سلام
با کیبورد میشه 360 درجه چرخید؟ ما که نتونستیم.
من که فکر نمیکنم بشه.
سلام
با کیبورد میشه 360 درجه چرخید؟ ما که نتونستیم.
من که فکر نمیکنم بشه.
map فایل رو باز کن همه نوشته ها رو پاک کن این متن رو کپی کن توش
سلام این کارارو کردم ولی باز طوری نشد مشکل چیه ؟
فقط لباس آرسنال اصلاح میشه لباس های دیگه نه سیاه میشن نه اصلاح به صورت دیفالت باقی میمونن توی مپ فایل باید در صورتی آدرس کپی کنی که فولدر GDB اون تیم توی کیت سرور وجود داشته باشه
------------------------
سلام
توی مد BAL قسمت تنظیم قدرتهای بازیکن (Plyr info/settings > Strengthen) راهی هست که بشه میانگین قدرتها رو بیشتر کرد ؟
یعنی الان که همشون 2 هستن میشه بیشترشون کرد ؟
آخه اینجوری شاید تا آخر دوران بازی هم به قدرت بالایی که میخوایم نرسیم .
فقط پول مهم نیست باید محبوبیت تیم بالا باشه که بشه یه بازیکن محبوب رو از یه تیم محبوب آورد
درجه محبوبیت هم که با حروف انگلیسی نشون داده میشه (البته بعد از a یه درجه دیگه هست s) طبیعیه که با تیمی با درجه d و در لیگ 2 نمیشه یه بازیکن سطح اول جهانی رو جذب کرد.
من fa patch رو دانلود و نصب کردم درست کار میکنه ولی وقتی قسمت سیوهاشو تو سیوهای خودم میریزم ارور رو میده:
edit date
load failed because data is from a different version
download content and update data
چیکار کنم؟
راستی اگه میشه نحوه وارد کردن چیزایی مثل توپ.استادیوم.فیس و... رو بگید.
ghesmate player setting/info
بخش
strengthen
که 12 بلوک داری که میتونی بنا به ضعف بازیکنت روی بلوکوهای رو روشون خرج کنی و تا مدتی که به دلخواهت برسی تغییرشون ندی
مثلاً برای stamina تو باید استامینا رو با 6 بلوک پر کنی تا زمانی که به 91 یا 92 دلخواهت برسی
این تصویر option staminast
تصویرو ببن تا به صورت جزئی تر توضیح بدم چون 6 آیتمش کلیه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Technique (kicking): مربوط میشه به تکنیک شوت که یعنی دقت در زدن شوت، دقت ضربه رو بالامیبره، هم توی سانتر هم توی شوت به دروازه و هم توی پاس
Technique (Shooting): تکنیکدریبل که، سرعت دریبل و قدرت دریبل رو بالا میبره، که شامل سرعت در دریبلو تکنیک و مهارت دریبله
Balance: بالانس، که میشه واکنش سریع به گرفتنها، گرفتن پاس، پریدنها و استوپ توپ و روی کارگروهی هم تاثیر میزاره
Power: پاور کمتر شامل قدرت بدنی میشه، اما بیشتر قدرت شوت و هد، سانتر و غیره
Speed: اسپید هم که سرعت بازیکن رو افزایش میده و روی بعضی آیتمهای دیگه که سرعت روشون تاثیر داره، مثلاً شوت
Stamina: قدرت بدنی، که باعث جلوگیری از خستگی زودرس بازیکن میشه، کلاً مهمرین آیتم بازیه
اما نکته ی مهم به فرض ما 6 بلوک رو برای دریبل خرج میکنیم اما آخر بازی این آیتم خیلی کم رشد میکنه، باید بدونی اگه فرضاً دریبل رو افزایش میدی، توی بازی سعی کنی دریبل بزنی، که بیشتر افزایش پیدا کنه یا بازیکنت بلندقدر نباشه، چون بازیکنای بلند قد خیلی سخت دربیشون افزایش پیدا میکنه.
در آخر سعی کنید با همینا بازیکن رو افزایش بدین و خودتون رو برسونید لیگ A یعنی لیگ انگلیس و از کزک استفاده نکینید، بابا من با سن 24 با 5000 پوئن اومدم منچستر، با کرک لذت نداره.
عکس زیر
http://i42.tinypic.com/1zc67t.jpg
با ترینر +4 میتونی 2 3 صفحه پیش یکی از کاربرا روی 4shared آپلود کرده بود. البته بارها و بارها توی تاپیک اومده این ترینر ترینر PES Legend هم به یکباره و به دلخواه شما افزایش داده میشه فقط باید قدرتتون رو با کیبورد وارد کنید مثلا می تونی همه اش رو 99 کنی یه دفعه
مطمئنی کیت سرور رو نصب کردی کپی کردن کافی نیستا باید setup رو اجرا کنی و گزینه Install بزنی
چرا میشه فقط سخته چون Arrow Key کیبورد یه کم فرق داره با دایرکت پد گیم پد(جهت پایین بین جهت چپ و راست قرار گرفته) کار رو یکم سخت میکنه
توی My Document فولدر کونامی... همه سیوهات اونجان
من الان توی مد b.a.l فصل سومو دارم تجربه میکنم پستمو cf انتخاب کردم اما توی هر تیمی که میرم همه جای زمینو میزارنم الا همین cf. حالا تکلیف چیه؟
من تیمهایی رو انتخاب میکنم که فقط پست cf لازم دارن .
در ضمن بیشتر گلهای فصل قبل تیمو من زدم.اما بازم مربیا منو توی پست amf یا dmf قرار میدن .؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ایمکه خوبه به چه دردت میخوره پستی که بلدی بذارنت مهم اینه که اون پستها رو بلد باشی تا یه بازیکن تمام عیار باشی و آچار فرانسه من الان کل پستهای خط حمله و هافبک رو بلدم همگی فعال هستن
راست میگی آچار فرانسه بودنم بد نیست .ممکنه زمانی یک تیم قدرتمند منو بگیره بعد اونجاست که دیگه هیچ وقت روی نیمکت نیستم .حتما یه جا توی زمین برام گیر میاد.
........................................
فک نکنم به این بشه گفت باگ......شایدم من اشتباه میکنم
این مشکل رو من تو خیلی از بازیها میبینم ..............................
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)