خداخیرتون بده دمه سحری کلی خندیدیم
اندیشه خط4 سرعت 50 تا90 از 1صبح تا همین الان(آنتی اسپم)
با احترام
تیم مدیریت انجمن
خداخیرتون بده دمه سحری کلی خندیدیم
اندیشه خط4 سرعت 50 تا90 از 1صبح تا همین الان(آنتی اسپم)
جدا از اختلافات اینجا
وقتی قیمتای شاتلرو خوندم دیدم به مراتب از اندیشه پایینتره
و چون هنوز زیاد مشتری نداره تو گیلان تادلشو بزنه باید سرویسدهی بهتریهم داشته باشه
من امروز شارژ کردم ولی اگه اوضاع به همین منوال پیش بره کاسه کوزرو جمع میکنم میرم شاتل
محتوای مخفی: یادش بخیر یه زمانی یکی میگفت
امشب سرعتم 90 .95 میشه نوسان کمه اما هنوز صفر میشه نمیتونم بگم راضیم اما تو این 2 هفته این بهترین وضعیت بوده
من خطمو تبدیل کردم به 512 محدود 10GB
دوستان ASK هم منتظر معجزه نباشن من همین الان داشتم باهاشون حرف میزدم دیگه سرعت بالا نمیره به نامحدودها سرعت واقعیشون رو میدن شب 1 به بعد هم طوری هست که هر کی سرویس بالاتری داشته باشه سرعتش بیشتره
سلام به همشهری های عزییییییییییییییز
من الان دو شبه شبا یا اصلا کانکت نمیشم یا اگرم میشم سرعت 15 کیلوبایت در ثانیست در حالی که قبل ساعت 1 سرعت رو 140 بود ولی یه دفعه شد 15. جالبش اینجاست که من تا همین هفته پیشم سرعتم زیر 140 نمیومد حالا چه شب جه روز. ولی الان شبام افتضاست.
ParsWay 128-5g Distrct4
اینم تست همین لحظم.
جالبه سرعت روزمم افت داره قبلا همش 1Mb بود. یادش بخیر.
دوباره تستش کردم خوب شد حالا ببینم شب چطور میشه
دوستانه دیگه هم این مشکل دارن من یکی از بچه ها تو خط 5 اینطوری شبا البته اون بنده خدا روزاشم تعریفی نداره.
از چه سرویسی؟ اتفاقا میرسه. اگه میخواستن دیگه سرعت بالا ندن چه به حجمی ها چه به نامحدودا، upstram و downstream رو پایین میاوردن.البته من که این ماه تموم بشه میرم شاتل. سرویس ART1 هم میگیرم. 5 شنبه ها مجانیه
حتی اگه سرعتم 16 هم باشه میتونم 1.3GB دانلود کنم یعنی ماهی 5.2GB. شبا هم که حداقل 2GB میشه دانلود کرد که ماهی میشه 60GB. خوبه دیگه. 12+5+60 میشه کلا 77GB دانلود.
![]()
راستی اینم بگم کسایی که یهیویی میان پست میدن بعد یه پست انتقادی شدید اینا دیگه معلومه کین، اواتار هم ندارن. البته خوبه. پشت تلفن که نمیفهمن چی میگیم. در ضمن کارمندای اندیشه بخدا هیچ کاری نمیتونن بکنن برامون. خیلی زور بدن ارجاع میدن به دیکتاتوری. دیکتاتوری هم اگه صلاح دونست پس از رای زنی هایی با ماه و ستاره یکاریش میکنه. وگرنه اونا فقط حقوقشونو میگیرنو میان خونه. البته اینترنت T1 هم دارنکه فیلتر نیستو و روتش از قزوین مستقیما میره istanbul...
فکر کنم...
سلام یه سوالی تو فروم شهرهای دیگه مشترکین شاتل نمی تونن با rapid share و مگا اپلود کار کنن ظاهرا شاتل همشونو بسته یا سرعتشونو خیلی پایین اورده بچه ها خبر بدن ببینیم اوضاع اینجا چه جوریه با دانلود از این سایتها مشکلی ندارین؟
دوست عزیز چرا دروغ به خورد مردم می دی شما خودت تو همین فروم دقیقا 4 ماه پیش می گفتی سرعتت با اندیشه رو 160 می چرخه حالا دنیا چرخید و شاتل یه کارت تخیفی بهت دادو ....... ارزش نداره بخوای همه چیزو بفروشی دروغ ممنوعيعني شما ميگي دروغه؟ من اولاي پاييز و نهايتا تا آخر زمستون سرعتم خوب بود ، البته به جز شب كه فقط تو شب سرعت خوب ميشد!!!
من مرکز 8 بودم
3 ماه اول پاییز سرعت دانلود 285
زمستون 150
بهار 100
اوایل تابستون 80 تا 100
مرکز 8 هستم
درز ضمن در کنار اینها هم بگم که شبها سرعت دانلودم 0 بود و time out میداد ، جز 3 ماه اول پاییز
چشم مثل شما كارمنداري انديشه دروغ نميگمدروغ ممنوع
اينم نوشتم كه از حرص نتركين
من هميشه داشتم با سرعت 15 مگابايت دانلود ميكردم و با اشتراك 128 ، شبها سرعتم عالي بود و هيچ مشكلي نداشتم) فقط اين سرعت از سرم زياد بود و ديدم ليقت اين سرعت رو ندارم ، اومدم شاتل :دي
وااااييي خدااا ، شاتل چقدر بده ، اينقدر سرويساش مزخرفه كه آدمو ياد انديشه مينداره
خوب بود؟)
خوبه حالا كل عالمو آدم دارن ميگن شما سرعت رو كم كردينا ،ما كه نميتونيم به ياد و خاطره سرعت 160 كه به قول شما لطف كردين و به ما دادين، الان با سرعت دايل آپ اينترتن كار كنيمسرعتت با اندیشه رو 160 می چرخه حالا دنیا چرخید و شاتل یه کارت تخیفی بهت دادو ....... ارزش نداره بخوای همه چیزو بفروشی
مثل اينكه يوزراتونو ... گير آوردينا
شرمنده از همگي آخه ديگه دهن آدمو باز ميكنن اينا !!!!
Last edited by moz; 25-08-2010 at 10:42.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)