بچه ها یه پیشنهاد بهتون می کنم !
برین و هندزفری اصلی سونی اریکسونw550 را بخرید و اون قسمت که جدا می شه را باز کنید و به ریموت موزیک 5700 وصل کنید ....
اونوقت می بینید که چه کیفیتی پیدا می کنه و چه صدایی داره ...
بچه ها یه پیشنهاد بهتون می کنم !
برین و هندزفری اصلی سونی اریکسونw550 را بخرید و اون قسمت که جدا می شه را باز کنید و به ریموت موزیک 5700 وصل کنید ....
اونوقت می بینید که چه کیفیتی پیدا می کنه و چه صدایی داره ...
آخه من ايرانسل استفاده نميكنم واسه همين با اين چيزا كاري نداشتم الانم به خاطر اينكه همراه اول داره اينترنت را ميندازه گفتمكاري نداره... اينجا همه بلد بودن... ولي بازم واس شما مي گم...
ممنون
شاید به بحث تاپیک ربطی نداشته باشه که حتما همینطوره !میخواستم بگم دلت رو خوش به اینترنت همراه اول نکن !
یه سال دو سالی میشه که داره میگه راه میندازم ، امروز فردا می کنه
سلام دوستان ,من یه چند روزی نبودم وقتی پستهای قبلی رو می خوندم این پستو دیدم,میخواستم بی خیالش شم ولی نتونستم.آقایی که این
چیزا رو گفتی،واقعا معلومه که از گوشی هیچی سر درنمیاری![]()
Last edited by hamidrj; 01-05-2008 at 21:36.
همچین برنامه ای وجود خارجی داره
اره باید باشه..چون بهنظر چیز جزیی میاد ...
كي گفته بگردي پيدا مي كني...
تازه من مطمئنم جاواي اين برنامه هم هست... چون انقدر اين برنامه ابتداييه كه سوني اريكسونا هم دارن...
برنامه ي شاخي نيست كه وجود نداشته باشه...
تو داري گير مي دي به برنامه ي طرف ولي اگه چند صفحه قبلو ببيني يكي گفته كه ميشه دوربينشو برداريم 5 مگاپيكسل بذاريم؟؟؟/
اونوقت تو به اين بدبخت گير ميدي؟؟؟؟
منم باهات موافقم.واسه منم همینه.اما یه موضوع.من با شارژر ان73 میزارم شارز زمان بیش تری شارژ فول میشه اما 2 روز توپ جواب میده .
ببين شايد حرفت درست باشه ولي به ميزان كاركردن هم بستگي داره... احتمال داره كه تو اون روزي كه با شارژر ان73 زدي كمتر باش كاركردي و روزاي ديگه بيشتر...
نمي دونم... شايد همينطوره...
اين مستر ريست رو چجوري مي كنن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)