درود دوستان
میگم Vt50 بالاخره اومد ایران یا نه ؟!
قصد خرید دارم توی این هفته ، بهترین و کاملترین مدلی که میتونم پیدا کنم چی هست و قیمت حدودی هم اگر داشته باشید ممنون میشم ( 46 حداقل ، 55-60 هم حداکثر )
درود دوستان
میگم Vt50 بالاخره اومد ایران یا نه ؟!
قصد خرید دارم توی این هفته ، بهترین و کاملترین مدلی که میتونم پیدا کنم چی هست و قیمت حدودی هم اگر داشته باشید ممنون میشم ( 46 حداقل ، 55-60 هم حداکثر )
بهترین گزینه در حال حاضر مدل 50st50 هست که در شهرهای مرزی موجوده با قیمت 4000000 تومان که اگر قیاس کنیم با 50vt30 که حدود 6000000 قیمت داره فوق العادست یا اینکه صبر کنید تا ببینید نمایندگی پاناسونیک بین محصولات فکس و سیستمهای سنترال و ارتباطی آیا قصد وارد کردن hdtv رو دارد یا نه! البته با کمال تعجب قیمت درخواستی برای 50x50 رو در فروشگاهاشون 4500000 و 47e5 رو بیش از 5500000 تایین کردند که نمیدونم چرا همرو ساده فرض کردن؟! چون اکثر خریداران کم و بیش از مدلها و قیمتهای اونور آب خبر دارن و اگر هم فرض کنیم که این مدلها خوبن وقتی پلاسما 51 اینچ سری 8 رو با قیمت 4600000 میبینی یا 46ex720 رو با 3350000 انصافا به شعور مسئولان نمایندگی شک میکنی!
کسی هست بتونه به من کمک کنه؟
لااقل یکی بگه این مشکل رو کجا مطرح کنم
به نظرم این مشکل رو اینجا مطرح کنید زودتر جواب میگیرید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان ، vt50 رو بدون گارانتی ، 6 تومن میصرفه خرید ؟!
معلوم نیست که اینجا با گارانتی چه قیمتی عرضه میشه.
یه نکته دیگه هم صبر کن اینجا عرضه بشه ببینیم اصلا پاناسونیک چند چنده.ببین اصلا این مدل رو میخواد بیاره یا نه.اینروزا به کارای این کمپانی توی ایران زیاد نمیشه اطمینان کرد.یوقت دیدی اصلا این مدل رو وارد نکرد اونوقت دو روز دیگه اگر تلویزیونت دچار نقص فنی بشه باید دو دستی بندازیش تو سطل زباله.
تو بانه قیمتا یکم واقعی تره از بازار داخلی و روز به روز تو دنیا که حراج میخوره قیمت بانه هم میاد پایین، داستان تکراریه دلارم الان مطرح نیست و دلار ثابت شده روی 3300 .
من بودم یکم بیشتر صبر میکردم که قیمت بیاد پایین، همینطور که آقای رایان فرمودند اگه بانیان VT50 وارد نکنه این مدل تو ایران مثل تلویزیونهای Toshiba کمیاب میشه و واسه لوازم جانبی و خدماتش به مشکل میخورید.
سلام
دوستان خبر جدید کسی نداره؟ از بانه ؟یا نمایندگی ها که بالاخره چه خاکی می خوان تو سرشون بریزند؟
من یه خبر جدید دارم فرهادو جان، داستان تکراری ارز هست! اینکه اگه میخواید از بانه بگیرید مکث نکنید چون .....خودتون میدونید دیگه!!!
Last edited by parham511; 23-01-2013 at 00:07.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)