تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 587 از 848 اولاول ... 87487537577583584585586587588589590591597637687 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,861 به 5,870 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سوالی که اینجا هست اینه که الان کسایی که از قبل مشترک پارس بودن هم بعد از ادغام پارس و های وب ینگ و پکت لاستشون طبق معمول های وب افتضاح میشه یا چون روی بستر فنی پارس هستن کیفیت نتشون به همین صورت باقی میمونه؟(من قرارداد یکساله تازه تمدید کرده بودم که پارس به های وب فروخته شد!)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

من از سال 90 مشترک پارس هستم و بالاخره دیروز از پنل کاربری درخواست تخلیه رو ثبت کردم و عجله ای ندارم تا یکی دو روز آینده که وضعیت تعرفه های های وب هم مشخص بشه و بین های وب و فن آوا یکی رو انتخاب کنم ...الان دیگه پارس انلاین هیچ دلیلی برا موندن باقی نگذاشته

3. 2 کاربر از m123f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

قرارداد تخلیه . گفتم در جریان باشید

5. 4 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

شما نمی تونی طبق قرارداد دو طرفه قوانین کلی رو نقض کنی. وقتی شرکت ملزم به تخلیه یکروزه باشه نمیتونه تو قرارداد تخلیه 7 روز رو لحاظ کنه.

7. 2 کاربر از mahan999 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

به 195 شکایت کنین 2 ساعته تخلیه می کنن .....به منم همینو گفتن ولی همون لحظه تخلیه کردن

9. این کاربر از f_s10224 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من که فعلاً قرارداد دو ساله با حجم زیاد دارم و حالا حالا ها نیازی به تمدید قرارداد ندارم.

ولی علی القاعده از سرویسهای جدیدشون متوجه شدم که در بعضی از سرویس‌ها قیمت هرگیگ (بین الملل) نسبت به قبل کاهش هم داشته و واسه کسی که فکر دانلود شبانه نبود و فقط واسه وبگردی میخواست الان پارسانلاین حداقل نسبت به حالت قبل خودش، گزینه‌ی مناسب تریه.

به علاوه اینکه از همین گیگ می تونید دو برابر در سایتهای ترافیک داخلی استفاده کنید که البته ممکنه به درد بخور نباشه ولی خب شاید یه درصد به کار آدم بیاد. مثلاً بریم بشینیم کلیپ های آپارات رو ببینیم یا مثلاً هر روز بریم خبرها و مطالبب دو زاری سایت ورزش3 رو چک کنیم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

من که فعلاً قرارداد دو ساله با حجم زیاد دارم و حالا حالا ها نیازی به تمدید قرارداد ندارم.

ولی علی القاعده از سرویسهای جدیدشون متوجه شدم که در بعضی از سرویس‌ها قیمت هرگیگ (بین الملل) نسبت به قبل کاهش هم داشته و واسه کسی که فکر دانلود شبانه نبود و فقط واسه وبگردی میخواست الان پارسانلاین حداقل نسبت به حالت قبل خودش، گزینه‌ی مناسب تریه.

به علاوه اینکه از همین گیگ می تونید دو برابر در سایتهای ترافیک داخلی استفاده کنید که البته ممکنه به درد بخور نباشه ولی خب شاید یه درصد به کار آدم بیاد. مثلاً بریم بشینیم کلیپ های آپارات رو ببینیم یا مثلاً هر روز بریم خبرها و مطالبب دو زاری سایت ورزش3 رو چک کنیم
    به نظرت بعد از اینکه های وب اداره پارس رو بدست بگیره هم کیفیت (پینگ و تک کانگشن استریمینگ) همین جوری میمونه؟(وضعیت قراردادمنم مثل شماست و نگرانم های وب گند بزنه به سرمایه گذاری که رو پارس کردم چون قبل از پارس، های وب داشتم که انقد افتضاح وسط کار فسخ قرارداد کردم اومد پارس و یکسال هم پارس داشتم راضی بودم و دوباره تمدید کردم (با حجم زیاد که از جشنواره های ترافیک خرید کردم) که دوباره های وب اومد سراغمون!!!)

اگه نباشه جاش خالی می مونه David4None's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    localhost

پيش فرض

من فک نمیکنم عوض کردن شرکت فرقی به حال این موضوع بکنه الان چون اول تعرفه گذاری هستند یکی چند گیگ بالاتر یکی شبانه مجانی یکی طرح های نیترو و انرژی یکی باز بودن پهنا تا 16 مگ و .... وسط میکشه برای بازار گرمی و جذب مشتری با این حال تو چند ماه اینده بعد از ثابت شدن تعرفه هاشون فک نمیکنم فرق زیادی با هم بکنند همون طور که قبلن هم شاهد بودیم پس بهتره عجله سر تعرفه هایی که هنوز خود شرکت ها مشکل دارن باهاش نکنیم

13. 2 کاربر از David4None بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه L05T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من فک نمیکنم عوض کردن شرکت فرقی به حال این موضوع بکنه الان چون اول تعرفه گذاری هستند یکی چند گیگ بالاتر یکی شبانه مجانی یکی طرح های نیترو و انرژی یکی باز بودن پهنا تا 16 مگ و .... وسط میکشه برای بازار گرمی و جذب مشتری با این حال تو چند ماه اینده بعد از ثابت شدن تعرفه هاشون فک نمیکنم فرق زیادی با هم بکنند همون طور که قبلن هم شاهد بودیم پس بهتره عجله سر تعرفه هایی که هنوز خود شرکت ها مشکل دارن باهاش نکنیم
    اتفاقا به نظر من یا تخلیه کردن و رفتن به شرکت هایی که خدمات یا حجم بهتری ارائه میدن باعث میشیم که شرکت ها واسه از دست ندادن مشتری هاشون یکم رقابت کنن

15. این کاربر از L05T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

من از سال 90 مشترک پارس هستم و بالاخره دیروز از پنل کاربری درخواست تخلیه رو ثبت کردم و عجله ای ندارم تا یکی دو روز آینده که وضعیت تعرفه های های وب هم مشخص بشه و بین های وب و فن آوا یکی رو انتخاب کنم ...الان دیگه پارس انلاین هیچ دلیلی برا موندن باقی نگذاشته
    من حدود پونزده ساله که مشترک پارس بودم ولی کاشکی دوستان پارس انلاینی بعد از تخلیه نمیرفتن های وب. کاملا مشخصه که پارس به خاطر ادغامه که اینجوری تعرفه داد و میخوان مشترکها کم بشن که کارهای ادغام رو شروع کنن وگرنه از کی تا حالا پارس انقدر بد بود و اینجوری میرفت ته لیست! مطمئنا اگه این قضیه ادغام نبود قول میدم پارس بین سه تای اول بود الان از لحاظ تعرفه.
    وقتی که های وب یعنی مالک جدید پارس داره همچین رفتاری میکنه و به مشتری های پارس اهمیت نمیده چجوری دلتون میاد برید پیش همین هاب وبی که این بساط رو راه انداخته؟ این تعرفه ها حالا حالاها باهاشون بازی میشه و شرکتها رقابت میکنن و به خاطر ده بیست گیگ خدایی نرین های وبی که اینجوری ما پارس انلاینی ها رو انداخت تو جوب!

17. این کاربر از 993 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •