دوستان چی شد ، نمیخواین راهنمایی کنین ؟![]()
دوستان چی شد ، نمیخواین راهنمایی کنین ؟![]()
فکر کنم کلا تاپیک منحل شده که کسی جواب نمیده.
ی سوال داشتم برای فیلم دیدن با جزییات بالا و تفکیک مناسب کدام یک را با دلیل پیشنهاذ میکنید؟ از خارج قرار است تهیه گردد
Shure SRH940
Sennheiser HD8 DJ
سلام بنده HD8 رو دارم كه باهاش موزيك هاي بيس دار گوش ميدم و بهتون توصيه نميكنم
توصيه من Shure هستش ...
از دوستان اگه کسی مدل پیستون3 شیائومی رو میخواد پیام خصوصی بده.قیمت دیجی قبل از تموم کردن 99000 تومن بود.من 75 میدم.بقیه مدلهاش هم موجوده.
سلام . بین این سه مورد به ترتیب کدوم بهتر صدای محیط ایزوله میکنه ؟ کدوم کیفیت بیس خصوصا low bass بهتری داره . کیفیت صدای کلی کدوم بهتر ؟ اولویت گرفتن سر و صدای محیط
Sony mh1c
Piston 3
Xiaomi iron
دوستان اگه تو همین رنج مدل بهتری سراغ دارن بگن
دوستا هندزفری مناسب فقط و فقط برای گوش دادن به موسیقی هیپ هاپ چیزی.پیشنهاد میکنید؟
تا حدود قیمتی 1 میلیون و بالاتر بهترین هدفونی که میتونید تهیه کنید Philips Fidelio X2 هست برای فیلم و موسیقی که همینجا هم میتونید پیدا کنید
Sony MDR100AAP اینم تا قیمت زیر 1 میلیون خیلی بهتره نسبت به اودیو تکنیکا M50X و MSR7 و باقی مدل های تو اون رنج قیمت
hd8 و 940 شور برای کاربرد شما مناسب نیست
Last edited by armanqd; 15-08-2016 at 13:13.
سلام
بین Audio-Technica ATH-CKX9iS و Sennheiser CX 5.00 کدوم رو پیشنهاد می کنید؟ یا کلا چیز دیگه ای پیشنهاد میکیند؟
موسیقی اکثرا الکترونیک و انواع دیگر سبک ها رو گوش میدم.....
Last edited by WILD GOAT; 22-08-2016 at 14:11.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگیرید که حتی تا 400 تا 500 تومن هم بی رقیب هست و از دو مدلی که مد نظر دارید خیلی بهتره و همینطور قیمت پایینتر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)