تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 587 از 1783 اولاول ... 8748753757758358458558658758858959059159763768710871587 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,861 به 5,870 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

داره خودمونی میشه newman222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من چند شبه که دانلود شبانم داغون شده
    10 دقیقه دانلود میکنه 10 20ثانیه اینگاری دیسکانکته ولی دیسکانکت نمیشخ و دانلودم 0 بایت
    یه سوال دیگه هم دارم
    اینکه من وقتی 192.168.0.1 رو پینگ میکنم بهم پینگ میده در صورتی که ای پی مودم من 192.168.1.1
    تو تنضیمات مودمم هم نگاه کردم خبری از این ای پی اولی نبود
    می تونه مشکل من از این باشه؟

پروفشنال mehran_pqqp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام ، از ساعت 7 امشب ای دی اس ام قطع شده ، با هزار بدبختی مودم دیال آپم رو پیدا کردم فقط اومدم از این دوست عزیزی که به عنوان ساپورت صبانت اینجاس بپرسم ، پشتیبانی تون مارو اسکل کرده؟ خدا وکیلی مردم رو آدم حساب می کنید یا نه؟ قدیما زنگ میزدی تلفن زنگ می خورد جواب نمی دادن آدم میگفت شاید کار دارن ولی امشب از ساعت 7 تا 2 نصف شب دارم پشتیبانی رو می گیرم همش میگه شما فلان نفری شما فلانی .... جان مادرت دیگه خسته شدم یه فکری بکنید واسه مردم بدبختی مثل ما که دستشون به جایی نمیرسه ، انصاف نیست آدم رو هیچ حساب کنید الان عصبانی نیستم ولی خودت بودی این همه مدت پشت خط می موندی و کسی حاضر به جواب گویی نبود چه حالی داشتی؟

در ضمن جواب ندادی هم مهم نیست ولی جواب بی ربط ندید لطفا ، چون هم مودم سالمه ، هم شارژ باقیمانده زیاد دارم همه چیز سالم هست

شب خوش
    Last edited by mehran_pqqp; 28-05-2012 at 01:28.

داره خودمونی میشه George Bush's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

حضرت آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمیشد عکسهای کم حجمتری بذاری؟؟
    سلام ، از ساعت 7 امشب ای دی اس ام قطع شده ، با هزار بدبختی مودم دیال آپم رو پیدا کردم فقط اومدم از این دوست عزیزی که به عنوان ساپورت صبانت اینجاس بپرسم ، پشتیبانی تون مارو اسکل کرده؟ خدا وکیلی مردم رو آدم حساب می کنید یا نه؟ قدیما زنگ میزدی تلفن زنگ می خورد جواب نمی دادن آدم میگفت شاید کار دارن ولی امشب از ساعت 7 تا 2 نصف شب دارم پشتیبانی رو می گیرم همش میگه شما فلان نفری شما فلانی .... جان مادرت دیگه خسته شدم یه فکری بکنید واسه مردم بدبختی مثل ما که دستشون به جایی نمیرسه ، انصاف نیست آدم رو هیچ حساب کنید الان عصبانی نیستم ولی خودت بودی این همه مدت پشت خط می موندی و کسی حاضر به جواب گویی نبود چه حالی داشتی؟

در ضمن جواب ندادی هم مهم نیست ولی جواب بی ربط ندید لطفا ، چون هم مودم سالمه ، هم شارژ باقیمانده زیاد دارم همه چیز سالم هست

شب خوش
    عزیزم از اینجور مشکلات برای منم خیلی زیاد پیش اومده. ببین مشکل ابنترنت شما میتونه از چندین جا باشه از سیستم خودت و مودمت و سیمکشی خونه و جعبه ی کافوی محله تون گرفته تا سوییچهای چینی درجه ی n مزخرف توی مخابرات که چپ و راست از کار میفته و آخر سر هم مشکلت ممکنه از isp یا مخابرات کشوری و.... باشه.برای من هرکدوم از این عوامل تابحال چندین و چند بار دردسرساز شده. اینو گفتم که بدونی ممکنه مشکلت اصلاً هیچ ربطی به isp نداشته باشه.
    ممکنه بتونن بهت راهنمایی و مشکلت رو حل کنن ممکنم هستش که بگن همه چی مرتبه و هیچکس آخرش نفهمه مشکل واقعاً از کجاست و بعد چند روز خودبخود خودش درست شه!
    خلاصه اینه وضعیت اینترنت در ایران....

4. 2 کاربر از George Bush بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mehran_pqqp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

حضرت آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمیشد عکسهای کم حجمتری بذاری؟؟

عزیزم از اینجور مشکلات برای منم خیلی زیاد پیش اومده. ببین مشکل ابنترنت شما میتونه از چندین جا باشه از سیستم خودت و مودمت و سیمکشی خونه و جعبه ی کافوی محله تون گرفته تا سوییچهای چینی درجه ی n مزخرف توی مخابرات که چپ و راست از کار میفته و آخر سر هم مشکلت ممکنه از isp یا مخابرات کشوری و.... باشه.برای من هرکدوم از این عوامل تابحال چندین و چند بار دردسرساز شده. اینو گفتم که بدونی ممکنه مشکلت اصلاً هیچ ربطی به isp نداشته باشه.
    ممکنه بتونن بهت راهنمایی و مشکلت رو حل کنن ممکنم هستش که بگن همه چی مرتبه و هیچکس آخرش نفهمه مشکل واقعاً از کجاست و بعد چند روز خودبخود خودش درست شه!
    خلاصه اینه وضعیت اینترنت در ایران....
    مشکل اینجاست اصلا جواب نمیدن که بخوان بگن همه چی مرتبه یا مشکل از جای دیگست ، من نمی فهمم "پشتیبانی" یعنی چی؟ تو ایران شده یه تلفن که فقط زنگ بخوره بدون هیچ جوابی
    فقط میشه گفت باید تاسف خورد به حال بعضی ها که خودشون رو گم کردن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    من اینترنت 2 mb استفاده میکنم (در خانه). نپرسید چجوری لطفا !!!
    و حوالی شهید قندی اصفهان هستیم.
    با وجود اینکه 230 کیلوبایت در ثانیه سرعت دانلودمه اما فکر میکنم سرعتم کمه
    چون چند تا از دوستام میگن سرعت دانلودشون 340 هست.
    سوالی که ازتون دارم اینه که با سرعت 2 mb سرعت دانلود به کیلوبایت حداکثر به چند میرسه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

14

دوست عزیز من هم در نجف اباد 3 ماهه 128 می گیرم سرعتم روی یک مگ بود حالا این ماه به جای 8500 یک گیگ 128 ، 18000 تومن دادیم 1.5 گیگ 2 مگابایت بگیریم و الان متاسفانه سرعتم 95 هست و به یک مگ هم نمی رسد و پشیمانم چرا این گونه کرده ام.

حدود 500 هزار تومان هزینه اینترنت در این چند سال داده ام اما به اندازه ی 300 یا 200 هزار تومان هم برایم جواب نداده است، و نتیجه ای جز اعصاب خوردی و محدودیت دسترسی برایم نداشته است.

8. این کاربر از alienaz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه MMJ431's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

6

دارم خواب می‌بینم یا واقعاً سرعت شبانه رفته بالا؟!!
    1 سال و نیمی می‌شد رفته بود رو 256Kb/s، الآن 2Mb/s است…
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    خواب از سرم پرید!!
    Last edited by MMJ431; 01-06-2012 at 04:33.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    Last edited by man69s; 01-06-2012 at 06:37.

11. این کاربر از man69s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

[QUOTE=man69s;7027425]حدودا سه روزه سرعت شبانه رفته بالا . احتمالا موقتی باشه
    صبح چهارشنبه !

خر تو خره به یکی 2 مگ میدن به یکی یه مگ میدن به بعضی هام از دایال آپ هم کمتر میدن مثل من که رفتم 2 مگ گرفتم دارن همون یه مگ میدن

دیگه دارم قاطی می کنم یه تنبک بزن برقصم
    Last edited by alienaz; 01-06-2012 at 17:38.

داره خودمونی میشه George Bush's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان منکه چند ساله 128 میگرفتم روزانه و شبانش معمولاً روی همون یکی دو مگ بود این بار زدم 64 که جدیدن گذاشتن گرفتم اینم در عمل همونه!!! فقط نرخش کمتره!!! ظاهر مطلب اینه 64 رو برای جلب مشتری جدید گذاشتن.دمشون گرم
    دیگه دارم قاطی می کنم یه تنبک بزن برقصم
    Last edited by George Bush; 01-06-2012 at 18:36.

14. این کاربر از George Bush بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •