تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 587 از 597 اولاول ... 87487537577583584585586587588589590591 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,861 به 5,870 از 5961

نام تاپيک: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

پروفشنال luches's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان لطفا همه کسانی که مشکل کم فروشی دارن ثبت شکایت کنید.
    ایرانسل اومده سرعت 1000 را حذف کرده و بیشتر از 300 نمیده ولی دیگه 300 را بجای 1000 قالب نمیکنه. مخابرات بگه تا 300 نه اینکه بگه تا 1000 بعد رو 300 ببنده. این حقه بازی ست جالب اینجاست که دروغ رو دروغ میگن. آقا در پنل کاربری کافیه بنویسی تا 300 تمام.
    درود. من فکر کردم مخابرات فقط تو تهران این داستان رو داره. اخر بعضی شهرها واقعا 1000 مگ رو میدن. نمیدونم به میزان پهنای باند موجود تو مرکز ربط داره یا صرفا اون مرکز محدودیت سرعت رو خودجوش اجرا میکنه. اصلا کارشون حساب و کتاب نداره.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2025

پيش فرض

دوستان چک کنید ببینید سرویس 1000 واقعا سرعتش نزدیک به 1000 هست چون امسال ظاهرا در سرعت 100 مخابرات داره کم فروشی حجم میکنه و در سرعت 1000 داره کم فروشی سرعت. سرعت 1000 را که فعال کردم روی 300 بسته شده.
    اسم با ادبی این دزدی کم فروشیه. بنویسید کم فروشی، بخوانید دزدی!!!
    در سرویس های 100 سرعت دانلود روی 200 بسته شده و سرعت آپلود 25 که کم فروشی حجم داره.
    در سرویس های 1000 سرعت دانلود و آپلود روی 300 بسته شده که کم فروشی سرعت داره.
    مشکلی بابت سرعت ندیدم حقیقتش

برای متوجه شدن مصرف حجم هم توصیه من نصب برنامه Glasswire هست به راحتی میتونین حجمی که داره مصرف میشه رو رصد کنین ببینید چقدر هست و واقعا حجم دزدی وجود داره یا نه!

3. این کاربر از aradss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2025

پيش فرض

درود. من فکر کردم مخابرات فقط تو تهران این داستان رو داره. اخر بعضی شهرها واقعا 1000 مگ رو میدن. نمیدونم به میزان پهنای باند موجود تو مرکز ربط داره یا صرفا اون مرکز محدودیت سرعت رو خودجوش اجرا میکنه. اصلا کارشون حساب و کتاب نداره.
    دقیقا همینه، من این مسئله رو از پیمانکاری که اومده بود برای نصب فیبر پرسیدم، گفتم بعضی ها هستن میگن نمیتونن 1000 مگ رو بگیرن داستان چیه؟ گفت بعضی مراکز مخابراتی محدودیت دارن ولی مرکز ما محدودیتی نداره میتونی 1000 رو بگیری، حالا دیگه وارد جزئیات نشدم ببینم اون محدودیت ها چیه

5. 3 کاربر از aradss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2020
    محل سكونت
    نوار غزه

پيش فرض

لطفا کسی از بندرعباس فیبر مخابرات سرویس 1000 داره تست بده. ممنون

من بندر عباس نیستم داداش ، متاسفانه یا خوشبختانه

7. این کاربر از بامدادنیکنفس بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

در OLT سرعت برای هر سرویس تعریف میشه، هم آپلود هم دانلود. اگه حوصله دارید اینو ببینید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

9. این کاربر از MPS882 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

دوستان الان دیگه چت باتهای هوش مصنوعی هستند خیلی از سئوالات را مخصوصا در موارد فنی اینچنینی می تونید ازشون بپرسید. در دسترسترین اونا دیپ سیک که بدون فیلتر کار می کنه.

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

جهت اطلاع رسانی:
    من خودم سرویس فیبر ندارم، اما خونه یکی از بستگان ، سرویس داشتن و من جهت تست، speed test گرفتم، یرعت دانلود ۲۲ مگ بود. که به نظرم افتضاح هست. همینطوری از بازار یه فایل دانلود کردم دیدم ۲.۳ مگ هست.
    سرویس فیبرنوری مخابرات
    انتظارم بیشتر بود.
    بابت همین موضوع هم تصمیم گرفتم فعلا نگیرم.

12. این کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

جهت اطلاع رسانی:
    من خودم سرویس فیبر ندارم، اما خونه یکی از بستگان ، سرویس داشتن و من جهت تست، speed test گرفتم، یرعت دانلود ۲۲ مگ بود. که به نظرم افتضاح هست. همینطوری از بازار یه فایل دانلود کردم دیدم ۲.۳ مگ هست.
    سرویس فیبرنوری مخابرات
    انتظارم بیشتر بود.
    بابت همین موضوع هم تصمیم گرفتم فعلا نگیرم.
    دوست عزیر ملاک شما همون یه تست خونه بستگان هست ؟ این همه تست دوستان با سرعت و پینگ خیلی خوب گذاشتن. دانلود از بازار که گفتید حتما گوشی اندروید بوده و روی وایرلس ؟ اکسس پوینت ها و خود گوشی شاید مورد دارن روی یه PC با کابل پورت گیگ چک کنید باید 180 تا 200 مگابیت بده و دانلود با دانلود منیجر سورس خوب باشه 20 مگا بایت باید بده این برای اشتراک معمولی هست نه گیگابایتی.

14. این کاربر از blackbird بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

تقریبا تجربه ۱ ماه استفاده شخص خودمو دارم از فیبر مخابرات مینویسم :

از هر نتی ک تابه حال داشتم بهتر هست و بوده ! تجربه بهتری میده
    قطعی نداشتم !
    سرعت ثابت نیست (که بازم توضیح میدم) ولی از هرچی نت داشتم بازم بهتر عمل کرده! سرعت میانگین از سرور های داخلی ۶۵۰ تا ۹۰۰

خارجی ۵۰۰ تا ۸۰۰

سرعت اپلود ۳۰۰ لیمیت هست ولی بازم عالیه! کار رو در میاره!

باگ هاش
    هربار ک کانکشن ریست میکنی شانسی هست یهو پینگ از ۱.۱.۱.۱ که حدودا ۷۶ تا ۸۴ میچرخه یهو دراپ میشه میشه ۶۹!!!! کلا داخلی باز ۳ میلی هست هیچ تفاوتی نمیکنه! ک این عدد توی هر دو حالتش بازم عالیه! ولی خب تو مخه نمیدونم چرا اگ این ۱۰۰ هست چرا پس ۱۰۰ اشو نمیذاره وسط
    سرعت خیلی نوسانی هست و بستگی به خیلی عوامل داره ! نمیشه با ی سایت یا سرور داخلی اسپید تست کلا تجربه ای ک میکنی رو کلا باهاش قضاوت کنی! من سر این موضع زیاد ور رفتم ولی بازم میگم از هر سرویسی ک داشتم بهتر عمل کرده و بیشتر اوقات به هزار شانسی میرسه!
    ایپی ولید نمیده و CGNAT هستش! که هرچند میشه ایپی خرید اما بصورت تلفنی احتمالا تو پنل خبری از خریدش نیست! ک مشکلاتی رو داره نبودنش و .... خودتون بهتر میدونید منم نیاز خاصی ندارم بهتر بود ک اینطور نبود
    بسته زمان دار نمیشه چن تا خرید و اولویت بندی بسته ها چرت و پرته !

و نکته جالب رو بهتون بگم !

تموم سایت های همراه اول اینجا باکس فیبر دارن و متصل به فیبر هستن نمیدونم مشکل از زیرساخته یا خود مخابرات جوری لیمیت شده که حتی سایت های همراه هم همین مقدار اصولا سرعت میده ۵جی هم !
    و من شنیدم از ی بابایی که همراه هم سایت هاشون رو همین جی پان استفاده میشه
    و برعکس همه ک اکثرا نت هاشون اول صبح خوبه برا ما برعکسه چون کلا مخابراتمون کابینت رو برده برایی جایی گذاشته ک هرچی اداره تو شهریاره اینجاس روز های تعطیل پینگ با ثبات تری داریم حتی شب ها وضعیت بهتر از روزهاس
    Last edited by MMDFullHD; 13-04-2025 at 15:36.

16. 4 کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

شرکت مخابرات ایران در طرحی به نام «طوبی» با هدف ارتقای زیرساخت‌های مخابراتی، جایگزینی فناوری‌های قدیمی با فناوری‌های نوین مانند فیبر نوری را آغاز کرده است. با این حال، برخی از شهروندان از این طرح شکایت کرده‌اند و می‌گویند که این انتقال برای آنها اجباری اعلام شده و حدود یک‌میلیون و ۵۰۰ هزار تومان هزینه دارد.
    https://digiato.com/iran-technology-news/migrating-from-copper-wire-to-fiber-optics#:~:text=%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA%20%D9%85%D 8%AE%D8%A7%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D8%AA%20%D8%A7%DB%8C% D8%B1%D8%A7%D9%86%20%D8%AF%D8%B1%20%D8%B7%D8%B1%D8 %AD%DB%8C,%DB%B5%DB%B0%DB%B0%20%D9%87%D8%B2%D8%A7% D8%B1%20%D8%AA%D9%88%D9%85%D8%A7%D9%86%20%D9%87%D8 %B2%DB%8C%D9%86%D9%87%20%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%AF.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •