سلام .
Seagate Backup plus
Seagate expansion
WD my passport
هيچكدام از هاردهاي اكسترنال ليست شده آنتي شوك يا ضد ضربه نيستند در نتيجه در حمل و نقل و استفاده از آنها دقت كنيد . توصيه ميشه يك كيف مناسب هم خريداري كنيد .
سلام .
Seagate Backup plus
Seagate expansion
WD my passport
هيچكدام از هاردهاي اكسترنال ليست شده آنتي شوك يا ضد ضربه نيستند در نتيجه در حمل و نقل و استفاده از آنها دقت كنيد . توصيه ميشه يك كيف مناسب هم خريداري كنيد .
دوستان میتونین روی WD Element جدید هم فکر کنیم. همونطور که قبلا هم گفتم از نظر سرعت سریعتر ار از Passport و همچنین ظریفتر و کوچکتر و با ظاهر زیباتریه فقط باید از ضربه زدن بهش خودداری بشه چون تصورم اینکه نسبت به Passport تحمل کمتری داره .
سلام دوستان
من میخوام یه هارد اکسترنال 3 ترا وسترن بخرم حالا امروز رفتم فقط با گارانتی فیوچر موجود بود , فروشنده چند جا زنگ زد گارانتی سازگار گیر نیومد
حالا خواستم بدونم این گارانتی فیوچر چطوره , خوبه بگیرم هارد رو یا نه.؟
قیمتشم : 430 هزار بهم گفته
ممنون...نظرتون در مورد هاردهای silicon power و مدلهای آرمور (armor)این کمپانی چیه ؟ با توجه به اینکه ضد ضربه و ضد آب هستند توصیه شون نمیکنید ؟
این مدلها فقط باکس مستحکم و ضد آب دارند و هارد اینترنال بکار رفته تفاوتی با انواع معمولی ندارند . در نتیجه در زمانهایی که روشن و در حال کار هست وارد شدن ضربه یا شوک میتونه باعث آسیب دیدن هارد و از بین رفتن اطلاعات بشه . ضد ضربه بودن این هاردها بیشتر در زمانی مطرح هست که هارد خاموش هست . اگر خیلی جابجایی دارید و اگر در حمل و نقل کم دقت هستید این مدلها (و مدلهای مشابه) میتونه مناسب باشه .
Last edited by ata.royalfalcon; 23-09-2013 at 20:14.
سلام هارد های برند lacie داخل ایران نیستند؟؟؟
هارد های بوفالو رو از کجا میتونم گیر بیارم؟؟؟
کسی اگر شماره ای از فروشنده ی این برندها داری لطفا بگه
Last edited by chealbar; 23-09-2013 at 23:45.
مدلهایی که در بازار ایران پیدا میشوند :
Seagate Backup plus
WD my passport
و مدلهای ساده تر که :
Seagate expansion
WD elements (مدلهای جدید)
سلام عطا جان خوبی
من میخوام یه حافظه همراه بگیرم این تاپیکو نگاه راهنماییم کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من seagate backup plus 1TB خریدم و الان دو تا سوال برام پیش اومده
1- با سیف ریمو خود ویندوز 7 چراغش خاموش نمیشه و هنوز داره کار می کنه حتی نرم افزار 5.1.3 USB Safely Remove هم کمکی نکرد
2- با چه نع کابل ساتایی به هارد اینترنال تبدیل میشه ؟ چون ساتای کیس من براش بزرگه!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)