کرکشم همون کرک novin pendar پست اوله؟
اونجا نوشته صداهای مراحل قطع میشه منظورش؟
نسخه ای که من دیدم 5 دی وی دی بود ولی به شرکتش دقت نکردم چی بود.
کرکشم همون کرک novin pendar پست اوله؟
اونجا نوشته صداهای مراحل قطع میشه منظورش؟
نسخه ای که من دیدم 5 دی وی دی بود ولی به شرکتش دقت نکردم چی بود.
Last edited by kiar; 31-08-2012 at 14:55.
ممکنه برای بعضیها صدای مراحل یا آموزش قطع بشه مال من که مشکلی نداشت.
نسخه نوین پندار 4 dvd به همراه کتابچه آموزشی هست.
یه سرچ تو گوگل کنی برات میاره
من به سایت شرکت نوین پندار رفتم اونجا برای فروش گذاشته 5DVD بود قیمتش هم 17500 تومن بود. حالا موندم کدومو بخرم هر دوتاش توی فروشگاه p30world بود هم انگلیسی هم نوین پندار
اونطور که توی پست اول این تاپیک نوشته نوین پندار به هیچ وجه توصیه نمیشه و کد ریجستری هاش مشکل دارن برای همین شک کردم!!!
من چند ساله از شبیه ساز شرکت بهمن را دارم استفاده میکنم و مشکلی باهاش ندارم و تازه کلی addon هم روش بود نمیدونم شرکتش هنوز هم هست یا نه ولی من راضیم
Last edited by mmdasly; 31-08-2012 at 19:34.
اقا کسی مشکل را نمیدونه چیه؟ حداقل بفرمایید چطوری میشه ترافیک دیفالت را disable کرد شاید اینطوری جواب بده..من تا حالا کلی add on نصب کردم ولی این یکی رفته رو مخم..ممنون
خ
وب حتما یه سری اضافات روش ریختن.من که با شبیه سازم مشکلی ندارم.میل خودته.هر کدومو دوست داری بخر
سلام یه مشکل جدید هم پیدا کردم برای پرواز روی باند که میدوم مثل قبل هوپیمام 737 رو عمودی میکنه و نمیذاره کارم رو بکنم هرچیم دسته رو پایین میارم دوباره برش می گردونه بالا روش پروازم عوض نشده نمی دونم چی قفل کرده که اینجوری میشه
دوم اینکه بعد از فرود بیرون از fsp از کجا میشه هواپیما رو چک کرد و تعمیر کرد مجبور میشم هر سری هواپیمارو عوض کنم دلم میخواد مثل واقعیت از چک و تعمیر استفاده کنم
سه اینکه توی fsp هرچی ستینگ رو easy م ی کنم بازم disable نمیشه
میخوام یه فرود رو تا آخر تجربه کنم گیر افتادم
ممنون
من یه بار دیگه مشکلاتم رو بیان می کنم شاید به راه حلی برسم اول بگم که توی این تپیک و نت سرچ کردم
یکی اینگه وقتی fsp فعاله وقتی منویی رو باز می کنم fatal error دارم و میوفتم بیرون
دو اینکه aes رو نصب کردم تغییر خاصی ندیدم و توی لیست خودش فقط nurenburg رو دراه که اونجا هم فرقی نکرده
سه اینکه ( با اینکه دوستمون توضیح دادن ) my traffic رو نصب کردم ولی تمامی ترافیکم پرید توی منوی help خودش یه صفحه داره که من اونو ندارم یکی دوتا صفحه دیگه برا ساختن و از این چیزا هست که نمی دونم چیه و چطوریه
چهار اینکه برنامه follow me رو نصب کردم ولی unable to provide follow me service میده
پنج اینکه امروز در حال پرواز یدفه یه هواپیمارو جلو خودم دیدم و بعد رفت بالا سرم و باهم بودیم موقع فرود هم بعد از کلیر دادن یه هوا پیما اومد وسط باند جالبه نه؟!
fsx professional edition +acc pack (2dvd) که یکیش پر از برنامه و هواپیماست که همشو نصب هم کنم کار نمی کنند
آخرین نکته اینکه الان همرو پاک کردم و دوباره fsx+acc+fspفقط دارم
این مشکلایی که شما گفتی مربوط میشه به خود نرم افزار fsx·برنامه رو کامل پاک کن و مطءن شو کاملا پاک شده.بعد دوباره این بار تو یه درایو دیگه نصب کن.شاید درست بشه.
من شبیه ساز نوین پندار رو خریدم و بدون مشکل نصب و اجرا شد ولی الان یه مشکل دارم و اونم اینه که وقتی میخوام شبیه ساز رو اجرا کنم
میگه باید CD درون درایو باشه چطور میشه بازیو بدون CD اجرا کرد؟
از CD ایمیچ گرفتم ولی وقتی میخوام با اون شبیه ساز رو اجرا کنم میگه قفل نرم افزار اشکال داره که فکر کنم به خاطر قفل نرم افزاری باشه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)