تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 587 از 624 اولاول ... 87487537577583584585586587588589590591597 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,861 به 5,870 از 6236

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی

پروفشنال fight12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

راضی هستی ازش؟

سرعته تعویض کانالش بالاست؟ (مثل دنای هست از این نظر چون این دنای که ما داریم از نظر سرعت تعویض کانال نسبتا خوبه)

واینکه این دیگه اون مشکل تیک تصویر دنای تو صحنه های سریع رو نداره دیگه؟
    مشکل خاصی نداره تو مدلی که من دارم.قدرت گیرندگیش از ایکس ویژن ٣٣٣ و دنای ورژن قدیمیش بیشتره.

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk

2. این کاربر از fight12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Karistias's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شهریار

پيش فرض

مشکل خاصی نداره تو مدلی که من دارم.قدرت گیرندگیش از ایکس ویژن ٣٣٣ و دنای ورژن قدیمیش بیشتره.

اتقاقا همین الان تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بودم یه مدله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داره پسند کردم که تو معرفیش زده سرعت پردازش و تعویض کانال بسیار بالا به نظرت چطوره همینو بگیرم؟
    Last edited by Karistias; 06-03-2014 at 22:56.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

اتقاقا همین الان تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بودم یه مدله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داره پسند کردم که تو معرفیش زده سرعت پردازش و تعویض کانال بسیار بالا به نظرت چطوره همینو بگیرم؟
    اون مدل رو تا حالا ندیدم.

5. این کاربر از fight12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شهریار

پيش فرض

الان شما می تونی جواب این سوال رو بدی

یه مشکلی بود که با دنای که تو اول صفحه قبل نوشتم که اگه اشتباه نکنم شما هم گفتی همین مشکلو قبلا با دنای داشتی درسته؟ می خوام ببینم که الان دیگه با پروویژن x10 اون مشکل رو نداری که؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

الان شما می تونی جواب این سوال رو بدی

یه مشکلی بود که با دنای که تو اول صفحه قبل نوشتم که اگه اشتباه نکنم شما هم گفتی همین مشکلو قبلا با دنای داشتی درسته؟ می خوام ببینم که الان دیگه با پروویژن x10 اون مشکل رو نداری که؟
    بله خوبه.
    تا حالا خراب نشده پارسال نزدیک عید گرفتم.

8. این کاربر از fight12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شهریار

پيش فرض

پس اگه مدلی که داری تو صحنه های سریع تیک نمی زنه احتمال زیاد این مدل(q100) هم چوت از همون مارکه تیک نزنه درست نمی گم به نظر شما؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

پس اگه مدلی که داری تو صحنه های سریع تیک نمی زنه احتمال زیاد این مدل(q100) هم چوت از همون مارکه تیک نزنه درست نمی گم به نظر شما؟
    من از پرو ویژن راضی بودم.
    چه ۴ سال پیش که کارت تی وی پرو ویژن گرفتم.
    چه الان که گیرنده دیجیتال دارم.
    دیگه اگه جدیدا بد شده یا شانس شما خراب باشه من نمیدونم.
    تا عید میخوام یه کارت تی وی دیگه هم بگیرم.

11. این کاربر از fight12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ali_vdo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    پایتخت کشور

پيش فرض

دوستان من Provision مدل Q1000 رو خریدم.
    اگه تهران هستید حتما حضوری برید از دفتر مرکزی بگیرید که مالیات و عوارض ازتون نمی‌گیرن (حدود پنج هزار تومن) و پنج هزار تومن هم تخفیف خرید حضوری می‌دن.
    گیرندگی‌اش از این مدل SD که قبلن داشتم خیلی ضعیف‌تره (فقط ده تا کانال دوم تصویری رو می‌گیره!) اگه این برند به گیرندگی معروفه بقیه چی باشن خدا می‌دونه (یا شاید هم دستگاه قدیمی من خیلی خوبه!) الان هم مشکل آنتن دارم و باید برم یه فکری به حالش بکنم. خوش‌بختانه از این ویژگی‌ها داره که وقتی جهت آنتن درست باشه بوق می‌زنه...
    سرعت تعویض کانال خیلی خوبه (حدود یک ثانیه) البته یکی دو ثانیه اول کنده و بعد عادی می‌شه سرعت پخش. برای این‌که ببینید هر کانال چی داره و سریع میون کانال‌ها گشت بزنید کافیه. (با این‌که سیگنال من به شدت ضعیف بود).
    پخش از usb هم سرعتش خوبه و بدون مکث می‌شه توی فیلم جلو و عقب رفت. mkv رو به همراه زیرنویس داخلی (muxed) باهاش امتحان کردن که جواب داد (در چند اندازه مختلف). زیرنویس فارسی بدون مشکل اجرا شد. البته رنگ زیرنویس سفیده و من تو اون یکی دو ساعت نتونستم منوی تنظیمات مربوط به زیرنویس رو پیدا کنم.
    کیفیت ساخت بدنه‌ی دستگاه هم قابل قبوله در کل.

تو مدت محدودی که باهاش کار کردم همین چیزها رو می‌تونم بگم. امیدوارم به‌دردتون بخوره.

13. 3 کاربر از Ali_vdo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

دوستان من Provision مدل Q1000 رو خریدم.
    اگه تهران هستید حتما حضوری برید از دفتر مرکزی بگیرید که مالیات و عوارض ازتون نمی‌گیرن (حدود پنج هزار تومن) و پنج هزار تومن هم تخفیف خرید حضوری می‌دن.
    گیرندگی‌اش از این مدل SD که قبلن داشتم خیلی ضعیف‌تره (فقط ده تا کانال دوم تصویری رو می‌گیره!) اگه این برند به گیرندگی معروفه بقیه چی باشن خدا می‌دونه (یا شاید هم دستگاه قدیمی من خیلی خوبه!) الان هم مشکل آنتن دارم و باید برم یه فکری به حالش بکنم. خوش‌بختانه از این ویژگی‌ها داره که وقتی جهت آنتن درست باشه بوق می‌زنه...
    سرعت تعویض کانال خیلی خوبه (حدود یک ثانیه) البته یکی دو ثانیه اول کنده و بعد عادی می‌شه سرعت پخش. برای این‌که ببینید هر کانال چی داره و سریع میون کانال‌ها گشت بزنید کافیه. (با این‌که سیگنال من به شدت ضعیف بود).
    پخش از usb هم سرعتش خوبه و بدون مکث می‌شه توی فیلم جلو و عقب رفت. mkv رو به همراه زیرنویس داخلی (muxed) باهاش امتحان کردن که جواب داد (در چند اندازه مختلف). زیرنویس فارسی بدون مشکل اجرا شد. البته رنگ زیرنویس سفیده و من تو اون یکی دو ساعت نتونستم منوی تنظیمات مربوط به زیرنویس رو پیدا کنم.
    کیفیت ساخت بدنه‌ی دستگاه هم قابل قبوله در کل.

تو مدت محدودی که باهاش کار کردم همین چیزها رو می‌تونم بگم. امیدوارم به‌دردتون بخوره.
    جالبه من با ایکس ویژن و دنای مشکل داشتم تو گیرندگی اما با پرو ویژن نه!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه monaj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    In My Mind

پيش فرض

من ایکس ویژن 232 دارم که با آنتن سقفی باهاش کار میکنم. دیروز رفتم یک پروویژن X5-Gold هم به قیمت 78000 تومن خریدم. یک آنتن رومیزی لالی هم براش خریدم. قدرت گیرندگیش از 232 بیشتره. چون آنتن رومیزی را که به ایکس ویژن وصل میکنم، تصویر خیلی خرابه. ولی با این خیلی بهتره. ولی در عین حال معایب زیر را هم داره: 1- کنترلش خیلی خوب عمل نمیکنه و باید مستقیم به سمت دستگاه بگیرمش. کنترل ایکس ویژن بهتر عمل میکنه. 2- رنگهاش کمی ماته (خیلی کم). البته توی منو تنظیمات رنگ داره. 3- موقع پخش تصاویر فوتبال زنده (مثل همین دیشب مسابقه بایرو لورکوزن و پاریسنژرمن) گاهی اوقات حرکت تصویر برای نیم ثانیه کند میشه. البته شاید کسی خیلی متوجهش نشه، چون احتیاج به دقت داره. ولی موقع پخش مسابقات ورزشی دارای صحنه های سریع که پخش زنده نیستند، چنین مشکلی نداره. دیگه بقیه موارد مثل ضبط کردن و پشتیبانی از فرمتهای مختلف برای پخش را چک نکردم.

16. 3 کاربر از monaj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •