تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 588 از 2403 اولاول ... 8848853857858458558658758858959059159259863868810881588 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,871 به 5,880 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه foa.neh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

تو که چیز اندیشه رو کندی بردی خونه شبا هم با خودت میخوابونی 

خداخیرتون بده دمه سحری کلی خندیدیم 

اندیشه خط4 سرعت 50 تا90 از 1صبح تا همین الان(آنتی اسپم)

آخر فروم باز Angel Of Darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Dark Corners of The Earth

پيش فرض

جدا از اختلافات اینجا
    وقتی قیمتای شاتلرو خوندم دیدم به مراتب از اندیشه پایینتره
    و چون هنوز زیاد مشتری نداره تو گیلان تادلشو بزنه باید سرویسدهی بهتریهم داشته باشه
    من امروز شارژ کردم ولی اگه اوضاع به همین منوال پیش بره کاسه کوزرو جمع میکنم میرم شاتل

پروفشنال mtx891's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

محتوای مخفی: یادش بخیر یه زمانی یکی میگفت 

ادب مرد به ز دولت اوست نمیخام موضوع رو 30 یاسی کنم اما همیشه یه سری مسائل هست که هر ادمی باید رعایت کنه تا احترام خودش رو نگه داره اینکه صرفا به هر دلیلی بخاید با بی احترامی جواب هم رو بدین طرف مقابل رو ضایع نمیکنید خودتون رو ضایع میکنید

امشب سرعتم 90 .95 میشه نوسان کمه اما هنوز صفر میشه نمیتونم بگم راضیم اما تو این 2 هفته این بهترین وضعیت بوده

داره خودمونی میشه rahmank750's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من خطمو تبدیل کردم به 512 محدود 10GB
    دوستان ASK هم منتظر معجزه نباشن من همین الان داشتم باهاشون حرف میزدم دیگه سرعت بالا نمیره به نامحدودها سرعت واقعیشون رو میدن شب 1 به بعد هم طوری هست که هر کی سرویس بالاتری داشته باشه سرعتش بیشتره

پروفشنال excessive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام به همشهری های عزییییییییییییییز
    من الان دو شبه شبا یا اصلا کانکت نمیشم یا اگرم میشم سرعت 15 کیلوبایت در ثانیست در حالی که قبل ساعت 1 سرعت رو 140 بود ولی یه دفعه شد 15. جالبش اینجاست که من تا همین هفته پیشم سرعتم زیر 140 نمیومد حالا چه شب جه روز. ولی الان شبام افتضاست.

ParsWay 128-5g Distrct4

اینم تست همین لحظم.

جالبه سرعت روزمم افت داره قبلا همش 1Mb بود. یادش بخیر.

پروفشنال excessive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوباره تستش کردم خوب شد حالا ببینم شب چطور میشه

دوستانه دیگه هم این مشکل دارن من یکی از بچه ها تو خط 5 اینطوری شبا البته اون بنده خدا روزاشم تعریفی نداره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه bios2bb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

من خطمو تبدیل کردم به 512 محدود 10GB
    دوستان ASK هم منتظر معجزه نباشن من همین الان داشتم باهاشون حرف میزدم دیگه سرعت بالا نمیره به نامحدودها سرعت واقعیشون رو میدن شب 1 به بعد هم طوری هست که هر کی سرویس بالاتری داشته باشه سرعتش بیشتره
    از چه سرویسی؟ اتفاقا میرسه. اگه میخواستن دیگه سرعت بالا ندن چه به حجمی ها چه به نامحدودا، upstram و downstream رو پایین میاوردن. البته من که این ماه تموم بشه میرم شاتل. سرویس ART1 هم میگیرم. 5 شنبه ها مجانیه حتی اگه سرعتم 16 هم باشه میتونم 1.3GB دانلود کنم یعنی ماهی 5.2GB. شبا هم که حداقل 2GB میشه دانلود کرد که ماهی میشه 60GB. خوبه دیگه. 12+5+60 میشه کلا 77GB دانلود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه bios2bb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

راستی اینم بگم کسایی که یهیویی میان پست میدن بعد یه پست انتقادی شدید اینا دیگه معلومه کین، اواتار هم ندارن. البته خوبه. پشت تلفن که نمیفهمن چی میگیم. در ضمن کارمندای اندیشه بخدا هیچ کاری نمیتونن بکنن برامون. خیلی زور بدن ارجاع میدن به دیکتاتوری. دیکتاتوری هم اگه صلاح دونست پس از رای زنی هایی با ماه و ستاره یکاریش میکنه. وگرنه اونا فقط حقوقشونو میگیرنو میان خونه. البته اینترنت T1 هم دارن که فیلتر نیستو و روتش از قزوین مستقیما میره istanbul... فکر کنم...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام یه سوالی تو فروم شهرهای دیگه مشترکین شاتل نمی تونن با rapid share و مگا اپلود کار کنن ظاهرا شاتل همشونو بسته یا سرعتشونو خیلی پایین اورده بچه ها خبر بدن ببینیم اوضاع اینجا چه جوریه با دانلود از این سایتها مشکلی ندارین؟

آخر فروم باز moz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

دوست عزیز چرا دروغ به خورد مردم می دی شما خودت تو همین فروم دقیقا 4 ماه پیش می گفتی سرعتت با اندیشه رو 160 می چرخه حالا دنیا چرخید و شاتل یه کارت تخیفی بهت دادو ....... ارزش نداره بخوای همه چیزو بفروشی دروغ ممنوع

من مرکز 8 بودم
    3 ماه اول پاییز سرعت دانلود 285
    زمستون 150
    بهار 100
    اوایل تابستون 80 تا 100

مرکز 8 هستم
    درز ضمن در کنار اینها هم بگم که شبها سرعت دانلودم 0 بود و time out میداد ، جز 3 ماه اول پاییز
    يعني شما ميگي دروغه؟ من اولاي پاييز و نهايتا تا آخر زمستون سرعتم خوب بود ، البته به جز شب كه فقط تو شب سرعت خوب ميشد!!!
    دروغ ممنوع
    چشم مثل شما كارمنداري انديشه دروغ نميگم
    اينم نوشتم كه از حرص نتركين

من هميشه داشتم با سرعت 15 مگابايت دانلود ميكردم و با اشتراك 128 ، شبها سرعتم عالي بود و هيچ مشكلي نداشتم ) فقط اين سرعت از سرم زياد بود و ديدم ليقت اين سرعت رو ندارم ، اومدم شاتل :دي
    وااااييي خدااا ، شاتل چقدر بده ، اينقدر سرويساش مزخرفه كه آدمو ياد انديشه مينداره

خوب بود؟ )

سرعتت با اندیشه رو 160 می چرخه حالا دنیا چرخید و شاتل یه کارت تخیفی بهت دادو ....... ارزش نداره بخوای همه چیزو بفروشی
    خوبه حالا كل عالمو آدم دارن ميگن شما سرعت رو كم كردينا ،‌ما كه نميتونيم به ياد و خاطره سرعت 160 كه به قول شما لطف كردين و به ما دادين، الان با سرعت دايل آپ اينترتن كار كنيم
    مثل اينكه يوزراتونو ... گير آوردينا
    شرمنده از همگي آخه ديگه دهن آدمو باز ميكنن اينا !!!!
    Last edited by moz; 25-08-2010 at 10:42.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •