دوستان یعنی با بودجه 500 تومن دوربین عکاسی وفیلمبرداری که کیفیت خوب داشته باشه وبرای مصارف خانگی باشه را فقط گزینه G11 را پیشنهاد می کنید کیفیت در شبش خوبه ولرزش گیر هم داره؟
ممنون می شم دوباره وبیشتر راهنمایی ام کنید
دوستان یعنی با بودجه 500 تومن دوربین عکاسی وفیلمبرداری که کیفیت خوب داشته باشه وبرای مصارف خانگی باشه را فقط گزینه G11 را پیشنهاد می کنید کیفیت در شبش خوبه ولرزش گیر هم داره؟
ممنون می شم دوباره وبیشتر راهنمایی ام کنید
باز هم ميگم كه كه قبل از زدن حرفي كمي در موردش تحقيق كن.
سوني از سالها پيش كه كسي اصلا نميدونست كارل زايس چيه ، از كارل زايس استفاده ميكرد. اما سوني با خريد شركت كونيكا مينولتا تصميم گرفت كه خودش شروع كنه به توليد لنزهاي حرفه اي.
سوني از حدود دو سال پيش شروع كرده به توليد لنزهاي حرفه اي خودش با نام Sony Lens G
و همين لنز حرفه ايش هم جايزه بهترين لنز حرفه اي دنيا رو برد.
براي اطلاعات بيشتر در مورد Sony Lens G به سايت زير مراجعه كنيد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by outpost; 14-06-2010 at 10:33.
G11 از نظر عکاسی دوربین خوبیه چون سنسورش 1/1.7 اینچه که اندازه بزرگی برای این رده است. در ضمن لرزشگیرش هم چهار مرحله است . کیفیت عکسش خیلی خوبه ولی از نظر فیلمبرداری خوب نیست.
فیلمبرداری G11 با اندازه 640X480 و 30 فریم ( تقریبا در حد DVD ) است که برای پخش توی تلویزیونهای HD اصلا مناسب نیست .
tz10 پاناسونیک هم گزینه خیلی خوبی میتونه باشه
دوربین جدیدی که تازه وارد بازار شده کاملتر شده tz7 هستش کیفیت عکس و فیلم خیلی خوبی داره
حدود 485 تومن قیمت داره که فکر کنم فعلآ قیمتش بالاست
ممنون از دوستان که وقت می زارند وجواب می دن پس با این تفاسیر من چی بخرم چون می خوام فیلمبرداری خوبی هم داشته باشه از طرفی بشه به تلویزیون وکامپیوتر وصل کردوفیلم هایش را تماشا کنم
ممنون می شم راهنمایی کنید
دليل برتريش جايزه هاي بسيار معتبر EISA و TIPA هستش كه سوني موفق به دريافتشون شده.
لطفا بحث فنی، توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مخصوص خودش.. اونجا همونطور که از اسمش برمیاد مربوط به مشاوره خرید هستش... ممنون دوستان.
سلام دوست من
به شما پیشنهاد sx20 کانن را میدم به دلایل زیر :(قیمت 420 هزار +بیمه بدنه ایران )
1- نویز عکاسی پایین و کیفیت فوق العاده
2- کیفیت فیلم برداری HD با قابلیت زوم اپتیکال در حین فیلم برداری
3- به پولتون خیلی میخوره چون کلی لوازم جانبی باید تهیه کنی که شاید یکم هم از 500 بالا بزنه
البته لازم به ذکر است اگه با اندازه این دوربین مشکلی نداشته باشی این دوربین فوق العاده است برای شما
اگه کیفیت فیلم برداری بالاتری میخوای ، میتونی به HX1 سونی (قیمت 465 هزار +بیمه بدنه )هم فکر کنی - چون کیفیت فیلم برداری FULL HD داره . - پانارومای فوق العاده قوی داره . . اما خوب بشخصه عکاسی کردم باهاش و عکساش را نمی پسندم .
اگه سایز این دوربین ها برات مشکل است می تونی به Sx210 (قیمت 375هزار +بیمه بدنه) هم فکر کنی زوم اپتیکال فیلم برداری هم داره .. اما خوش دست نیست .
sx200 (قیمت 315 هزار+بیمه بدنه ) دوربین خوبیه که زوم اپیکال فیلم برداری نداره اما خیلی خوش دسته .
![]()
دوست عزیز دوربینSX20 کانن روی کاغذ خیلی خوبه اما کیفیت عکس بالایی نداره . من عکسهاش رو از اینترنت دانلود کرده ام و زیاد خوشم نیومد.
امتیازات SX20 کانن در سایت Photographyblog از 5 نمره :
طراحی---------------4
خصوصیات-----------4.5
آسانی استفاده----------4
کیفیت عکس-----------3.5
ارزش پول------------3.5
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
امتیازات HX1 سونی در سایت Photographyblog از 5 نمره :
طراحی---------------4.5
خصوصیات-----------4.5
آسانی استفاده----------4
کیفیت عکس-----------4
ارزش پول------------4.5
از نظر فیلمبرداری دوربین خیلی خوبیه و کیفیت عکسش هم خیلی خوبه اما اندازه عکس 9 مگاپیکسلی این دوربین دیگه قدیمی شده.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوربین SX210 کانن : فیلمبرداریش 1280x720 و 30 فریم است ، با صدای دو کاناله و بخاطر Bit rate بالایی که داره (24Mbps) تصویر براق و با غلظت رنگ خیلی خوبی داره . اما با حرکت دوربین نوسان نور خیلی زیاده و بهتره موقع فیلمبرداری از سه پایه استفاده کرد . عکسش هم بخاطر اینکه فوکوسش یک نقطه ای است نسبت به مدلهای با فوکوس 11 نقطه ای از کناره های عکس کمی تاره .
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوربین SX200 کانن : فیلمبرداری بدون زوم ولی مشابه SX210 ، با صدای یک کاناله و بازم مشکل فوکوس یک نقطه ای .
بطور کلی کیفیت فیلمبرداری دوربینهای عکاسی چند پله عقب تر از دوربینهای فیلمبرداری است و هیچ وقت به کیفیت دوربینهای فیلمبرداری نمیرسه . پس زیاد روی فیلمبرداری حساب نکن . وقتی میگیم دوربین عکاسی یعنی وظیفه اش عکس گرفتنه نه فیلم گرفتن. مهمترین توقع از یک دوربین عکاسی خوب اینه که عکس خوبی داشته باشه و فیلمبرداریش یه موضوع فرعیه .
لطفا این سوالات رو جواب بده تا بگم چی بخری.
1-اندازه دوربین برات مهمه ؟
2-دوربین حرفه ای میخوای ؟ اصلا با اصطلاحات عکاسی مثل شاتر و دیافراگم و.. آشنایی داری ؟
جناب hastimasiha عزیز ضمنا دکمه تشکر پایینه .
سلام دوستان
میخواستم نظر شما را در مورد Nikon L21
بپرسم آیا کسی هست که خودش با این دوربین عکس گرفته باشه یا نمونه عکس آن را دیده باشه فکر میکنم نسبت به قیمت 120 هزار تومانی انتخاب عالی باشه
راستی توی کدام سایت میتونم نمونه عکس این دوربین رو ببینم ؟ لطفا راهنمایی کنید
![]()
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)