تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 587 از 1211 اولاول ... 874875375775835845855865875885895905915976376871087 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,861 به 5,870 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

بچه های تهرانی، من 3 ساعت پیش بازی رو خریدم، پیک داره ولی من خودم رفتم ولی عصر از خودش گرفتم، زنگ بزنین به این شماره بگین خودش می گه چی کار کنین:
    09354428300
    این شماره مال
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    هست

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا واقعا روون تر از نسخه دمو شده ! دمو خیلی رو اعصاب بود !

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

Mostafa NBA جان یعنی چی هوای بارونی نمیتونید تو جام قهرمانان انتخاب کنید اینکه خیلی بد شد
    یعنی اگه شما بخواید در مود لیگ قهرمان, دوستانه بازی کنید فقط هوای شب وجود داره (مثل نسخه 2009) ولی چیزی که نسبت به قبل تغییر کرده همین انتخاب هوا هستش که فقط میشه Fine رو انتخاب کرد.

راستی یکی از دوستان که بازی رو گرافیک بالا بازی میکنه تو حالت واید از حالت بارونی عکس بگیره ببینم بازم زمین تاریکه یانه آخه
    توساکر 09 این مورد خیلی حال گیری بود مخصوصا تو BAL . پس سریعتر...
    دیگه مثل قبل نیست.خیالت راحت

من بازی کردم
    چند تا گاف خفن داره که خودتون به مرور زمان میفهمید :

1.
    مسخ شدن دربازبان در بعضی مواقع
    یعنی اگر توپ هم از 1سانتیش رد شه هیچ واکنشی نشون نمیده
    یه چیزی تو مایه های همون تکل خود به خودیه وژن قبلیه

2.
    دیرکرد در پاس دادن و شوت کردن نسبت یه ورژن های قبلی حدود 1 ثانیه دیر کرد داره

3.
    نقل و انتقالات بازم نا امید کنندس ! با اینکه بازی ایندفه دیر امد...مثلا معروف ترینش اینه که روبن تو رئال مادرید بازی میکنه

4.
    بازم آرم تیما مرخصه...

5.
    بازم لباس خیلی از تیما خرابه ...حتی تیم های بزرگ مثل چلسی و ارسنال لباسشون خیلی بچه گونه طراحی شده
    باورتون نمیشه لباس چلسی یه سره ابیه..!!!!! من نمیدونم کنامی چه توضیحی برای این کارش داره؟!
    مخصوصا برای کسانی که xbox دارن خیلی بده

سلام. فکر کنم بشناسمت شما سپهر نیستی ؟

در مورد آرم تیمها و لباساشون ربطی به طراحی نداره.کونامی لایسنس یا مجور این تیم ها رو هنوز نگرفته واسه همین اینطوریه.ولی شما تا یک هفته ی دیگه یک پچ که خواهد اومد رو اگه دانلود کنی همشون + نقل انتقالات درست میشه.

اگه میخواست دیرکرد نداشته باشه میشد مثل PES 2009 آسون و ناامید کننده. در ضمن الان زمان پاسخدهی خیلی خوب شده و اگر تاخیری میبینی اون دیگه از روی منطق هست. یادمه حسین جان یک بار این مسئله رو تحلیل کرد که در فوتبال واقعی هم این مسئله تاخیر در انجام شوت و پاس وجود داره.که من گفتم در نسخه ی دمو دیگه این تاخیر خیلی زیاده و از واقعیت خیلی بیشتره ولی حالا در نسخه ی اصلی شده مثل واقعیت.
    Last edited by Mostafa NBA; 21-10-2009 at 18:56.

4. 5 کاربر از Mostafa NBA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

من 4 تا بازی دیگه انجام دادم .
    در مورد این بازی بگم همونطوریکه آبتین گفت نسبت به دمو تقریبا خیلی تغییر کرده و بازی خیلی روون تر و واقعی تر شده دلایل اصلی این مساله اینا هستن:
    1- اضافه شدن انیمیشن های جدید
    2- پاس تودر بطور کامل نسبت به دمو دچار تغییر و تحول شده تقریبا میشه گفت پاس تودر چه هوایی و چه زمینی شده کپی نسخه 2009 به همین خاطر زیاد میشه توی عمق دفاع حریف نفوذ کرد نمیشه گفت این باگه چون پاسهای تودر در دنیای واقعی هم همینطوری هستن اما میشه گفت دلیل نفوذ به عمق دفاع از این طریق ضعف هوش مصنوعیه بازیکنانه که پوشش لازم رو نمیدن ( دقیقا مثل نسخه 2009 ) من به راحتی نمیتونم از این نقطه ضعف بگذرم حتما خودتون توی دمو این مساله رو متوجه شدین , احتیاجی به توضیحات من نیست .
    3- بهبود مساله زمان پاسخ دهی . اگه ما فرض بگیریم زمان پاسخ دهی توی نسخه 2009 باشه صفر و توی دمو 100 در نظر بگیریم توی بازی نهایی شده 50 یعنی چیزی بین نسخه 2009 و دمو . به نظر من این میزان زمان پاسخ دهی خیلی ایده آله اما بازم به همون دلیل ضعف هوش مصنوعی بازیکنان گیمر میتونه فرصتهای زیادی برای گل زنی ایجاد کنه .
    همونطوریکه میدونین توی نسخه دمو فرصت شوت زنی خیلی سخت بدست میاد و توی نسخه 2009 خیلی راحت میشد شوت زد اما نسخه نهایی 2010 رو بین این دو حالت در نظر بگیرین .
    این دوتا مورد بالا بازیو آسون تر کرده البته cpu هم از این شرایط استفاده میکنه اما بدلیل اینکه بیشتر بازی دست گیمره تا cpu کفه موقعیتها به سمت گیمر بیشتر سنگینی میکنه . شما در نظر بگیرین مسی توی دمو تقریبا خطرناک تر از بقیه بازیکنان بود حالا که زمان پاسخ دهی کم شده تصور کنین چقدر خطرناک شده این مساله به نظر من زیاد جالب نیست چون راحت میشه دفاع حریفو بهم ریخت .
    اگه هوش مصنوعی بازیکنان ارتقاء پیدا میکرد با این گیم پلی , واقعا بازی قشنگ و جذاب میشد . الان بازی نسبت به دمو خیلی قشنگ تر شده اما از جذابیتش کم شده به دلیل اینکه بازی آسون تر شده .
    با وجود اینکه بازی توی نسخه کامل خیلی قشنگ تر و طبیعی تر شده ( این مساله رو قریب به اتفاق کسانیکه نسخه نهایی رو بازی کردن تایید میکنن ) اما من ترجیح میدادم گیم پلی مثل دمو میبود چون اون سخت تر بود .اینقدر کاربرای خارجی به زمان پاسخ دهی اعتراض کردن که کونامی متقاعد شده اونو کم کنه .
    اما نتایجی که من توی 4 تا بازی اخیرم بدست آوردم ( من بارسلون هستم و کامپیوتر آلمان - درجه سختی تاپ پلیر - زمان 10 دقیقه - فلشها برای هر دو تیم سبز ):
    بارسلون 1 آلمان 1
    بارسلون 0 آلمان 1
    بارسلون 2 آلمان 2
    بارسلون 1 آلمان 2
    توی دمو از 10 بازی 2 تاشو 1 هیچ میبردم 5 تاشو مساوی 1-1 میکردم و 3 تاشو 1 هیچ یا دو هیچ میباختم .
    اما آمار آخرین بازی که 1 هیچ در مقابل آلمان باختم :
    موقعیت خیلی خطرناک 2 تا من یکی آلمان
    موقعیت خطرناک 2 تا من یکی آلمان
    موقعیت معمولی 4 تا من 4 تا آلمان
    اما درصد مالکیت 65 درصد من مالک توپ بودم و 35 درصد آلمان .

من این مواردو هم تایید میکنم .

سلام
    امروز صبح بازی رسید دستم؛ تا حالا داشتم قسمت های مختلفش را چک می کردم؛
    اما چند نکته ای که به نظرم نسبت به دمو تغییر کرده:
    1- responsetime بسیار بهتر شده و همین امر باعث بهبود حرکت 360 درجه و اجرای روان دریبل ها شده.
    2- بازی روان تر از دمو شده و البته سرعتش کمتر شده.
    3- گرافیک بازی، به خصوص گرافیک ورزشگاه ها خیلی خوب کار شده و نور پردازی بازی هم زیبا کار شده. (مخصوصا در شب)

در ضمن چند تا دریبل جدید دیگه هم اضافه شده.......

ببخشید؛ یادم رفت بگم که مشکل داوری هم خیلی بهتر شده.
    من بازی کردم
    چند تا گاف خفن داره که خودتون به مرور زمان میفهمید :

1.
    مسخ شدن دربازبان در بعضی مواقع
    یعنی اگر توپ هم از 1سانتیش رد شه هیچ واکنشی نشون نمیده
    یه چیزی تو مایه های همون تکل خود به خودیه وژن قبلیه

2.
    دیرکرد در پاس دادن و شوت کردن نسبت یه ورژن های قبلی حدود 1 ثانیه دیر کرد داره

3.
    نقل و انتقالات بازم نا امید کنندس ! با اینکه بازی ایندفه دیر امد...مثلا معروف ترینش اینه که روبن تو رئال مادرید بازی میکنه

4.
    بازم آرم تیما مرخصه...

5.
    بازم لباس خیلی از تیما خرابه ...حتی تیم های بزرگ مثل چلسی و ارسنال لباسشون خیلی بچه گونه طراحی شده
    باورتون نمیشه لباس چلسی یه سره ابیه..!!!!! من نمیدونم کنامی چه توضیحی برای این کارش داره؟!
    مخصوصا برای کسانی که xbox دارن خیلی بده

6.
    اگیلیتی ها بازم خیلی اشتباهات فاحشی داره
    اینجوریز مسی تو بازی قبلی b بود همه انتظار داشتن a بشه چون ایشون 3 سال مسنوم نشده ! ولی الان شده c
    استامینا ها هم باید دیگه از فیفا تقلید کنند خدایی مثلا کسی تا حالا دیده مسی تو 90 دقیقه خسته شه و تعویض؟که استامیناس 78 گذاشتن؟
    البته من اینجا مسی رو ملاک قرار دادم ولی خودتون بازی کنید مثلا میفهمید ...( یه نگاهی به وین رونی بندازید)

و اما خوبیاش :

گرافیک بازی رفته بالا

البته فکر نکنید من فیفا بازم من تو تاپیک فیفا یه پستم ندارم اما فروم بازی نما هم نگاه کنید میبینید چقدر انتقاد شده از بازی

همین
    موارد 1 و 2 رو اصلا قبول ندارم من چنین چیزهایی یکبار هم ندیدم .
    مورد 3 با پچ کونامی حل خواهد شد .
    انجوریز چیه نوشتین .
    من همین الان با بارسلون 4تا بازی کردم و با مسی خیلی پا به توپ بودم اما اصلا مسی خسته نشد تازه من معتقدم از اینور طبیعی نیست نه از اونور که میگین مسی خسته میشه .
    Last edited by 4039; 21-10-2009 at 19:37.

6. 10 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

بدون شرح!

سایز اصلی
    کد:

کد:

کد:

8. 2 کاربر از Dark Boy ™ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز bahador2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    شهر

پيش فرض

اینکه بازی روونتر شده خیلی توی افزایش روند بازی تاثیر داره و به همون دلایلی که حسین جان گفت من میگم سرعت یکم زیاد شده.

10. این کاربر از bahador2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز farryad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یه بازی در شب تو ومبلی انجام بدین.
    به نظرتون چمن زیادی روشن نیست؟
    در صورتی که الدترافورد واقعا عالیه

12. این کاربر از farryad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

یکی بیاد خواهشا بازی رو فشرده کنه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه m64m64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به عنوان اولين پستم!
    اقا اين بازيو تو تهران از كجا ميشه گير آورد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
    لطفا اگه ميدونيد تورو خدا كمك كنيد

داره خودمونی میشه pooyakhaste's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    rook island

پيش فرض

بابا کسی تو این کرج خراب شده بازی رو تهیه نکرده؟
    توروخدا بگید دیگه...

16. این کاربر از pooyakhaste بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •