6 ماه پیش چیه.همین اسفند ماه به بهانه اینکه هرکسی به اندازه خودش باید ترافیک بخره قیمتها رو کشیدن بالا
6 ماه پیش چیه.همین اسفند ماه به بهانه اینکه هرکسی به اندازه خودش باید ترافیک بخره قیمتها رو کشیدن بالا
واسه من افزایش قیمت نداشت
تنها افزایش قیمتی که داشتم فکر کنم پارسال تابستون بود که هرگیگ اضافه رو شرکت اندیشه از 2 تومان درست کرده بود 3700
وگرنه افزایش قیمت پورت نداشتم و هنوز هم همون قیمت ها هست
شاید فقط تو مازندران بوده
مخابرات ترافیکش 4000تومن شد ولی خصوصی 4500 اگه برای ناممحدود ها 2000بره بالا خوبه ولی بیشتربشه باید مصرف رو بیاریم پایین
ضحی کیش داری؟
ضحی کیش ومخابرات های همون استان سرویس میدن که در اصل همون مخابرات هستش
میدونم مخابرات هست
من حدود 10 ماه هست مخابرات دارم
حدود 2 ماه از ضحی کیش و 8 ماه از شرکت اندیشه داشتم (( اندیشه تو گیلان پورت مخابرات ارائه میده ))
قبلا که از اندیشه پورت داشتم
هر گیگ ترافیک 2 تومان بود (( از تابستون سال قبل فکر کنم ))
ولی بعدش یهو شد 3700
الان هم که از مخابرات دارم هر گیگ همون 4 تومان هست
///////////
ولی گرونی اصلی زمانی هست که پورت گرون بشه
چون ترافیک واسه کاربران محدود هست
128 نامحدود همین الان فعالش کردم
خوب خداروشکر قیمت اینترنت افزایش پیدا نمیکنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرم ک.. شعر گفته یکی از علتهای گرونی تو این مملکت همین شورای رقابته با اون تعیین کردن ک ..ری قیمتها یک نمونه اش تعیین قیمت خودروست
دوستااااااااااااااااااان سلام...
من اینترنت 256 نامحدود دارم...میخام برا دوره بعد که 5 روز مونده 512 نامحدود بگیرم ..
تو پست های قبلیو که میخوندم همیشه حرف از این بود که نامحدود از 128 تا 1 مگ 2 مگ هیچ فرقی نمیکنه ... من همیشه یا اگه خوب بگم وقتایی که سرعت اینترنت مخابرات برا همه خوبه 380 دانلود دارم..یعنی اگه الان نامحدود 512 یا 1 مگ بگیرم سرعت دانلودم همین 380 و اصلا تغییر نمیکنه یا 100 تا 200 تا یا بیشتر بالا میره؟؟؟؟![]()
من تا امروز صبح 256 داشتم امروز هم 128 سرعتم هیچ فرقی نکرد
همشون یکیه.وقتی پهنای باند خطت رو 3 مگ میبندن چطوری میتونی 480 دانلود کنی؟
4مگ بسته بشه بالای 500 نمیره
با تست امضات 1 مگ فرق داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)