کیش رو نمیدونم ولی اینجور که یارو گفته بالای 40 گیگ دانلود گیگی 2 هزارتومان ناقابل...یه چیزی بدید سرم بکوبم بهشحالا کسی قیمت داره که گیگی چقدر میشه؟ از کی ؟![]()
کیش رو نمیدونم ولی اینجور که یارو گفته بالای 40 گیگ دانلود گیگی 2 هزارتومان ناقابل...یه چیزی بدید سرم بکوبم بهشحالا کسی قیمت داره که گیگی چقدر میشه؟ از کی ؟![]()
خیلی وقته شورش را در آوردن ....
اینترنت تعطیل، کرکررو رو بکش بالا
از همین امشب شرکتها دست به کار شدن و اولیش هم شرکت آسیاتکه ،تو تعرفه هاش ،تمام سرویس ها رو برداشته![]()
pp..tp
پورت 1723
l2..tp
پورت 1701
ip..s.ec
پورت 4500
s..s..tp
پورت 443
از میز کامپیوترت استفاده کن
فکر کنم باید کرکره بکشی پایینا![]()
Last edited by saeid72; 25-02-2013 at 23:34.
خب بعله کاشف به عمل اومد که مسئولین زحمتکش نشستن فکر کردن که چطور بیشتر از این میتونن به مردم خدمت کنن و به این طرح جدید رسیدن:
به عنوان مثال شما سرویس 512 نامحدود داشتی برای کارهای عادی روزانه که استفاده اکثر کاربران هم اینه(وبگردی/ایمیل/گفت و گوی آنلاین/دانلود فایل های کم حجم مثل کلیپ های صوتی و تصویری /بازی آنلاین و ...و با فرض اینکه دانلودر نیستی و فایلهای حجیم زیاد نمیگیری متوسط ترافیک روزانه 500 مگابایت گرفتیم (برای اینکه به عمق فاجعه پی ببرید با سرعت متوسط دانلود 512 که 60 میگیریم شما روزانه 8 ساعت فقط دانلود کنی 1.5 گیگ میشه بدون کارهای عادی دیگه)که میشه ماهی 15 گیگ و هزینه 20 تومن
حالا با طرح جدید شما طبق همون تصویری که نرخ حجم مصرفی جداگانه بود چون هزینه نگهداری , سرعت رو نمیدونم میشه حدود 50 تومن فقط برای حجم!! پس اینجا ما متوجه میشیم که این طرح چقدر زیاد به نفع کاربر بوده !!!!
تازه این مثالی که زدم برای یک کاربر عادی با مصرف معمولی بود دانلودرها و اون طرحهای محدود قدیمی که دانلود شبانه داشت و اونایی که نمیتونن قطره چکانی مصرف کنن و حتما سرویس نامحدود میخوان و ...که جای خود دارن!!!
البته الان که فکر میکنم اینترنت از اولشم چیز بد و خطرناکی بوده امخصوصا برای مردم ایران که همش میرفتن فیلم و بازی و نرم افزار دانلود میکردن غیر قانونی بدون اینکه پولشو بدن که با نقض حق کپی رایت به استکبار ضربه بزنن بعد نگو که توسط همینا نفوذ میشد و منحرف میشدن و آخرش چیز میشد ولش کن ...جا داره تشکر ویژه بکنیم از مسئولین که انقدر به فکر ما هستن و با این طرح خفن که 1000 نفر ساعت روش کار و بررسی کارشناسی شده عملا اینترنت رو هم از سبد ما حذف میکنن تا در نهایت خوشی از زندگی فوق العادمون لذت بی نهات ببریم!
ولی حداقل صداقت مسئولین با مردم شایان تقدیره قبلا برخی کندی ها که میشد میگفتن کوسه گاز گرفته حمله سایبری شده زلزله اومده هوا آلودست پهنای باند کمه حسنک کجایی...
الان دیگه رک و پوست کنده ارتباطات امن و پورت های خاص رو میبندن ترافیک بین الملل رو به شدت محدود و گرون میکنن و چیزی که باقی میمونه برای کاربر ایرانی همون اینترنت ملی,شبکه ملی اطلاعات,جدایی نادر ببخشید اینترنت از اینترانت هست که با یک لیست سفید یا نمیدونم فیلترینگ گسترده تر از این!! که شما میتونی حالشو ببری البته تحریم شکن ملی هم میدن باید مذاکره کنید!تنها سوالی که میمونه برای مخابرات از کی اعمال میشه؟!
حالا برادرای متخصص به صورت نامحسوس اینجا هستن آدم مجبور میشه با آزادی مطلق حرف بزنه وگرنه گفتنی ها کم نیست ...
پ.ن: الان همینو داشتم میفرستادم که برای دومین بار در 10 روز دوباره نت قطع شد انمیدونم باز خرابی یا توسعه چیزی هست.باشه پناه بر خدا ! ...
ای بابا ! من تازه گفتم آسیاتک وضعش خوبه رفتم ثبت نام کردم !!! بیچاره شدم کهالان 60 تومن از من گرفتن حتما قراره بهم 10 گیگ حق دانلود بدن
خطمو هنوز رانژه هم نکردن
با استفاده از تکنولوژی DPI خیلی ساده تر از این این حرفاست ! فقط مهم منابع سخت افزاری هست که وسط باید وجود داشته باشه و فشار خیلی زیادی به سرور های فیلترینگ در مواردی که اقدام به استفاده بیشتری در لایه 7 می نمایند وارد میشه. ( شاید این دلیل عدم استفاده کلی از این روش در کل دنیا باشه ولی این دیگر زدن به سیم آخر که ایران نیز توانایی اش را دارد ) شاید باور کردنش برایت سخت باشد، دشواری نداریم بیا این هم گذارشات استفاده از این روش از یکی از معتبر ترین جاها :و خیلی های دیگرو تو فایروال تعریف میکردن و جلوشون رو میگرفتن پس رمزنگاری اطلاعات چی میشه؟
به این سادگی نیست که بتونن همچین برنامههایی رو که از رمزنگاری استفاه میکنن ترافیکشون رو شناسایی و مسدود کنن یعنی در حال حاظر حتی به چیز پی ان معمولی هم نمیتونن ترافیکش رو مسدود کنن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدگزارشات اینقدر واضح اند که جا برای توضیح بیشتر نمی ماندکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست داری در مورد DPI ( ِdeep packet inspection) بیشتر بدونی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد application signature هم خودت تحقیق یکی از تیکه های اصلی این پازل هست.
این ضعف 5 So c k s نیست این ضعف از جانب نرم افزار سروری که روی ویندوز نصب می شود و اقدام به ارائه این سرویس می کند است. و گرنه اصل 5 So c k s با رمزنگاریست.س..ا..ک..س نمیتونی وارد بشی دلیلش اینه س..ا..ک..س اطلاعات رمزنگاری نمیکنه
به نظر من هم باز گشایی رمز نگاری SSL 256 الگوریتم نامتقارن در صورت نداشتن کلید تقریبا غیر ممکن است.
برای ثبت در تاریخ !!
وقتی ادمین های پی سی هم به سیم آخر میزنند.
البته حواستون باشه این Pre Shared Key اصلا امنیت نداره، و Microsoft توصیه میکنه فقط از Pre Shared Key در شرایط تست استفاده کنید.
In some cases, a certificate-based IPSec authentication method is not desired for L2TP-based router-to-router VPN connections. For example, if you have a small organization and do not want to deploy a certificate infrastructure, or you are connecting to routers that do not support certificate-based IPSec authentication. In these cases, you can manually configure IPSec policy to use pre-shared keys when creating router-to-router VPN connections. This pre-shared authentication key acts like a simple password in the IKE negotiation, if both sides can prove they know the same password, then they trust each other and will continue to negotiate private, symmetric encryption keys, and specific security settings for L2TP traffic.
Using an IKE pre-shared key is generally considered not as secure as using certificates because the IKE authentication (and implicit trust) is dependent on the key value only, which is stored in plain text format in the IPSec policy. Anyone who views the policy can see the pre-shared key value. If a malicious user views the pre-shared key, then they could configure their system to successfully establish IPSec security with your system. However, the L2TP connection requires user level authentication using a PPP authentication protocol. Therefore, a malicious user would have to know both the pre-shared key and the proper user credentials to successfully establish the L2TP over IPSec connection.
والا من که ادمین پی سی نیستم!ولی کجای این دو کلمه سیم آخر بود به کسی توهین شد اسمی آورده شد یا ...!؟شما انصافا اطلاعاتت خوبه خبر نداری این طرح جدید رو مخابرات از کی اعمال میکنه؟این قطعی ها رو هم نمیدونم بقیه دارن ندارن چطوریه اینا کی برطرف میشه
... رفیق بی کلک دایل آپ !!
![]()
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)