یعنی دیگه بانک ها نمیتونن واحد سرمایه گذاری صندوق بفروشن؟ مثلا لوتوس پارسیان و اینا؟
طبق جمله آخر پاراگراف اول یعنی چی: «واگذاری سمت خود به سایر اشخاص معرفی شده از سوی صندوق های مذکور»؟
یعنی دیگه بانک ها نمیتونن واحد سرمایه گذاری صندوق بفروشن؟ مثلا لوتوس پارسیان و اینا؟
طبق جمله آخر پاراگراف اول یعنی چی: «واگذاری سمت خود به سایر اشخاص معرفی شده از سوی صندوق های مذکور»؟
پارسیان چندتا صندوق داره، به نظر شما همین لوتوس خوبه؟
دوست عزیز گزاشتن چنین مبلغی در بانک اشتباهه
باید در چند بانک گزاشت و قسمت دیگرش رو طلا ارز و ... سرمایه گزاری کرد.
رمزی لازم نیس هر وقت خواستن هر کاری میتونن بکنن منتهی بازم میگم برا افراد عادی نمیکنن
اون کسی که 14 تومن داشته هم از خودشون بوده احتمالا!
- - - Updated - - -
میتونن اینترنتی هست. بعضی ها بستن البته ولی بعضی ها بازن
زیاد به اون اخبار اهمیت ندین
یه دونه هم صنرو طلا داره ولی از نظر من همین لوتوس امن و بدون ریسک تقریبا
صندوق مشکلی پیش نمیاد براش چون هر وقت دید اوضاع بی ریخته سود رو میکشه پایین
سود شناور
امروز لوتوس باز شد هفته بعد هم باز میشه اس ام اس میاد یا تو خود پروفایل مینویسه باید زرنگ باشی فوری صبح ساعت 8 کار رو تموم کنی
تا آخر سال 20 درصد میده بعدش معلوم نیس
اوضاع مملکت بی ریخته!
سلام
شاید ایشون هم پولش رو در بانکهای مختلف گذاشته و کلی هم طلا و ارز خریده ولی از بس زیاد داره , سپرده اش در هر بانک زده بالای 10 ملیارد
بعضیها خیلی وضع مالیشون توپه
وضع معنوی هم اینجا جای مطرح کردنش نیست وگرنه خیلی خیلی مهمتر از وضع مالی هست
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 08-01-2018 at 15:41.
سلام
وضع مالی که توپ باشه میشه از خودشون
اجازه نمیدن کسی پیشرفت کنه این ....زا
امروز از بانک پارسیان پرسیدم، صندوق لوتوس میگفت 26 ام باز میشه.
بعید هم نیست آقا محمد؛ چند روز پیش رفته بودم مهر اقتصاد که مال بسیج و سپاه هست یه کاری داشتم, یکی زنگ زد به کارمند می خواست پولشو بیاره بزار سپرده کنه. کارمند قند تو دلش آب شده بود و بعد از چاق سلامتی گرم که معلوم بود طرف که حاجی باشه رو خوب می شناخته گفت حاجی بیار باشه تبصره داره و نامه می زنیم به شما 20 می دیم. 5 تا باشه 21 و 22 هم میشه. آره مشکلی نیست و هر و کر و بعد هم یا علی!
گوشی رو گذاشت بهم گفت طرف میگه 5 میلیارد تومن بخوام سپرده کنم چقدر سود در ماه می دید!.
خلاصه از این حاجیها در این مملکت بسیارن که همه هم اهل نماز و عبادتن و اصلا به جیفه دنیا که از آب بینی بز هم بی ارزش تر نگاه که هیچ؛ فکر هم نمی کنن.
من و امثال من یه چندرغازی تو این بانکها و موسسات می زاریم چون کاسبی و اقتصاد فاسد و کثیف این بازار که دست همه حاجیهاست رو بلد نیستیم یا اگر هم بلد باشیم نمی تونیم رو یه خورده سرمایه ریسک کنیم که اونم از دست بره، اندوختمون نابود میشه. موندم اینها که این همه پول رو که شک نیست با دزدی و رانت و کلاهبرداری به جیب زدن چرا می خوان بزارن تو بانک، در حالیکه اگر یک کاری رو باهاش راه بندازن بیشتر در میارن. تو همین مورد 5 میلیارد حاجی مومن!، میشه با این پول خیلی کارها کرد که سود ماهیانه بیشتر از سود حتی 20- 22 درصد که یه زمانی چیزی نبود و الانشم چیزی نیست باشه. مثلا یه فست فودی خوب و بزرگ رو با این سرمایه میشه راه انداخت و ده نفر هم به کار مشغول می شن که برای عاقبت به خیری حاجی داستان ما هم خوبه که اگر این دنیا کلی دله دزدی و کثافتکاری کرد اون دنیا بگه بابا من تو اون دنیای خاکی چهار نفر رو بردم سر کار و یه نون دونی واسشون درست کردم و اونها اونجا کار می کردن و نون زن و بچشون رو در می آوردن و همیشه هم به جون من دعا می کردن!.
داخل لوتوس پارسیان، کجا باید پول رو واریز کنم وقتی باز میشه؟ گزینه «ثبت سفارش»؟ بعد سیستم باز بشه از کجا مشخص میشه این موضوع؟
حاجی حوصله کار کردن نداره رفیق
در ضمن الان دیگه اونطوری نیس وضع مملکت خرابه کار بی کار!
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)