تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 587 از 752 اولاول ... 87487537577583584585586587588589590591597637687 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,861 به 5,870 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام مجدد اقا رضا
    ببخشین واقعا دیگه خجالت میکشم بپرسم
    البته اون he90 قبلی رو بیخیال شدم و منتظر نظرتون در باره یه الکترو استاتیک دیگه هستم ولی من بیخیال میشم این اورپیوس بیخیال من نمیشه.اگه میشه یه نگاهی هم به این بندازین . واقعا شرمنده ها .فکر کنم اتیش زدن به مالشون
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    با تشکر مجدد

داره خودمونی میشه ali.cheguevara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان تا 2 هفته ی دیگه ، یک هدفون حرفه ای (یا Shure 535 یا Westone 4) به دست من میرسه (تقریبا میشه گفت هدیه هست )...
    من تا الان ، اصلا هدفون حتی بالای 50 تومن هم نداشتم ، یعنی قوی ترین هدفونی که داشتم یه Creative EP-830 بوده... صرفا هم موسیقی رو گوش میکنم و هیچگونه فعالیت دیگه ای مثل نوازندگی و ساخت موسیقی و ... ندارم... و حس میکنم این هدفون های بالا ، یه مقدار برای مصرف من زیادی هستند...
    سوالی که دارم اینه ، به نظر شما من این هدفون رو نگه دارم یا بفروشم؟؟؟
    اینطور که آقا رضا به من گفتند ، نظرشون بیشتر روی این بود که نگه دارم هدفون رو...
    خود من هم همین تصمیم رو داشتم تا اینکه دیشب تصمیم گرفتم که یه ساعت بگیرم
    سوالی که دارم اینه که به نظر شما من هدفون رو بفروشم و یه هدفون ارزون قیمت تر بگیرم و باقی پول رو هم نگه دارم ، یا اینکه این هدفون ، ارزشش رو داره و برای مصرف من هم مناسبه و نگهش دارم؟؟؟
    خیلی ممنون
    با درود.
    ببین داداش من,رک و راست اصلا بدردت نمیخوره.یه نفر رو میشناسم اسمش علی چه گواراست.هر چی بگی حاضره واسه جنسی که دستته بده.بی چک و چونه.
    ولی خارج از شوخی من بودم نگهش میداشتم .دعا کن واست 535 رو بیارن.وستون که دیگه اصلا بدردت فکر نکنم بخوره.چون صداش حرفه ای تره.ولی 535 صدای فان تری داره.من عاشق 535 هستم.البته من خودم صداشونو گوش نکردم.ولی چون میخوام بخرم یه عالمه ریویو خوندم و راجع بهشون تحقیق کردم.
    باید ببینی چقدر به بحث صدا علاقه مندی.اگه میخوای موضوع صدا رو به طور جدی دنبال کنی حتما نگهش دار.ولی اگه نه,میتونی بفروشیش و یه دونه کلیپش اس4 بگیری 100 تومن.مطمئنن یکی مثل شما اگه صدای کلیپش رو بشنوه عاشقش میشه.احتمال زیاد میدم که از صدای کلیپس خیلی بیشتر خوشت بیاد تا صدای یه وستون.
    ولی چون اینجا به قیمت خیلی خیلی خوب میتونی بفروشیش و با اختلاف پولش با کلیپش یه پاکت پی سی های اند یا یه پلی استیشن تری بگیری,پیشنهاد شخصی خودم به شما اینه که بفروشیش.
    خلاصه مبارکت باشه.به طرف بگو یه آمپ هم واست بگیره یهویی حالش رو تکمیل ببری.
    موفق باشید.

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان کارت صدای کامپیوتر من به شدت نابود شده
    پس از خوندن این پست :
    از نوع 4ــم (Portable USB DAC) خوشم اومد...
    میخواستم ببینم ارزون ترین آمپ این مدلی که گیر میاد چنده؟؟؟ اصلا تو ایران گیر میاد؟؟؟
    خیلی ممنون
    با درود.
    تو ایران فکر نکنم گیر بیاد.
    البته جدیدا رفتم تو کار کریتیو اکسترنال ساند بلستر.فکر کنم بشه اینو اینجا گیر آورد.
    قیمتاش از 20 دلار داره تا خدا دلار.ولی یه چیزی مثل این که 60 دلاره و واسه ما ها عالیه.

4. این کاربر از ali.cheguevara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه WOLF 00's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

هدست k44 چطوره؟ تو این محدوده گزینه بهتری پیدا میشه؟ Creative Fatal1ty Gaming چطوره؟
    برای این هدست ها Burn in هم لازمه؟(زیاد نمیدونم چیه فقط میذونم در حد آب بندیه.)
    ممنون
    Last edited by WOLF 00; 02-02-2012 at 21:44.

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

بعد گرونی استدیو رو به راحتی 600 تومن میدن مردم هم میخرند!
    حالا قبلش میگفتی یه برند مشهور هست یه هدفون با کیفیت خوب زده 200 تومن برو بخر کسی....
    نمیدونم چطوری انگار مردم رو مسخ کرده.
    ایشالا روزی 1000 تا بفروشن چه اشکالی داره دارن اسباب تفریح فراهم می کنند کسایی که بیتس انتخاب می کنند قصد ندارن صدا رو حرفه ای دنبال کنند چون دنبال همون جنس صدایی هستن که بیتس داره البته قبل از انتخاب کیفیت صدا ظاهر براشون خیلی مهمتر هست که من نوعی خیلی حرسم میگیره که چرا این همه برند معتبر و صاحب سبک و صاحب نام با بیش از چند ده سال تولید مداوم و مدلهای معروف یکیشون ظاهر درست و حسابی نداره و جدیدآ هم انگار که مهندسی معکوسشون گل کرده دست به کپی کاری اون هم تابلو از هم دیگه زدن تا شاید تنوعی ایجاد کرده باشند و ما هم کمتر غر بزنیم

شما هم موفق باشید.

7. 6 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز tonypb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

مبارکتون باشه.
    من از این نایلون ها که برای خط نیوفتادن رو دستکاه ها می چسبونم به شدت بدم میاد و اولین کاری که می کنم کندن و معدوم کردن همین هاست...
    کندمشون...

نگفتین rf-4000k به burn in نیاز داره؟؟؟
    ممنون

9. این کاربر از tonypb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

هدست k44 چطوره؟ تو این محدوده گزینه بهتری پیدا میشه؟ Creative Fatal1ty Gaming چطوره؟
    برای این هدست ها Burn in هم لازمه؟(زیاد نمیدونم چیه فقط میذونم در حد آب بندیه.)
    ممنون
    با سلام
    ببخشين منظورتون هدفون akg k44 هستش؟ اگه بله كه نه burn in نياز نداره .كارت صوتي مورد نظر تون هم براي بازي و فيلم از جمله بهترينها تو رنج قيمت خودش هست ولي صرفا براي موسيقي بخواين creative titanium hd خيلي بهتره.

11. 2 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

در هر صورت بنظرتون از بین الکترواستاتیک های موجود تا 8 یا 9 میلیون با امپ و بقیه ای لوازم مورد نیازشون هدفون با ارزشی میشه انتخاب کرد یا فعلا صبر کنم شاید مورد جدیدی بزودی ارزه بشه.
    بازم ممنون که وقت با ارزشتون رو برای ما میزارین و سوالاتمون رو جواب میدین.
    خواهش میکنم

متاسفانه با این بودجه نمیشه یک Setup بسیار حرفه ای داشت ولی برای شروع میشه Sr007 + SRM007 رو در نظر داشت هر چند که تعویض کابل + هزینه کابل رابط + هزینه های ارسال + هزینه سورس مناسب چند تومنی از بودجه در نظر گرفته بیشتر میشه اما اگه خیلی کنجاو هستید به نظرم Koss 950 تنها گزینه ارزان قیمت و با کیفیت هست که تقریبآ به هیچی نیاز نداره جزء یک فیش پرداخت به مبلغ حدود 700 دلار هر چند که خود Koss قیمتی حدود 1000 دلار در نظر گرفته و نکته بسیار مهم تنها هدفون الکترونیکاستاتیک با گارانتی مادام العمر هست که بعید میدونم هیچ وقت به استفاده از اون نیازی باشه چون آمپ یا همون درایور همراه این هدفون به اندازه کافی با کیفیت هستند

یه کوچولو درد دل:
    لطفآ فرقی بین rezaomido و دیگر کاربرها نزارید و لطفآ حتی اگه خیلی پست داده شده توسط rezaomido مورد استفاده شما بود فقط و فقط دکمه تشکر زده بشه چون اینطوری میشه از اون زمان به نفع خودمون و دیگران استفاده کرد و نیازی نیست که یک یا چند جمله تشکر آمیز و از جانب خود و دیگران ارسال کرد (منظورم با امثال اون جمله کمرنگ شده هست)
    اجازه بدید همه با هم هر آنچه تجربه داریم به اشتراک بزاریم نه اینکه یک نفر رو بهتر از دیگران بدونیم
    امیدوارم که تذکر دوستانه من نوعی رو به عنوان یک خواهش برداشت کرده باشید

شما هم موفق باشید.

13. 5 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام مجدد اقا رضا
    ببخشین واقعا دیگه خجالت میکشم بپرسم
    البته اون he90 قبلی رو بیخیال شدم و منتظر نظرتون در باره یه الکترو استاتیک دیگه هستم ولی من بیخیال میشم این اورپیوس بیخیال من نمیشه.اگه میشه یه نگاهی هم به این بندازین . واقعا شرمنده ها .فکر کنم اتیش زدن به مالشون
    با تشکر مجدد
    سلام به شما

خودتون رو خسته نکنید تصاویر (دو تای بالایی) هم مربوط به سه سال پیش هست اون موقع تصورم ذهنی من نوعی هم همینی بود که الان شما دارید و جالبه که اون موقع قیمتش 5000 دلار بود + یک جفت پد اضافه و یک سری لامپ نو و همچنین یک کابل اضافه

و یک نکته اینکه دو تصویر بالایی مربوط به هدفون پایینی نیست و احتمالا یک کلاهبرداری هست و کمی بیشتر دقت کنید

شما هم موفق باشید.

15. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان کارت صدای کامپیوتر من به شدت نابود شده
    پس از خوندن این پست :
    از نوع 4ــم (Portable USB DAC) خوشم اومد...
    میخواستم ببینم ارزون ترین آمپ این مدلی که گیر میاد چنده؟؟؟ اصلا تو ایران گیر میاد؟؟؟
    خیلی ممنون
    با درود.
    رفتم سرچ کردم دیدم کارت صوتی اکسترنال کریتیو تو ایران هست با قیمت تقریبا دلار 1400 تومان.
    قیمتهاش 20 و 34 و 69 و 95و105 تومنه که دو تای آخری رو من فقط پیشنهاد میکنم.
    شاید مدلهای دیگه ای هم باشه.ولی من فقط اینارو تونستم پیدا کنم.
    بدرود.

17. 2 کاربر از ali.cheguevara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •