سلام،میخوام از دانشگاه اشتغال به تحصیل بگیرم،میگن کد معافیتت نیومده،یک ماه پیش برگه معافیت موقت رو از پلیس +10 گرفتم،حالا چقدر طول میکشه این کد معافیت ما بیاد؟
سلام،میخوام از دانشگاه اشتغال به تحصیل بگیرم،میگن کد معافیتت نیومده،یک ماه پیش برگه معافیت موقت رو از پلیس +10 گرفتم،حالا چقدر طول میکشه این کد معافیت ما بیاد؟
نهایتا همون یه ماه طول میکشه معمولا اگه به زودی نرسه میتونین برین نظام وظیفه و بپرسین.
ممنون از جوابتون،شما اطلاعی دارید که آموزشگاه رانندگی،گواهی اشتغال بدون کد معافیت رو قبول میکنه؟
بله قبول میکنه
سلام
من دوشنبه باید برم برای معاینه. میخوام برای معافیت پزشکی اقدام کنم. معافیت هم برای بیماری التهابی دستگاه گوارش IBD و کولیت هست که به ثبوت رسیده و ذکر شده معافیت دائم.
از طرفی میگن معافیت خیلی سخت شده و به هر کسی نمیدن.
حالا میخوام ببینم با این وجود اگر بعد از اعتراض ها بازم معاف نشدم، راهی دیگه هست؟
یه سوال دیگه:
من هفته ی پیش فارغ التحصیل شدم و فردا برای دریافت نامه لغو معافیت تحصیلی میرم دانشگاه، آیا همراه داشتن نامه لغو معافیت تحصیلی کافی هست؟ یا حتما گواهی موقت پایان دوره رو میخوان؟
چون روی برگه مدارک نوشته کپی و اصل آخرین مدرک تحصیلی.
Sent from my ST15i using Tapatalk
یه سوال برام پیش اومده گفتم بپرسم شاید جواب گرفتم
ما که دانشجوی ترم آخربم و با توجه به اینکه بعد عید سربازی سه ماه بیشتر از الان می شه می تونیم الان دفترچه رو پست کنیم بیست و یک ماهه ( چند ماهه؟) حساب بشیم؟ یعنی هم مدرک کارشناسی مون که نگرفتیم هنوز به کار بیاد هم سه ماه بیشتر نریم خدمت!
نه نمیشه
برای پست دفترچه، حتما باید معافیت تحصیلیتون لغو بشه.
این کار هم فقط در صورت فراغت یا انصراف از تحصیل انجام میشه.
Sent from my ST15i using Tapatalk
سلام دوستان داداش من متولد نیمه دوم 75 و دانش آموز پیش دانشگاهی هست
آیا می تونه یک سال پشت کنکور بمونه و در کنکور 95 شرکت کنه؟از نظر نظام وظیفه مشکلی نداره؟
دوستان مگه تا چند ماه پیش سنوات تحصیلی برای دوره کاردانی سه سال نبود؟ مگه میشه که همینجوری تغییرش بدن؟! خب شاید یکی واحد کم برداشته که معدلش بالا بره حالا باید بره سربازی![]()
سلام دوستان
با این اکو امکان معاف شدنم وجود داره؟ خود دکتر گفت شاید معاف از رزم بشی !؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)