فقط میتونم بگم که بزرگترین اشتباه من خرید یه سینما خانگی سامسونگ بود که پول و اعصابم رو با خریدش از دست دادم از بس که برای پخش هر چیزی کلی ناز و ادا داره .
فقط میتونم بگم که بزرگترین اشتباه من خرید یه سینما خانگی سامسونگ بود که پول و اعصابم رو با خریدش از دست دادم از بس که برای پخش هر چیزی کلی ناز و ادا داره .
دوست گرامی میبخشی باز دخالت میکنم
بنظر من اول یک تلویزیون خیلی خوب بگیر.ببین تلویزیون همچی است میخوای فیلم خوب ببینی میخوای از برنامه های HD رسیورت لذت ببری همه منوت به یک تلویزیون خوب است .بعد ببین چقدر برات میمونه وچقدر میتوانی روش اضافه کنی برو سراغ سینما خانگی
من حدوداي 2.5 تا 2.7 پول دارم
رفتم اين سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يه چكي كردم
از الجي 47LV3500 با قيمت 1.860 و 47LV37100 يا قيمت 2.020 و 47LV55000 با قيمت 2.070
اگر فاصله ي قيمتشون همين 170-180 تومن باشه شايد 47LV55000 رو انتخاب كردم
سامسونگ هم كه Samsung 46D6920 با قيمت 2.600 داره كه با هديه هستش ...يه سينماي خانگی HT-D455 و قيمت اصليش رو نميدونم شايد برسه به 2.100 البته از نمايندگي
به نظرتون انتخاب ها ي خوبي هستن ؟؟
من 3d بعدش واسم اصلا مهم نيست و همچنين اينترنتش
ببین من 5 تا سینما خانگی عوض کردم
اولیش چارزستون فقط اسپیکر با وارودی های دیجیتال ساخت چین سفارش ایران فکر کنم ( فوقققققققق العاده)
دومیش سونی dz777 فوق العاده اشغاللللللللللللللللل
سومی پایونیر 282 صدای خوب ولی امکانات وروردی و کلا امکانات کم
چهارمی فیلیپس مدلش یادم نمیاد صدا و تصویر عالی فقط خیلی یوقور و با دیزاین خونه جور نمیومد البته به اجبار مادر عوض کردم
پنجمی فیلیپس 3378 صداش بدک نیست از پایونیر کمی پایینتره ولی تصویرش عالیه و امکاناتش زیاد که هنوزهم همونو دارم
نیصیحت دنباله ال جی و سامسونگ و سونی و مارشال و ... نرید اگر انتظار انچنانی با بودجه کم دارید
اگر هم پول دارید بودجه 800 به بالا در نظر بگیرید یک چیزه نیمه حرفه ای در حد مدل های ار اس پایونیر بگیرید
البته سینما خونگی های بلوری جدیدخ پایونیر هم خوبه البته صداشو نشنیدم چون من به کل اون ساب هایی رو دوست داشتم که دان فلیرینگ بود یعنی صدای باس از زیر میومد
و خوب امکانتشون خوبه البته جدیدا قیمتاشون خیلی رفته بالا
از ما گفتن بود
دوستان کسی گیرنده ای رو سراغ داره که HD ساپورت کنه ، سیستم مولتی مدیا هم باشه و کابل خروجیش VGA باشه ؟ چون ورودی HDMI تلویزیون مثل اینکه مشکل داره و نمی تونم از اون استفاده کنم .
کسی به من کمک نمیکنه؟! میشه نظرتون رو در مورد این مدل بدونم؟ و قیتش چنده؟ LG LH-W866HTS
من یه چیز خوب با بودجه متوسط یخوام حدود 400
ممنون
دوستان با این حساب.. با این بودجه (زیر 500)بهترین انتخاب همین 9900D شارپ هست..
کسی پیشنهاد بهتری نداره..؟![]()
سلام الکومکس mv200 مدل۲۰۱۲. مولتی مدیاش حرف نداره و خروجAV هم داره.
ولی منظور من AV نیست چون تا اون جا که میدونم اون با کابل کامپوننت هست ( سه تا فیش رنگی ) ولی خروجی کابل VGA ( که 15 تا پین داره ) منظور من هست .
با سلام میخواستم نظرتون رو راجع به گیرنده iclass بدونم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)