تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 587 از 754 اولاول ... 87487537577583584585586587588589590591597637687 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,861 به 5,870 از 7539

نام تاپيک: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من که داداش ۱ کیلومتر با مرکز فاصله دارم سر خط مستقیم سیم کشیدم ریتم مکس جر بده ۲۰ بیشتر نمیشه اونم نه همیشگی
    21 رو چ حساب اخه الانم مکس حدود 18700 هست نویز هم 28 هست
    فاصله از مرکز درسته تاثیر گذاره ولی این مهمه چقد سیم دویده شده واسه اینکه برسه دست مشترک و چقد تو بین راه سیم کات شده
    عزیز من ، من نوشتم در شرایط مناسب! اره حرفت درسته اما تو شرایط عالی و مناسب میشه... به هر حال ممکنه نه تا اون حد ولی بتونه به چیزی که می خواد برسه

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام دوست گامی شما که الان این کابل رو خریدی راضی هستی نویزت کم شده میشه یه عکس از مودمت بزاری
    من میخواستم سرویس 16 مگ بگیرم فاصلم هم از مرکز مخابراتی تقریبا 1500متره بنظرتون اگه یه کابل عالی بخرم میتونم 16 مگ داشته باشم؟!
    سلام
    بله به شدت راضی هستم چون هم شیلد دار هست هم سطح مقطعش زیاده .دوست عزیز هیچ کابلی نمیتونه نویز رو کم کنه و کابل خوب فقط باعث میشه نویز شما از سر خط تا مودم تقریبا تغییری نکنه و بیشتر نشه وگرنه اینکه نویز کم بشه حتی با نویز گیر هم غیر ممکنه چه برسه به کابل .البته شما به سطح مقطع سیم توجهی نکن لزومی نداره خیلی ضخیم باشه نازک هم باشه جواب میده .یه نکته : اگر تونستید هزینه کنید به جای کابل مخابراتی کابل شبکه بگیرید مس خالص چون کابل های شبکه هر زوج سیمهاش دور هم تنیده شده و این نکته ی مثبت برای جلوگیری از نویز هست ولی کابل مخابراتی معمولا تنیده نیستن .فاصله رو ول کن باید مودم رو ببری سر خط ببینی وضعیت snr و مکس ریت چقدر هست اگر کابلی که گفتم استفاده کنی و مستقیم باشه از کنار برق و ... هم رد نشه هر چقدر سر خط بهت بده داخل هم همونقدر میتونی بگیری.
    و چقد تو بین راه سیم کات شده
    با این مورد موافقم ، شدیدا تاثیر گذار هست و هر یه مفصلی (وصله )که سیم توی شبکه ی زمینی مخابرات بخوره دست کم 2 مگ از کشش خط کم میشه.
    Last edited by ahwazp30; 10-02-2018 at 19:24.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

خیلی عجیبه همسایه ما سه کیلومتر با مخابرات فاصله داره 24 و قشنگ میکشه
    شاید اون isp نزدیک به اونا dslam داشته...

آخر فروم باز shaahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سیم های تلفن خوب هستن اما مشکلی که من داشتم این بود که بدون هیچ محافظی میخواستم کابل رو از فضای بیرون عبور بدم و برف و باران و نور خورشید کابل رو از بین میبرد.
    برای همین بجای سیم تلفن از کابل برق دو در یک با عایق خوب استفاده کردم .
    حالا نمیدونم تا چه اندازه این انتخاب من علمی و صحیح بوده .
    بصورت عملی یک سر کابل 50 متری را به سیم های ورودی مخابرات به منزل لحیم کردم و کابل را بدون بریدگی و بدون عبور دادن از کنار سیم های برق تا کنار مودم انتقال دادم و مستقیما به مودم متصل کردم .
    این کار باعث شد SNR من در نتیجه سیم کشی داخل منزل کاهش پیدا نکنه و دقیقا همان مقداری را داشته باشم که در سر خط و ورودی به منزل دارم.
    الان سه سال هست که انواع آب و برف و حرارت خورشید نیز به کابل خورده اما با روز اول فرقی نداره و همچنان با کیفیت خیلی خوبی مشغول استفاده از اون هستم.

نمیدونم دیگه چه انتخاب مناسبی بجای این کابل میتونستم داشته باشم اما شک ندارم اگه با کابل دوزوج تلفن این کار رو انجام میدادم میبایست به یک سال نکشیده دوباره سیم کشی کنم.

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سیم های تلفن خوب هستن اما مشکلی که من داشتم این بود که بدون هیچ محافظی میخواستم کابل رو از فضای بیرون عبور بدم و برف و باران و نور خورشید کابل رو از بین میبرد.
    برای همین بجای سیم تلفن از کابل برق دو در یک با عایق خوب استفاده کردم .
    حالا نمیدونم تا چه اندازه این انتخاب من علمی و صحیح بوده .
    بصورت عملی یک سر کابل 50 متری را به سیم های ورودی مخابرات به منزل لحیم کردم و کابل را بدون بریدگی و بدون عبور دادن از کنار سیم های برق تا کنار مودم انتقال دادم و مستقیما به مودم متصل کردم .
    این کار باعث شد SNR من در نتیجه سیم کشی داخل منزل کاهش پیدا نکنه و دقیقا همان مقداری را داشته باشم که در سر خط و ورودی به منزل دارم.
    الان سه سال هست که انواع آب و برف و حرارت خورشید نیز به کابل خورده اما با روز اول فرقی نداره و همچنان با کیفیت خیلی خوبی مشغول استفاده از اون هستم.

نمیدونم دیگه چه انتخاب مناسبی بجای این کابل میتونستم داشته باشم اما شک ندارم اگه با کابل دوزوج تلفن این کار رو انجام میدادم میبایست به یک سال نکشیده دوباره سیم کشی کنم.
    برای کار مخابراتی باید از سیم تک رشته استفاده کرد نه چندرشته یا همون افشان.اگر کابل برق شما تک رشته ی خشک هست مشکلی ایجاد نمیکنه ولی تعجب من اینه که وقتی کابل مربوطه هست چرا بعضی از دوستان به جاش از کابل برق و .... استفاده میکنن ؟کابلی که من گرفتم کابل مخابراتی هست و هم شیلد داره هم اوت دور هست و بسیار سخت و مقاومه .الان 7 ساله دارمش و کنار سیم جوشکاری هم انجام شده اما یک ذره اسیب ندیده .کابل دو زوج مناسب استفاده ی بیرون نیست .حتی کابل 4 و 6 زوج هم indoor و outdoor دارن .پس باید نوع مناسب انتخاب بشه.حالا شما که سیم کشیت رو انجام دادی اما باقی دوستان که قصد سیم کشی دارن سعی کنند از کابل مخابراتی با روکش پلی اتیلن شیلد دار استفاده کنند نه از کابل های غیر استاندارد یا کابل برق.

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

برای کار مخابراتی باید از سیم تک رشته استفاده کرد نه چندرشته یا همون افشان.اگر کابل برق شما تک رشته ی خشک هست مشکلی ایجاد نمیکنه ولی تعجب من اینه که وقتی کابل مربوطه هست چرا بعضی از دوستان به جاش از کابل برق و .... استفاده میکنن ؟کابلی که من گرفتم کابل مخابراتی هست و هم شیلد داره هم اوت دور هست و بسیار سخت و مقاومه .الان 7 ساله دارمش و کنار سیم جوشکاری هم انجام شده اما یک ذره اسیب ندیده .کابل دو زوج مناسب استفاده ی بیرون نیست .حتی کابل 4 و 6 زوج هم indoor و outdoor دارن .پس باید نوع مناسب انتخاب بشه.حالا شما که سیم کشیت رو انجام دادی اما باقی دوستان که قصد سیم کشی دارن سعی کنند از کابل مخابراتی با روکش پلی اتیلن شیلد دار استفاده کنند نه از کابل های غیر استاندارد یا کابل برق.
    متاسفانه من از چندین الکتریکی در زمان خرید سوال کردم و همه کابل دوزوج رو نشون دادن و گفتن که اینو باید بخری ....
    حالا نمیدونم سواد کافی ندارن در حرفه خودشون یا اینکه کابل مورد نظر من رو برای فروش ندارن که به من ارائه بدن .
    یک شخص سیم کش نیز همین رو به من گفت و من کلافه شده بودم ، از ظاهر سیم هم براحتی میشد تشخیص داد که مقاومت کافی نداره و برای مسیرهای خارجی مناسب نیست.
    از آخر خودم سر خود تصمیم گرفتم و کابل برق خریدم خخخ
    البته نمیدونم واسه من مشکلی که ایجاد نکرده و مقدار SNR با درب منزل برابر هست ، حالا اگه در آینده مشکل ایجاد شد این دفعه میرم بهترین کابل اوت دور رو انقدر میگردم پیدا کنم بخرم ، تعداد زوجش هم اصلا مهم نیست زیاد باشه ، اصلا واسه یک خط تلفن میرم 20 زوج میخرم خخخ
    فقط کیفت مورد نظر رو ایجاد کنه و قطر لازم رو داشته باشه دیگه حله

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

کابل خوب تلفن به کابلی میگن که اولا الیاژی که در تولیدش استفاده شده 100% از مس باشه و اینکه شیلد دار باشه بعد از کابل مسیر صحیح برای کشیدن کابله و سپس یک پریز مرغوب
    شما با این فاصله باید سرعت 21 مگ رو بتونید بگیرید البته در شرایط مناسب ! حال ممکنه کمی هم ازش کاسته بشه الان مگه کشش خط روی چه عددیه؟
    ته تهش تا 10 مگ

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اتفاقا سیم افشان هست از این پدرمادر دارهای صنعتی ده پانزده آمپر، حتا مواد ضدحریق داره برای جریان بالا خخخ
    کابل کرمانم نیست ، کابل مشهده
    از نظر علم فیزیک اگه تخصص دارین در مورد مشکلی که ایجاد میکنه توضیح بدین.
    چون درسته که این کابل برای اینکار ساخته نشده اما خب کار من رو راه انداخت ، کابل زوج بالا اوت دور چندین برابر هزینه داشت ، از همین کابل هایی که مخابرات برای انتقال خطوط به داخل منزل ها استفاده میکنه باید کلی وقت میذاشتم پیدا میکردم و خریداری میکردم .
    اتفاقا تازگی isp عوض کردم و پشتیبانی شرکت جدید هم میگه خط شما نویز نداره و کیفیتش خوبه.
    الانم وضعیت گیم روی 16مگابیت برای من فعال هست و به هیچ عنوان پرش لینک در این isp و isp قبلی وجود نداشت.
    البته شرکت قبلی به من میگفت خط شما بیشتر از 12مگابیت جواب نمیده و وقتی درخواست افزایش خط میدادم توی اون روز چندباری قطع و وصل میشدم .
    (توی همون شرکت قبلی هم خطم ماه ها روی 16 مگابیت بود، بنظر میرسه بخاطر کبود پهنای باندشون بطور عمدی کشش خط من رو پایین میگفتن چون الان دوهفته هست با همون پهنای باندی که میگفتن خط شما نمیکشه دارم بدون حتا یک قطعی و پرش لینک از شرکت دیگه سرویس میگیرم)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

دوستان یه سوال چرا من با هر باز خاموش و روشن کردن مودم نویز خطم و همچنین ریتم بالا و پایین میشه مشکل از کجاست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

اتفاقا سیم افشان هست از این پدرمادر دارهای صنعتی ده پانزده آمپر، حتا مواد ضدحریق داره برای جریان بالا خخخ
    کابل کرمانم نیست ، کابل مشهده
    از نظر علم فیزیک اگه تخصص دارین در مورد مشکلی که ایجاد میکنه توضیح بدین.
    چون درسته که این کابل برای اینکار ساخته نشده اما خب کار من رو راه انداخت ، کابل زوج بالا اوت دور چندین برابر هزینه داشت ، از همین کابل هایی که مخابرات برای انتقال خطوط به داخل منزل ها استفاده میکنه باید کلی وقت میذاشتم پیدا میکردم و خریداری میکردم .
    اتفاقا تازگی isp عوض کردم و پشتیبانی شرکت جدید هم میگه خط شما نویز نداره و کیفیتش خوبه.
    الانم وضعیت گیم روی 16مگابیت برای من فعال هست و به هیچ عنوان پرش لینک در این isp و isp قبلی وجود نداشت.
    البته شرکت قبلی به من میگفت خط شما بیشتر از 12مگابیت جواب نمیده و وقتی درخواست افزایش خط میدادم توی اون روز چندباری قطع و وصل میشدم .
    (توی همون شرکت قبلی هم خطم ماه ها روی 16 مگابیت بود، بنظر میرسه بخاطر کبود پهنای باندشون بطور عمدی کشش خط من رو پایین میگفتن چون الان دوهفته هست با همون پهنای باندی که میگفتن خط شما نمیکشه دارم بدون حتا یک قطعی و پرش لینک از شرکت دیگه سرویس میگیرم)
    کابل برق چون به هم تابیده نشده شاید مشکل ایجاد کنه...
    اون سیمای دو زوج تلفن هم به هم تابیده شده یکم ازش باز کنید می بینید...(به اندازه کابلای lan نیست ولی حتما تاب داره وگرنه اصلا کابل مخابراتی نخریدید...)
    بارها گفتم الان هم می گم بهترین کار اینه که مودم رو دم در بزارید بعد cat5 یا cat6 بکشید تا اتاق ...
    در مورد سیم افشان و مفتولی هم عموما اینطور هست که تا دم در شما مفتولی هست و سیم کشی داخل افشان (تا پشت پریز هم مفتول میزنن ولی نه همیشه)....
    سیم مفتولی در کل بهتره و ارزون تر ولی بخاطر سفت بودنش و اینکه شکننده هست جایی که کاربر با سیم سروکار داره استفاده نمیشه(مثلا پریز تا تلفن یا سیم کشی داخلی چون سخته که از داخل لوله ردش کنی-به نسبت مفتولی)...

11. این کاربر از crash00 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •