تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 587 از 1124 اولاول ... 874875375775835845855865875885895905915976376871087 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,861 به 5,870 از 11233

نام تاپيک: اینترنت استان كرمانشاه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

کسایی که می خوان از این ترفند استفاده کنند و فعلا همه مجبوریم تا وقتی درست بشه، پس بهتره تنظیمات رو بیارن روی bridge تا راحت تر آی پی جدید بگیرن
    آخه اون وقت مجبورن هر بار که میخوان استفاده کنن صدبار ریکانکت کنن ولی اگه مودم رو بذارن رو pppoe دیگه میتونن تا ابد از اون آیپی استفاده کنن فقط کافیه مودم رو خاموش نکنن.
    من مودم رو قبلا چند ماه هم روشن نگه داشتم و هیچ مشکلی پیدا نکرده و قاعدتا هم باید این طور باشه.

آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، نگفتی چطور با آیپی، اکانت من رو پیدا کردی؟ شما تو مخابرات نیستی؟
    Last edited by AliMirzaie; 07-01-2013 at 00:21.

اگه نباشه جاش خالی می مونه aligool21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

آخه اون وقت مجبورن هر بار که میخوان استفاده کنن صدبار ریکانکت کنن ولی اگه مودم رو بذارن رو pppoe دیگه میتونن تا ابد از اون آیپی استفاده کنن فقط کافیه مودم رو خاموش نکنن.
    من مودم رو قبلا چند ماه هم روشن نگه داشتم و هیچ مشکلی پیدا نکرده و قاعدتا هم باید این طور باشه.

آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، نگفتی چطور با آیپی، اکانت من رو پیدا کردی؟ شما تو مخابرات نیستی؟
    با نرم افزار ipscan میتونی مشخصات اکانت پیدا کنی پیدا کنی

3. این کاربر از aligool21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز smohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آخه ممکنه رو bridge نباشه و در اون صورت فقط با صفحه تنظیمات مودم و یا سایت ها میشه فهمید.

اون روش هم چیز به خصوصی نیست فقط باید تو تنظیمات کانکشن Bridge که ازش استفاده میکنین یک آیپی که اشغال نشده رو دستی وارد کنی
    اما آیپی های اشغال نشده رو میتونی با نرم افزار Angry Ip Scanner پیدا کنی:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    میشه لینکش رو بدی
    همون صفحه مربوط به آشیانرو

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

کسایی که می خوان از این ترفند استفاده کنند و فعلا همه مجبوریم تا وقتی درست بشه، پس بهتره تنظیمات رو بیارن روی bridge تا راحت تر آی پی جدید بگیرن
    رفقا من 2 3 صفحه هم رفتم عقب که ببینم جربان چیه چیزی حالیم نشد . این روشی که میگین چیه ؟ باید چی کار کرد ؟ مودم رو بزارم رو bridge بعدش دیگه چی ؟ یه نفر لطف کنه مختصرا بگه . مرسی

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

با نرم افزار ipscan میتونی مشخصات اکانت پیدا کنی پیدا کنی
    تا جایی که من امتحان کردم اون نرم افزار فقط آیپی و mac رو میده ولی username رو نشون نمیده. و برای این که بدونی که اون آیپی یا Mac به چه پورتی داخل مخابرات وصله و از چه شماره تلفنی متصل شده (که همون یوزرنیم هستش) یا باید به اطلاعات سرور مخابرات دسترسی داشته باشی یا سرورشو -- کنی. لطفا اگه اشتباه میکنم بگید.

میشه لینکش رو بدی
    همون صفحه مربوط به آشیانرو
    بفرما:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

رفقا من 2 3 صفحه هم رفتم عقب که ببینم جربان چیه چیزی حالیم نشد . این روشی که میگین چیه ؟ باید چی کار کرد ؟ مودم رو بزارم رو bridge بعدش دیگه چی ؟ یه نفر لطف کنه مختصرا بگه . مرسی
    میخوایم آیپی رو دستی بدیم به کانکشن Bridge ولی من امتحان کردم نشد.
    Last edited by AliMirzaie; 07-01-2013 at 00:48.

7. این کاربر از AliMirzaie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

نه اقای alimirza الان تو ای پی تو بده من یوزر و پسورد و شماره تلفن با نرم افزار ipscan در میارمالبته مخابرات نمیتونی -- کنی فقط میتونی یوزر و پسورد عوض کنی طرف اذیت کنی

9. این کاربر از aligool21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

نه اقای alimirza الان تو ای پی تو بده من یوزر و پسورد و شماره تلفن با نرم افزار ipscan در میارمالبته مخابرات نمیتونی -- کنی فقط میتونی یوزر و پسورد عوض کنی طرف اذیت کنی
    که این طور؟!!! لینک آموزشی چیزی نداری یا یک راهنمایی کوچیک نمیشه بکنی چون من با نرم افزار Angry Ip Scanner که امتحان میکنم، قسمت show username رو خالی نشون میده. نرم افزار شما هم همینه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه **--**'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

دوستان این بحث هــک اینارو ادامه ندید تاپیک بسته میشه هاااااااااا
    Last edited by **--**; 07-01-2013 at 01:34.

اگه نباشه جاش خالی می مونه .s.a.e.e.d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

این سرعته نه اون آشغال تو روز...یه دو مگ محدود + یه مگ نامحدود.اگه اینجوری باشه دو هفته تا بیست روز 400 گیگم رو میگیرم .البته هیچوقت دیگه فکر نکنم درست بشه

Last edited by .s.a.e.e.d; 07-01-2013 at 02:44.

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

این سرعته نه اون آشغال تو روز...یه دو مگ محدود + یه مگ نامحدود.اگه اینجوری باشه دو هفته تا بیست روز 400 گیگم رو میگیرم .البته هیچوقت دیگه فکر نکنم درست بشه

کدومش ماله دو مگ نامحدوده؟
    من دو مگ محدود 100 کیلوبایته

14. این کاربر از aligool21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •