rene اگه بلدی معرکس![]()
rene اگه بلدی معرکس![]()
اقا این aram واقعا مسخره هیرو برای پلیر ها پیک میکنه تمام تیم حریف adc و apc بود+ناتیلوس تیم ما 2 تا ساپورت خودم که jenna بودم یکی دیگه هم lulu بقیه هم garen و Ryze و kassadin تیم حریف هم تریستانا و اهاری و شاکو و اون یکی رو یادم نمیاد کاملا انبالانس با یاری خدا و یه معجزه ی بزرگ بردیم با بدبختیدیگه از این بدتر میتونه چمپ بده ؟خوشبختانه یا بدبختانه هر دو تیم پرو بودن مخصوصا تیم حریف ناتیلوس اشکمونو در اورد بدجور تانک بود
تا حالا ناتیلوس به این قویی ندیده بودم
Last edited by daniel'; 17-06-2013 at 19:54.
بچه ها مال من هی مینویسه disconnected from pvp.net مشکل چیه ؟
خب الان ما دقیقا باید چه کار کنیم؟ اگه قراره هرکس بیاد از خاطراتش بگه که اسم تاپیکو بزنیم درد دل های لول بازان![]()
نه بزنید حرص دادن من و امثاله من
(منم لول میخوااااااااااااااااااااا اااااااااام)![]()
دوست عزیز راه حل مشکل شما خیلی ساه تر از اون چیزیه که فکر میکنید...کافیه با یک نفر که در شهرتون این بازی رو انجام میده از طریق همین فروم ارتباط برقرار کنید و بازی آپدیت شده رو با یه فلش usb به سیستم خودتون انتقال بدید. مثلا خود من حس آپدیت کردن ندارم همیشه Daniel' زحمتشو میکشه آپدیت میکنه من فقط یه کپی از کل فایل های بازی روی سیستمش میگیرم و تمام.
Last edited by hm741; 17-06-2013 at 20:56.
اهاری هیرو جدیده ؟
نه Ahari فسیله که
AAtrox هیرو جدیده.
نه . یک سالی میشه که اومده ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه Ahari فسیله که
AAtrox هیرو جدیده.
Ahari هیرو جدیده ؟ من Ahri ریلیز نشده بود لول میزدم اما اهاری تا حالا نشنیده بودم فک کردم هیرو جدیده ...
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)