سلام.
آدرسه سايت يا لينكيو كه از DL كرديو ميدي ؟، AVCHD لازمم .
سلام.
آدرسه سايت يا لينكيو كه از DL كرديو ميدي ؟، AVCHD لازمم .
LE820 و HX800 از نظر Performance دو تا پنل نزدیک به هم هستن سایت FlatpanelsHD باز تولید مشکی این دو پنل رو قبل از کالیبره کردن روی LE820 اندازه گیری کرده که 0,12 کاندلا بر متر مربع بوده و قبل از کالیبره کردن عمق رنگ مشکی روی سونی 0,09 بوده این نشون میده که با تنظیمات کارخانه و بدون کالیبره کردن عمق رنگ مشکی سونی بهتر هست بعد از کالیبره کردن عمق رنگ مشکی شارپ روی 0,04 قرار گرفته در حالیکه سونی 0,06 هست این نشون میده که عمق رنگ مشکی بعد از کالیبره ای که سایت Flatpanels انجام داده روی شارپ عمیقتر بوده البته دقت کنید که این کالیبره ای هست که Flatpanels انجام داده ممکنه کالیبراتورهای دیگه نتایج دیگه ای بگیرن با توجه به تنظیماتی که FlatpanelsHD برای کالیبره کردن روی شارپ انجام داده میزان بک لایت یا درخشندگی پنل روی منفی 10 ست شده که برایتنس رو هم به همون نسبت پائین میاره برای همین برایتنس پنل بعد از کالیبره شدن به 93 کاندلا بر متر مربع رسیده ولی سونی HX800 روی مد Custom کالیبره شده با شدت تابش بک لایت بین 3 و 4 که برایتنس HX800 بعد از کالیبره شدن توسط FlatpanelsHD برابر با 132 کاندلا بر متربع بوده.
با توجه به اینکه این پنلها به سیستم نوردهی منطقه ای مجهز نیستن و یا مثل پلاسماها Pixel Level نیستن بالا و پائین کردن شدت بک لایت روی بازتولید سطح مشکی اونها تاثیر زیادی داره برای همین با کم کردن شدت بک لایت سونی هم ممکنه بشه بازتولید مشکی قویتری بعد از کالیبره کردن گرفت ولی نکته مهم این هست که با توجه به نوع تکنولوژی این پنلها از پویایی تصویر به شدت کاسته میشه.
ریویو LE820:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ریویو HX800:
سایت Avforums هم دو پنل رو تست کرده.
نتیجه تست ها در این سایت از نظر مولفه های کیفیت تصویر تقریبا نزدیک به هم هست:
LE820:
ُSony HX800:
همونطور که میبینید کنتراست و داینامیک رنج جفتشون یکسان هست.
Black level سونی مجموعا بهتر ارزیابی شده دلیلش احتمالا گامای دقیقتر سونی و این نکته هست که موقع نمایش رنگهای نزدیک مشکی تمایل کمتری به رنگ آبی داره.
باز تولید رنگ قبل از کالیبره شدن در سونی بهتر و بعد از کالیبره شدن در هردو یکسان هست.
میزان نمایش جزئیات قبل و بعد از کالیبره شدن در هر دو یکسان ارزیابی شده.
پردازنده تصویر در شارپ کم خطا تر از سونی هست و گزینه هایی که شارپ برای کالیبره کردن تصویر در اختیار کاربر قرار میده گسترده تر هست.
سونی HX800 امکانات سه بعدی داره که شارپ فاقد اون هست برای همین با توجه به قیمت مجموعا ارزشنمد تر از شارپ ارزیابی شده.
اما نکته ای که سایت FlatpanelsHD و AVforums هر دو بهش اشاره داشتن عدم یکنواختی شدت نور در سونی به شکل غیر معمول هست که ظاهرا FlatpanelsHD روی این نکته حساسیت زیادی نشون داده.
عکس از عدم یکنواختی شدت نور در پنل سونی:
توی سایتهای دیگه مثل Digital Versus ریویو کننده ها از خطای گامای شارپ ناراضی بودن مسئله ای که سایت FlatpanelsHD تست نمیکنه.
در مورد سایتهای ریویو کننده فقط به نتیجه گیری نهایی توجه نکنید متن ریویوها و نحوه تست کردن پنلها رو حتما بخونید شاید نکته ظریفی در این تستها باشه که از نظر شما مهمتر از بقه قسمتها باشه مثلا بین این دو پنل عدم یکنواختی شدت نور به صورت غیر معمول در HX800 خیلی مورد توجه flatpanelsHD قرار گرفته در حالیکه Digital Versus به خطاهای گامای شارپ خیلی توجه کرده.ممنون از راهنماییتون
تو این سایت میگه HX800 بهتره
چقدر میشه به تست این سایت اعتماد کرد؟؟
Last edited by *Alucard*; 07-08-2011 at 12:17.
سلام ببخشین این سوالای منو جواب بدین :
میخوام lg lcd lk43 بخرم با قیمت 960 تومن . مشکلی نداره ؟
این ال سی دی اسپیکر داره ؟ (کلاال سی دی ها اسپیکر دارن ؟
دی وی دی پلیر ها فیلم وی سی دی رو هم باز میکنن؟
چه دی وی دی پلیری برای این ال سی دی بخرم خوبه؟تا 100 تومن
دوستان -اهل فن لطفا راهنمایی کنید
چند وقتی است از استاید خبری نیست
دیگه کسی به سئوالات کلید ی جواب نمی ده
البته حق هم دارند بی مایه فطیره
اما ما در خدمتیم
اما سئوال
من موندم بین
lg le8500
panasonic v20
samsung d6960
که اگه از تهران بخرم 42 اینچ اگه از بانه بخرم 46 یا بالاتر
البته دوست دارم 3d باشه ولی اگه خیلی کیفیت را زیر سئوال ببره نمی خوام بیشتر samsung d6960 را انتخاب کردم چون میگه دانگل سر خود است (برای ارتباط داخلی- ولی نمی دونم اصلا کسی تا حالا از این گزینه استفاده کرده یا نه=یعنی کارایی داره )
و دلیل دیگه 3dبودن ان است.
اما panasonic v20 خوب معلومه بعنوان یک 2d عالی است ولی یکی بدلیل مصرف بالاتر برق و دیگه اینکه مدلهای موجود نه ابزار اینترنت ونه تیونر دیجیتال ندارن
ولی باز هم از نظر تصویر وسوسه کننده است!!!
اما
lg le8500 فقط چون 3d نیست
ولی موندم
اقا کمک کنید
این پنلهایی که انتخاب کردی همشون خوب هستن ولی به نظر من d6960 بین اونها ارزنده تر هست شاید کیفیت تصویر دو بعدیش بعد از اون دوتا گزینه قرار بگیره ولی مجموعا خیلی خوب هست کیفیت سه بعدی خیلی خوبی هم داره امکانات زیادی داره (شاید یکی از بهترین تی وی ها از این نظر باشه) ضمنا ساخت 2011 هست یعنی اینکه بالانس بهتری بین قیمت و کیفیت و امکانات داره.
LE8500 پنل عالی ای هست ولی دیگه گیر نمیاد اگه گیر بیاری میتونه انتخاب خوبی باشه.
V20 مدلای ایرانیش هیچ امکاناتی تقریبا نداره چون همرو حذف کردن ولی کیفیت دو تصویرش عالی هست مخصوصا روی گیم و سیگنالهای HD مصرف برقش زیاد بهرانی نیست شاید ماهی 2 هزار تومن روی فیش برقتون تاثیر داشته باشه.
سلام خسته نباشید..
یه چند روزی میشه دارم در به در دنبال یه LCD Tv میگردم..بین این سه مدل گیر کردم..
مدل اولی..Sony 46 اینچ و قیمتش هم یکو دویست گفتن....
دومی سامسونگ 46 اینچ اونم با همون قیمت گفته شده...
سومی هم پاناسونیک 42 اینچ که اینم 950 تومن گفته شده....
والا مدل هاشون رو دقیق یادم نیست...
فقط می خواستم بدونم بین این سه مدل کدومشون میتونه بهتر باشه ...؟
مدلی که تو سونی هست میشه گفت همینه...
مرسی.
با سلام
همه فرمایشات و مستندات درسته اما دقیقا به مورد سوال پرسیده شده اشاره نشده و بررسی کلی صورت گرفته. دوستمون پرسیدن:
اقا سلام
به نظرتون بین این 3 مدل کدوم کیفیت تصویر 2 بعدی بهتری دارن
hx800 سونی
le820m شارپ
lb700m شارپ
با توجه به درخواست ایشون و با توجه به ریویوهای مطرح شده در فوق، بویژه سیستم امتیاز دهی سایت AVforumsکه تصور میکنم بیشتر مورد تایید شماست (نسبت به بقیه)، نتیجه مقایسه به نفع پنل شارپه.
دقت بفرمایید :
video processing sd/hd for sony hx800 : good
video processing sd/hd for shrp le820 : excellent
سوای این بررسیها به نظر شما عدم یکنواختی شدت نور در پنل سونی(تا به این اندازه) نمیتونه در افت کیفیت تصویر موثر باشه؟
فارغ از این بررسیهای سایتهای مختلف، بعنوان یه بیننده معمولی که نظرم البته سلیقه ایه (این دو پنل رو باضافه c8000 از سامسونگ کنار هم با مدیای یکسان و تنظیمات کارخانه دیدم)، برتری پنل شارپ در وضوح تصویر و دامنه رنگ مشهوده.
با سپاس
ببخشيد!تاپيك رو اشتباهي اومدم![]()
Last edited by alinababa; 07-08-2011 at 23:50.
سلام امروز رفته بودم جمهوری یه 2-3 تا نمایندگی پانا رفتم . v20 که تموم شده یه جا demo رو می گفت 1.5
u30 هم اومده بود چون جایی ازش review پیدا نکردم ازشون خواستم که چراغارو خاموش کنن ولی انقدر از خیابون و وسایل دیگه نور بود که نشد حد اقل چشمی black level رو ببینم . in panel reflection هم من ندیدم حداقل .
st30 هم همه جا بود میگفتن با گارانتی اصلی 2 تا عینکم روش میدن ( در صورتی که خود کارخونه نمیده !!!! )
قیمتشم 2ملیون و 50 . راست و دوروغش پای خودشون .
کسی رویویی از این u30 سراغ داره ؟؟؟؟ دلم میخواد بخرمش موندم چیکار کنم
با این توضیح که واسه اتاقم می خوام و در نور محیطی صفر . نظرتون چیه ؟؟؟؟
کاش یکی یدونشو میرسوند دست اوسا D-Nick که کالیبره میکرد تنضیماتشم میذاشت ولی تو آسیا یه نفر نیست که از tv سر در بیاره u30 هم که فقط واسه آسیاست
Last edited by help please; 07-08-2011 at 23:33.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)