آره 150 میل بود پس خیالم راحت که اصله؟
امروز بردم ادکلن فروشی گذاشتم برام بفروشه، گفت حداکثر 100 میفروشم برات
حالا برم پسش بگیرم؟ به بارکد دسترسی ندارم
آره 150 میل بود پس خیالم راحت که اصله؟
امروز بردم ادکلن فروشی گذاشتم برام بفروشه، گفت حداکثر 100 میفروشم برات
حالا برم پسش بگیرم؟ به بارکد دسترسی ندارم
یه توصیفی از این Cuir de Sistelle بده بدونیم تلخ بود؟گرم بود؟شیرین بود؟خنک بود؟تو چه مایه هایی بود؟
Ungaro l homme III -silverscent bugart - Deseo - M7 ysl - opium ysl -
آره 150 میلشو گرفتم
یعنی 150 میل اصله و قلابی نداره؟ من دیروز بردم یه ادکلن فروشی گذاشتم برام بفروشش گفت سعی میکنه تا 100 ردش کنه بره
به بارکد دسترسی ندارم الان چکار کنم برم پسش بگیرم؟
بچه ها من از بوی لانوییت تویلت خیلی خوشم میاد موندگاری و پخشش چطوره؟پرفیومش هم همون بو رو میده؟
بوش بسیار عالی هست ولی متاسفانه اصلا نباید روی پخش بو و موندگاریش حساب باز کنید
من لا نویت ل پرفیوم رو دارم. موندگاریش خیلی خوبه ولی بوش کاملا متفاوت هست. ولی من به شخصه بوی ل پرفیوم رو پیشتر میپسندم
تفاوتشون هم اینه که ل پرفیوم اولش با میوه و چوبی باز میشه ولی تولیتش کاملا چوبی هست و اثری از میوه نداره
این میوه هاش هم (که جوهر مانند هست) منظور میوه هایی نظیر توت هست و اصلا به دلیل وجود این میوه ها اسپرت و یا سبک تر نشده بلکه کمی سنگینتر و مجلسی تر شده
حتما تست کنید
آقا این چه مدلیه؟ دیروز تا به حال چند بار دارم مطلب پست میکنم پیغام میده باید مدیر تایید کنه مدیر هم که انگار خوابه
من تو موبایلستان عضوم و اصلا اینجوری نیست، به نظرم اینجوری درست نیست
میخوام پیغام خصوصی بدم به رییس بزرگ که اونم پیغام میده تا وقتی 10 تا مطلب پست نکردی نمیتونی پیغام خصوصی بدی
میشه توضیح بدین این چه مدلیه؟
تو قوانینم که خوندم جوابمو نگرفتم
فرید جان بوش شبهت داره ؟چوبی هست هنوز و تلخ؟ راستی خیلی ممنون بابت رومانس همه واقعا خوششون اومده ازش موندگاری عالی و پخش خیلی خوبی داره سرش دعوا بود![]()
خیر دیگه به اون تلخی نیست و کمی شرین تر شده
بوشون خیلی فرق داره
این جور ادکلنها رو نباید بزاری ر زمین بمونه و تا دیدی بخریواقعا کمیاب هستند و تقلب هم تو کارشون نیست
همونطور که بارها گفتم ادکلنهای زیادی وجود داره که تو ایران بازار آنچنانی ندارن و در حقشون ظلم شده
---------- Post added at 04:46 PM ---------- Previous post was at 04:45 PM ----------
تعداد پستهات که از ده رد کنه درست میشه
اون 150 میل هم اصل هست. ولی اگر دوستش نداری بزار ردش کنه
قیمت این دوتا رو چند داری فرید جان به نظرت میشه یکم تو این فصل هم باهاشون حال کرد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)