خيلي خيلي ممنون جناب كامبيز، اگر زماني تصميم داشتم حتما از راهنمايي و توصيه هاي شما استفاده ميكنم.
آقا سعيد، در مورد بيوك ايران يا همون اسكاي لارك معروف، مطلب خاصي وجود نداره كه خيلي خاص باشه و با توجه به اينكه نوا داشتين پس خيلي خيلي بهتر ميتونين تصميم بگيرين.
موتورهاي همه اونها( نمونه هاي موجود در ايران) همه 8 سيلندر 350 هستند كه با توجه به نوع كاربراتور تا 18 ليتر هم مصرف دارن( به شرط سلامت همه چيز).
نمونه هاي بي 1 و 2 و 3 در يك سري وسائل مثل فرم صندليهاي يك تكه جلو و يا مجزا، شيشه هاي برقي يا دستي، داشتن كولر و يا گيربكس دستي سه دنده و 4 دنده و يا اتوماتيك ، آنتن و راديو و اينجور چيزها تفاوت داشتن. مدل بي 3 اون از همه مجهزتر هست.
براي خريد بايد همه چيز رو چك كنين، داخل ، خارج، بدنه، فني، موتور، گيربكس، جلوبندي، كولر، بخاري، لاستيكها، خلاصه هرچي داره و نداره..چون هر چيزي حتي به نظر خيلي عادي و معمولي به نظر بياد و چندان مهم نباشه، ميتونه براتون بعدا واقعا پر هزينه و مشكلساز بشه.كلا ديگه روي همه چيز بايد حساس باشيد، و ببينين اون ماشين مورد نظر به قيمتي كه گفته ميشه ميارزه يا نه؟
اوضاع و احوال قيمت وسائل يدك و دستمزد تعميرات و هزينه هاي ديگه باعث شده كه واقعا يه ماشين تميز و مرتب رو نشه با قيمت پايين خريد، و اگر كسي داره ماشينش رو ارزون ميفروشه حتما شك كنين كه يه چيزيش هست!! مگر اينكه واقعا سير شده باشه و يا بشدت به پول احتياج داره.
اگر يه بيوك بي 1 تميز پيدا كردين ، به نظر من ارزش بيشتري نسبت به يه بي 3 مدل 70 خراب داره، چون ميتونين با چند كار خاص روي اون در حد همون بي 3 ارتقاء بديد( البته اين نظر من هست)
تفاوت بيوك و نوا بيشتر در فرم جلوپنجره و چراغها و ابرويي و سپرها و يك سري تزئينات داخلي و خارجي است. اما ساختار و شاسي هر دوتا يكيه.
اگر چيزي پيدا كردين حتما ازش عكس بگيريد، داخل و خارج و موتور و...و در مورد همه چيزش سوال كنين..و اينجا بنويسيد. و البته حتما با كسي كه وارد هست بريد براي چك كردن و بازهم نشون مكانيك بديد. از نظر تصادفات شديد و مشكلات پنهاني بدنه و شاسي هم حتما چك كنين.
و مورد آخر كه از نظر من از همه مهمتره:
از نظر اصالت شماره هاي بدنه و موتور، اسناد و مدارك كامل كارت و سند و پلاك ايران و كارت سوخت و بدون مشكل و البته داشتن مجوز تغيير پلاك و سند خوردن هم چك كنين و تا زماني كه كاملا مطمئن نشدين هرگز معامله نكنين، مگر اينكه اين چيزها براتون مهم نباشه.