكي از اصليترين اهداف شركت شاتل محسوب ميشود، اين شركت به طور مرتب و با برنامهريزي منسجم و دقيق، اقدامات لازم براي افزايش امكانات مورد نياز مخابراتي را در زودترين زمان ممكن انجام ميدهد.
از اين روي، از دو ماه گذشته نيز كليهي اقدامات لازم براي افزايش ظرفيت انتقال توسط اين شركت انجام و نامهها و درخواستهاي مورد نياز براي افزايش امكانات مخابراتي براي شركت مخابرات ارسال شده است، اما متاسفانه با وجود پيگيريهاي مكرر انجام شده، اين امكانات كه بايد در بازهي زماني مشخصي از سوي شركت مخابرات ارايه ميشده، هنوز در اختيار شركت شاتل قرار نگرفته و موجب گشته است تعدادي از مشتركين در برخي از روزها و يا ساعاتي از شبانهروز با مشكلاتي در سرعت دانلود رو به رو باشند.
گفتنيست، اين شركت براي حل سريع مشكل ياد شده و دريافت امكانات مورد نياز از شركت مخابرات، ضمن اين كه در حال جايگزيني راهكارهاي ديگري ارتباطيست، موضوع را از طريق سازمانهاي نظارتي نيز در دست پيگيري دارد.
بيگمان، تلاش و پيگيري بيوقفه براي برطرف ساختن اين مشكل توسط شركت شاتل همچنان ادامه خواهد داشت و بر آن اميديم كه تلاشهاي انجام شده طي چند هفته آينده به ثمر نشسته و اين مشكل به طور كلي برطرف شود.
اميدواريم در آينده شاهد مشكلاتي از اين دست نباشيم و همچنان ارايهي سرويس با بالاترين كيفيت ممكن به مشتريان يكي از افتخارات هميشگي ما محسوب شود.
در پايان، از حسن همكاري و صبوري شما سپاسگزاريم
استاد عزیز جناب محسن خان میشه لینک منبع خبر رو هم اعلام کنید ؟؟؟ من تو سایت شاتل رفتم خبری نبود ؟؟؟
ولی اگه اینجوری باشه که ایول به شاتل خدایی ... ایول ...
كلمه سايت را اشتباه نوشتم
شركت شاتل ايميل زده بود
همين چند دقيقه پيش
هنوز به من ایمیل نزدند .... دوستان به کسی دیگه ای هم ایمیل زدن ؟؟؟ مرسی محسن خان
خداي من ! من چرا بايد براي گرفتن adsl اينقدر معطل بشم ؟ يه نفر 27 اسفند درخواست داد و 29 اسفند براش وصل كردند. ولي من 20 اسفند قرارداد بستم و تا امروز يعني 20 فروردين هيچ خبري نيست.
هر روز هم دارم باهاشون چت مي كنم و تلفن مي زنم و ايميل ميدم و....
![]()
Last edited by babak22ir; 09-04-2009 at 10:52.
بابا بابک جان تقصیر شاتل نیست ... تقصیر این قدس خراب شده است ... من آشنا داشتم برام 1 روزه رانژه کردن ... باید صبر کنی ...
راست ميگي . ولي منظور من اصلا شما نبودين كه ! يكي ديگه بود !بابا بابک جان تقصیر شاتل نیست ... تقصیر این قدس خراب شده است ... من آشنا داشتم برام 1 روزه رانژه کردن ... باید صبر کنی ...
من همین الان برای اولین بار با اکانت خریداری شده شروع به دانلود به رپیدشیر کردم
اما محض اطلاع دوستان
1- همچنان نوسان سرعت وجود دارد
2- سرعت دانلود چند کیلوبایت کمتر از مقدار طبیعی است (من اینترنت 256 دارم و قبلا موقعی که شاتل خوب بود بدون اکانت حتی از رپیدشیر با نرم افزار idm با سرعت ثابت 35،36 کیلو دانلود می کردم اما الان سرعت ماکسیمم به 32 و 33 کاهش یافته و نوسان سرعت نیز وجود دارد البته شاید بتوان گفت متوسط سرعت ثابت است چون که برای لحظاتی به شدت پایین می رود و برای لحظاتی نیز سرعت به بالای 40 و 50 می رسد در نتیجه "متوسط سرعت" ظاهرا ثابت و همان 32 و 33 است)
3- سرعت دانلود از لینک های مستقیم هم طبیعتاً مثل رپیدشیر کاهش یافته اما با نوسان بیشتر و قطعی بالاتر!
هم اکنون 67 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 67 مهمان)