این پست رو زدم غلط کردم ، غلط
دارم میرم دوتاشو بخرم یکی شو هم هدیه بدهم به همکارم
دیشب وقت کردم با هدفون 2 بار آلبوم رو گوش کنم واقعا فوق العادست
این پست رو زدم غلط کردم ، غلط
دارم میرم دوتاشو بخرم یکی شو هم هدیه بدهم به همکارم
دیشب وقت کردم با هدفون 2 بار آلبوم رو گوش کنم واقعا فوق العادست
خب پس از بارها گوش دادن منم نظرمو میگم
واقعا فوق العاده بود
از آلبوم قبلی چند سر و گردن بالاتر بود
خیلی سخته بخوام بگم کدوم اهنگا بهتره ولی بعد از بارها گوش دادن اینا به ترتیب بیشتر بهم چسبید
ستمگر
غلط کردم غلط
قراضه چین
بقیه اهنگا هم برا من به یک اندازه خوب بودن
ولی "من خود آن سیزدهم" واقعا قشنگ بود (نمیدونم چجوری بگم یه حسی دیگه ای میداد)
بله منظورم تحمیل بود که به اشتباه تلقین نوشتم .
چون من از صدای چاووشی خوشم نمیاد دلیل براین نمیشه به تایپکش سر نزنم و نظر ندم .....
ظرفیت انتقاد رو بعضی آقایون ندارن .... ایشون اومده نظر خودشو گفته اما همه جبهه گرفتن که این قسمتش فلان و این قسمت فلان .
خب نظرش مخالف اکثریت باشه . نظرات این اکثریتی که میگی وحی منزل که نیست حتما درست باشه ، هست ؟ ظرفیت شنیدن انتقادتون رو بالا ببرید .درسته این دوستمون نظر شخصی خودشو گفته و قابل احترام اما دقیقاً خلاف نظر اکثریت و حتی نظر خود خواننده ست !!
هی نمیخوام پاسخ بدم و تایپک رو به حاشیه ببرم اما یکی میاد یه نظر جدیدی نسبت به پاسخ من میده .....
بحث تمام .
دیروز آلبوم رو گرفتم؛ منم فکر میکنم نمیشه با یه بار گوش کردن با آهنگ های محسن چاووشی ارتباط برقرار کرد.
آلبوم قبلی رو که گرفته بودم بعضی آهنگهاش به نظرم خوب نبود ولی الان بعد از مدت ها که دوباره گوش دادم دیدم نه انگار فرق کرده!
دوستان به جاییکه بحثای الکی کنیدبیاید در مورد اشعار آلبوم بحث کنیم.
خیلی جای بحث داره.
من از غلط کردم شروع میکنم.
بعضی کلمه هارو ممکنه ندونید که مینویسم براتون :
عمر کردم صرف او فعلی عبث کردم ، عبث
فعلی عبث کردم یعنی کاری بیهوده کردم
اینکه دل بستم به مهر عارضش بد بود بد
عارض به معنی ظاهر و چهره و قیافه ی طرفه
یعنی اینکه به قیافه ش دل بستم بد بود نباید این کارو میکردم
از بــرای خــاطــر اغــیـار خــوارم مــی کــنـی
اغیار یعنی دیگران ...
روزگـاری آنـچـه بــا مـن کـرد اسـتــغـنـای تــو
اینو یکی بگه ... استغنای تو یعنی چی ؟
فک کنم معنیش تو مایه های به خاطر تو و این حرفا باشه!
واقعا چه شعرای زیبایی گفتن من دارم علاقه مند میشم به شعراشون شاید برم یه کتابشونو بخرم![]()
ایول به داش مجید
این استغنای ، تو مایه های غنی یا بی نیازی نمی شه؟
![]()
1: نظر محسن كه جدا ولي كسي اينجا نظر جامعي نداده كه من بدونم خلاف اونه يا نه و موندم شما اين خلاف نظر اكثريت رو از كجا آوردين.....
2: مطمئنا به صورت سر سري پست من خوندين و سريع خواستين به دليل تعصبي كه روي محسن داريد جواب بدين پس دوباره پست رو بخونيد متوجه ميشيد منظور من از تكرار اون چيزي نيست كه شما متوجه شديد.....
3: بله دوست عزيز قسمت بزرگي از يك موزيك شعر اونه كه توسط ه كسي سروده شده و موضوعش چيه پس بايد قبول كرد كه يه شعر در خوب بودن موزيك بسيار موثره......
4: يك طرفدار خوب اوني نيست كه با تعصب بيجا هي فقط از خواننده محبوبش دفاع كنه بلكه طرفدار خوب اونيه كه مشكلات آلبوم به گوش خواننده برسونه و باعث پيشرفت اون بشه پس تعصب بيجا كمكي به پيشرفت محسن نميكنه....
استغنا باب استفعال از ريشه غني مي باشد
دستت درد نکنه کلی با همین جملاتی که نوشتی کلنجار رفته بودم نتونستم معنی بعضی ها رو مثل اغنیا و استغنا بفهمم
دوستان لطف کنن بقیه آهنگا رو هم بذارن
البوم عالی بود
خیلی خوب روش کار کرده محسن
دمش گرم بازم دل مارو شاد کرد
دو سه روزی بدون وقفه دارم میگوشم خسته نمیشم
حتی یک تراک ضعیف که بخوای بزنی بعدی نداره
همه فراتر از فوق العاده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)