یه خورده بشکاف قضیه رو
الان 1هفته میشه 90% مواقع از رنج 2.187.2XX بهم آی پی میده بقیه شم از 5.234 !!!
یه خورده بشکاف قضیه رو
الان 1هفته میشه 90% مواقع از رنج 2.187.2XX بهم آی پی میده بقیه شم از 5.234 !!!
بچه ها یه اتفاق جالب و باورنکردنی !!!
همین الان از طرف سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي یه آقایی به اسم فاضلی با من تماس گرفت بابت اون شکایتی که اونروز کردم
( شماره تلفن برا تبریز بود 04113359735 )
حدود 10 دقیقه باهام حرف زد، آخرش که خیلی گله و شکایت کردم از مخابرات برگشت گفت بزودی خودم میام ارومیه برای سرکشی حتما از شما هم دعوت می کنم تا بیایید و حضوری به مشکل شما رسیدگی بشه و هر حرفی دارید رو در رو با مسئولای مخابرات بزنید و اونا موظف هستن جواب بدن و باید پاسخگو باشن که چرا انقد شکایت شده از این شرکت
اما یه چیزی گفت که اعصابمو خرد کرد، گفت مثلا سرویس 128کیلوبیت چون ضریب اشتراکش 1 به 8 هست، زمانی شما می تونید شکایت کنید که سرعت دانلود شما از 2 کیلوبایت کمتر بشه یعنی اگه بشه 2.5 شما حق شکایت ندارید اما در مورد قطعی،صفر شدن سند و ریسایو و پریدن لینک مودم که بهش گفتم خیلی حساسیت نشون داد و گفت بصورت مکتوب ازشون توضیح خواهم خواست
در کل مثبت و امیدوارکننده حرف زد، حالا راست و دروغش پای خودش، انشالله که همه حرفاش راست بوده
متاسفانه من چون امیدی نداشتم که جواب بدن روزی که شکایت کردم کد رهگیری رو سیو نکردم، دوستانی که اونروز شکایت کرده بودن و کدرهگیری رو دارن یه سر بزنن ببینن چه جوابی دادن
Last edited by urumchi; 27-10-2013 at 18:42.
به شکایت رسیدگی شده ؟اینجا ایران است عایا ؟
منم اون روز شکایت نوشته بودم کدشم نگه داشته بودم خوشبختانه :
كاربر گرامي شكايت شما در سامانه ثبت شده و در حال بررسي مي باشد 1392/07/29 14:55:12 شكايت شما در دست بررسي مي باشد.
حالا هی من میگم شکایت کنید بررسی میشه ، شما بگید نه کی هست که رسیدگی کنه
شما مشکل آیپی ها رو هم حتما مطرح کن که آیپی های خاص سرعت و پینگ بالاتری نسبت به آیپی هایی دارن که در اختیار اکثر کاربرا هست .
این مشکل کاملا بر میگرده به مشکل پهنای باند تو بعضی از ورودی ها ( Gateway ) های مخابرات . یعنی رو یک ورودی که باید مثلا 1000 تا کاربر روش باشه 2500 تا کاربر سوار کردن ، رو ورودی بعدی که باید 2000 تا کاربر روش باشه 500 تار کاربر هست .
به اون طرف هم بگو اگر سرعت من 2 کیلوبایت هست چرا به اسم 128 کیلوبیت میفروشید ؟ بپرس ببین آیا کل 8 نفری که این 128 کیلوبیت رو دارن همزمان دانلود می کنن ؟
این قضیه ای که ایشون بهش اشاره کرده رابطه کاملا مستقیمی داره با کم فروشی شرکت ها که دارن ازش سوء استفاده می کنن .
مثلا من الان سرویس 2 مگابیت دارم ، با آیپی های افتضاح سرعت دانلود تک کانکشن من حدود 20 تا 30 کیلوبایت هست ، که میشه همین قضیه 1 به 8 . در حالی که تو ورودی های خالی سرعت من رو تک کانکشن تا 240 هم میره .
الان شما خودت نتیجه بگیر این اسمش کم فروشی هست یا نه![]()
والا من حرفایی که اون زده بود رو نوشتم،چیزی از حرفای خودم ننوشتم که شما اینطوری میگی به من
همه اینارو بهش گفتم به اضافه اینکه رک بهش گفتم پشتیبانی مخابرات 4 تا دختربیسواد رو گذاشتن و فقط بلدن ملتو سرکار بذارن
که سر این قضیه خیلی حساس شد و گفت حتما واسشون نامه میزنم و ازشون جواب میخوام !!!
یه نکته هم گفت،اینکه حتی سایتهای داخلی که مثلا هاستشون داخلی هست مثل تابناک و حتی خود شرکت آنا اینترنت تمام دیتاشون میره از فرانکفورت دور میزنه و میاد میرسه به یوزر و گفت که فعلا بصورت محدود اینترانت راه افتاده و قراره با پیشرفت کار آی پی ها هم عوض بشه
اصلا روزی که طرف اومد اورمیه و قرار گذاشتیم برم مخابرات کذایی و ببینمش بهت میگم باهم میریم و 2تایی خاک مخابرات رو به توبره می کشیم
اگه پایه ای واسه هماهنگی شماره تو پ.خ کن
حیف من دست و بالم بسته استوگرنه با هم میرفتیم به توبره میکشیدیم
رئیس امور مشترکین یه بار دیگه منو ببینه اینترنتم رو قطع میکنه
حیفـــ آقا حیفــــ
دیروز فکر کنم بچه ها پاشون رو اشتباهی گذاشته بودن رو سیم امروز برداشتن
![]()
Last edited by ittools; 27-10-2013 at 23:34.
متاسفانه اصلا وقت ندارم ، هرچند شما استادی نمایندگی همه ما رو اونجا می کنی![]()
محتوای مخفی: چی؟؟؟ نمیاین؟؟؟
باشه مشکلی نیست تنهایی میرم برای Battle of Mokhaberat
محتوای مخفی: D:
Last edited by urumchi; 28-10-2013 at 12:16.
سعید کیه این جریان بتل آف مخابرات ؟منم یه سری کتاب میخوام بخرم شاید شد همون روز اومدم واسه کتابا یه میتینگی هم باشه
بازم مرامِ تو ناصر
والا هنوز معلوم نیست،احتمال هم داره هیچوقت اتفاق نیفته ولی ما میگیم انشالله که طرف بیاد و ...
درهرصورت فرقی نمی کنه اون بیاد یا نیاد من پایه میتینگ هستم،قبل از اومدنت حتما اس بده هماهنگ بشیم
با این وضعیت پینگ باید یکضرب بریم assassins of mokhaberat بکنیم
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 403ms, Maximum = 408ms, Average = 405ms
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)