اقا با کارت موقت میشه پاسپورت گرفت ؟
میشه یک عنایتی هم به این پست بفرمایید !![]()
شما رو نمیدونم.ولی من تو نیرو دریایی ارتش مثل ارواح شدم.
حافظه ام به کل از بین رفته.نمیتونم دیگه درسی بخونم.
ایشالا دوستان جاهای خوبی میوفتن و میان میگن که چه دوران خوبی بود.![]()
Last edited by ahad_judo; 01-12-2011 at 22:53.
دوست عزیز من خیلی ها رو دیدم معافیت پزشکی گرفتن و بهترین جاها استخدام شدن.خیلی ها هم بودن که نتونستن کار گیر بیارن.بستگی به خواست کارفرمات داره.
شما پارتی داشته باش اینا همش کشکه.گرفتی منظورمو؟
حتي با اين وجود كه برادرش هم معافي پزشكي گرفته و به نوعي از كار افتاده محسوب ميشه بازم نميشه ؟؟
Sent from my iPod touch using Tapatalk
دوست من اگه معاف کامل قراره بشی برو بگیر ارزش داره ولی نه معاف از رزم میشی نه نگیر.
تو استخدامم بند پ تاثیرش از همه چی بیشتره! نه نوع معافیت!
خوب من پارتی ندارم . بیشتر از همین موضوع میترسم. چون وقتی به یکی میگی معافیت پزشکی گرفتی یک جوری نگاه میکنه انگار جذامی دیده !![]()
دوستانی که میخوان بند پ بزنن یه نصیحتی از من داشته باشن
تو ارتش پارتی بازی میخواین بکنین حداقل یه سرتیپ 2 باید آشناتون باشه ، سرهنگ به پایین کارساز نیست
الان همه تقریبا یه آشنایی تو ارتش دارن و اگه همه بخوان پارتی بازی کنن دیگه کی میره لب مرز خدمت کنه ؟!
بیخودی به کسی رو نندازین ، ارزشش رو نداره
این بحثثش جداست.اگر بتونی به بهزیستی و نظام وظیفه ثابت بکنی که کفالت داداشت هم به عهده داری میتونی معافیت بگیری.جدیدا قوانینشون رو تو این مبحث سخت گیرانه تر کردند.
دوست من معافی کامل ارزشش رو داره...
به نظر من زمان خیلی ارزشمنده، مخصوصا تو دوره جوونیت... در ضمن ممکنه یه سری مشکلات تو طول خدمت واست
پیش بیاره، واسه اون مشکلات احتمالی بعد معافی قبول دارم شاید در کل یه سری محدودیت ها رو ایجاد کنه، اما جایی
که من هستم (حداقل)، زمانی که من خدمت می کردم (الافی) اون دوستان با کارت معافی اون جا استخدام بودن که
همکار شدیم حالا.
هم اکنون 24 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 24 مهمان)