تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 588 از 623 اولاول ... 88488538578584585586587588589590591592598 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,871 به 5,880 از 6222

نام تاپيک: [ Yahoo! Messenger ] / تمامی مسائل ياهو مسنجر

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اگر آی پی رو تغییر ندادین و اینطور که می گین با ایمیل هم نمی تونین وارد اکانتتون بشین و با دادن alternative email هم ایمیلی نمیاد

امکان داره پسوردتون رو کسی عوض کرده باشه و alternative email دیگه ای هم داده باشه ..

قسمت سوم این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو انجام بدین :

3- به لینک زیر مراجعه می کنید:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به ترتیب اینا رو تو همون آدرس انتخاب کنید
    yahoo account
    password and sign in
    unable to sign in
    اونوقت زیرش یه علامت نا مه میاد که نوشته
    Email a support agent
    انتخاب کنید و یه فرم زیزش باز می شه البته همه اطلاعات اکانتتو نو می خواد و در قسمت detail discroption بنویسید چی شده و مشکلتونو بگید البته به انگلیسی.

طبق گفته یکی از دوستان توجه کنید که در قسمت آلترنتیو ایمیل این فرم نباید یکی دیگر از میل های یاهوتونو بدید بلکه باید از یک سرویس هنده دیگر میل معرفی کنید.

بعدش فقظ منتظر بمونبد تا یاهو به اون میل آلترناتیوتون میل بزنه و طیق اون عمل کنید. در حقیقت یک میل میاد که براتون آدرسو کد برای عوض کردن پسوردتونو می ده.

آخرین گزینه :

در صورتی که info که زمان ثبت نام وارد کردین رو یادتونه از این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گزینه My account may have been compromised رو انتخاب کنید و بعد از وارد کردن آیدی گزینه

Use my secret questions. رو انتخاب کنید..

پروفشنال kasi58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام.
    چند وقتی هست که نمیتونم به مسنجرم sign in کنم میگه we can't sign you into yahoo messanger
    چی کار کنم ؟
    همه چیم هم درست هست،با اینترنت های مختلف هم امتحان کردم نشد

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اگر آی پی رو تغییر ندادین و اینطور که می گین با ایمیل هم نمی تونین وارد اکانتتون بشین و با دادن alternative email هم ایمیلی نمیاد

امکان داره پسوردتون رو کسی عوض کرده باشه و alternative email دیگه ای هم داده باشه ..

قسمت سوم این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو انجام بدین :

آخرین گزینه :

در صورتی که info که زمان ثبت نام وارد کردین رو یادتونه از این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گزینه My account may have been compromised رو انتخاب کنید و بعد از وارد کردن آیدی گزینه

Use my secret questions. رو انتخاب کنید..
    دی اکتیو شده چون ایمیل که ارسال میکنی بهش ایمیل میاد که وجود نداره این ایمیل
    دوبار فرستادم یکبار گفتن شما زمان ثبت نام قوانین را خونید و اینها یکبار دیگه هم یه لینک دادند دوتا سوال امنیتی را جواب دادم دقیقا یادم نمیاد چون برای سال 2011 بود سوال امنیتی ای دی یاهو هم سال 2007 ساختم فکر کنم!

ارسال کردم منتظر جوابم!
    Thank you for providing the information needed for Case #130816-018573.

Your ticket has been updated and an agent will get back to you in 48 hours.

اخرین گزینه که انجام میدم اینو میزنه:

Your password can’t be reset online.

For security reasons, you need contact Yahoo! Customer Care to help you reset your password.

If you used an alias or profile name, we recommend that you try again with the Yahoo! ID associated with the alias. If not, you can contact Customer Care to help reset your Yahoo! password...
    Last edited by ahriman323; 17-08-2013 at 08:38.

پروفشنال majideblis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    IH∀HS

پيش فرض

نه کیبورد روی انگلیسی هست.همه نوع علائم و حروف و عدد هم استفاده کردم در سخت ترین حالت سبز رو یه بار نشون داد.که حفظ اون پسورد واقعا محاله.
    این طور امتحان کنید مشکلتون حل میشه
    مثلا دو تا عدد اول رو به حروف بزرگ بنویس و بعد دو تا عدد کوچیک و بعد از اعداد استفاده کن که سر جمع بشه 8 کاراکتر
    مثلا:SAra2013

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

باسلام.من تازه بایاهومسنجرآشنا شدم.نسخه یازده رو نصب کردم گزینه یاهو چت رو نداشت بعدش 10رو نصب کردم اونم وارد چت روم نمیشه و ارور میده. (chat error)علت چی میتونه باشه؟

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

باسلام.من تازه بایاهومسنجرآشنا شدم.نسخه یازده رو نصب کردم گزینه یاهو چت رو نداشت بعدش 10رو نصب کردم اونم وارد چت روم نمیشه و ارور میده. (chat error)علت چی میتونه باشه؟
    یاهو چت روم هاشو جمع کرده /فکر کنم بیش از یکسال شده از جمع شدن چت روم هاش

7. این کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

پس نصب ویندوز اقدام به نصب یاهو نسخه 11 کردم و وقتی Converstion history باز میکنم ارور میده ..کسی میدونه دلیلش چیه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

هنگامی که با دوستم در یاهو مسنجر چت می کنم ناگهان ایشون آیدل میشن و کلیه آیکونها از کار میفتن و خودشونم متوجه نمیشن حتی ایشون آیدل مسنجرم برداشتن وقتی این اتفاق میفته نه پیغامی از ایشون برای من میاد نه من میتونم براشون پیغام بفرستم یعنی میفرستم ولی بهشون نمیرسه می خواستم بدونم مشکل چیه و چه طوری باید رفعش کنیم ممنون میشم

پروفشنال majideblis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    IH∀HS

پيش فرض

سلام دوستان ما یه شکری خوردیم توسط اموزشهای مزخرف و کپی شده این سایتها ایدی یاهومونو دی اکتیو کردیم الان چیکارکنم من؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اموزش مزخرفش اینجا هست
    راه حل چیه که بتونم خارجش کنم از این حالت
    یه راهی بگید که تاریخ تولد و ... یاهومو نخواد چون این یاهو خیلی قدیمیه من اطلاعاتی که اون موقع وارد کرردمو یادم نمیاد
    من منتظر جواب شما هستم

داره خودمونی میشه **shaghayegh**'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام
    آیدی من دی اکتیو شده و وقتی میخوام پسوردمو ریکاوری کنم اینو میگه :

Your password can’t be reset online.

For security reasons, you need contact Yahoo! Customer Care to help you reset your password.

راه حلی هست ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •