درود. من فکر کردم مخابرات فقط تو تهران این داستان رو داره. اخر بعضی شهرها واقعا 1000 مگ رو میدن. نمیدونم به میزان پهنای باند موجود تو مرکز ربط داره یا صرفا اون مرکز محدودیت سرعت رو خودجوش اجرا میکنه. اصلا کارشون حساب و کتاب نداره.
درود. من فکر کردم مخابرات فقط تو تهران این داستان رو داره. اخر بعضی شهرها واقعا 1000 مگ رو میدن. نمیدونم به میزان پهنای باند موجود تو مرکز ربط داره یا صرفا اون مرکز محدودیت سرعت رو خودجوش اجرا میکنه. اصلا کارشون حساب و کتاب نداره.
مشکلی بابت سرعت ندیدم حقیقتش
برای متوجه شدن مصرف حجم هم توصیه من نصب برنامه Glasswire هست به راحتی میتونین حجمی که داره مصرف میشه رو رصد کنین ببینید چقدر هست و واقعا حجم دزدی وجود داره یا نه!
دقیقا همینه، من این مسئله رو از پیمانکاری که اومده بود برای نصب فیبر پرسیدم، گفتم بعضی ها هستن میگن نمیتونن 1000 مگ رو بگیرن داستان چیه؟ گفت بعضی مراکز مخابراتی محدودیت دارن ولی مرکز ما محدودیتی نداره میتونی 1000 رو بگیری، حالا دیگه وارد جزئیات نشدم ببینم اون محدودیت ها چیه
من بندر عباس نیستم داداش ، متاسفانه یا خوشبختانه
در OLT سرعت برای هر سرویس تعریف میشه، هم آپلود هم دانلود. اگه حوصله دارید اینو ببینید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان الان دیگه چت باتهای هوش مصنوعی هستند خیلی از سئوالات را مخصوصا در موارد فنی اینچنینی می تونید ازشون بپرسید. در دسترسترین اونا دیپ سیک که بدون فیلتر کار می کنه.
جهت اطلاع رسانی:
من خودم سرویس فیبر ندارم، اما خونه یکی از بستگان ، سرویس داشتن و من جهت تست، speed test گرفتم، یرعت دانلود ۲۲ مگ بود. که به نظرم افتضاح هست. همینطوری از بازار یه فایل دانلود کردم دیدم ۲.۳ مگ هست.
سرویس فیبرنوری مخابرات
انتظارم بیشتر بود.
بابت همین موضوع هم تصمیم گرفتم فعلا نگیرم.
دوست عزیر ملاک شما همون یه تست خونه بستگان هست ؟ این همه تست دوستان با سرعت و پینگ خیلی خوب گذاشتن. دانلود از بازار که گفتید حتما گوشی اندروید بوده و روی وایرلس ؟ اکسس پوینت ها و خود گوشی شاید مورد دارن روی یه PC با کابل پورت گیگ چک کنید باید 180 تا 200 مگابیت بده و دانلود با دانلود منیجر سورس خوب باشه 20 مگا بایت باید بده این برای اشتراک معمولی هست نه گیگابایتی.
تقریبا تجربه ۱ ماه استفاده شخص خودمو دارم از فیبر مخابرات مینویسم :
از هر نتی ک تابه حال داشتم بهتر هست و بوده ! تجربه بهتری میده
قطعی نداشتم !
سرعت ثابت نیست (که بازم توضیح میدم) ولی از هرچی نت داشتم بازم بهتر عمل کرده! سرعت میانگین از سرور های داخلی ۶۵۰ تا ۹۰۰
خارجی ۵۰۰ تا ۸۰۰
سرعت اپلود ۳۰۰ لیمیت هست ولی بازم عالیه! کار رو در میاره!
باگ هاش
هربار ک کانکشن ریست میکنی شانسی هست یهو پینگ از ۱.۱.۱.۱ که حدودا ۷۶ تا ۸۴ میچرخه یهو دراپ میشه میشه ۶۹!!!! کلا داخلی باز ۳ میلی هست هیچ تفاوتی نمیکنه! ک این عدد توی هر دو حالتش بازم عالیه! ولی خب تو مخه نمیدونم چرا اگ این ۱۰۰ هست چرا پس ۱۰۰ اشو نمیذاره وسط
سرعت خیلی نوسانی هست و بستگی به خیلی عوامل داره ! نمیشه با ی سایت یا سرور داخلی اسپید تست کلا تجربه ای ک میکنی رو کلا باهاش قضاوت کنی! من سر این موضع زیاد ور رفتم ولی بازم میگم از هر سرویسی ک داشتم بهتر عمل کرده و بیشتر اوقات به هزار شانسی میرسه!
ایپی ولید نمیده و CGNAT هستش! که هرچند میشه ایپی خرید اما بصورت تلفنی احتمالا تو پنل خبری از خریدش نیست! ک مشکلاتی رو داره نبودنش و .... خودتون بهتر میدونید منم نیاز خاصی ندارم بهتر بود ک اینطور نبود
بسته زمان دار نمیشه چن تا خرید و اولویت بندی بسته ها چرت و پرته !
و نکته جالب رو بهتون بگم !
تموم سایت های همراه اول اینجا باکس فیبر دارن و متصل به فیبر هستن نمیدونم مشکل از زیرساخته یا خود مخابرات جوری لیمیت شده که حتی سایت های همراه هم همین مقدار اصولا سرعت میده ۵جی هم !
و من شنیدم از ی بابایی که همراه هم سایت هاشون رو همین جی پان استفاده میشه
و برعکس همه ک اکثرا نت هاشون اول صبح خوبه برا ما برعکسه چون کلا مخابراتمون کابینت رو برده برایی جایی گذاشته ک هرچی اداره تو شهریاره اینجاس روز های تعطیل پینگ با ثبات تری داریم حتی شب ها وضعیت بهتر از روزهاس
Last edited by MMDFullHD; 13-04-2025 at 15:36.
شرکت مخابرات ایران در طرحی به نام «طوبی» با هدف ارتقای زیرساختهای مخابراتی، جایگزینی فناوریهای قدیمی با فناوریهای نوین مانند فیبر نوری را آغاز کرده است. با این حال، برخی از شهروندان از این طرح شکایت کردهاند و میگویند که این انتقال برای آنها اجباری اعلام شده و حدود یکمیلیون و ۵۰۰ هزار تومان هزینه دارد.
https://digiato.com/iran-technology-news/migrating-from-copper-wire-to-fiber-optics#:~:text=%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA%20%D9%85%D 8%AE%D8%A7%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D8%AA%20%D8%A7%DB%8C% D8%B1%D8%A7%D9%86%20%D8%AF%D8%B1%20%D8%B7%D8%B1%D8 %AD%DB%8C,%DB%B5%DB%B0%DB%B0%20%D9%87%D8%B2%D8%A7% D8%B1%20%D8%AA%D9%88%D9%85%D8%A7%D9%86%20%D9%87%D8 %B2%DB%8C%D9%86%D9%87%20%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%AF.
هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)